- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahajdu
aktív tag
pontosan, kérj meg valami fiú ismerőst!
-
Tama03
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy touchot, és szeretném otthon is wifivel használni. Az lenne a kérdésem, hogy mi kell ehhez, wifi router?
Igazából tök hüle vagyok ehhez, szóval még azt sem tudom h hogy rakjam össze: két gép van a lakásban, ezért van egy router elosztásra, de nem wifis, ezt cseréljem le wifisre?a választ előre is köszi
-
Csapi007
veterán
Hy
JB-zet touchra hogy léehet a menübe hátteret rakni? -
DaniAlves
csendes tag
Sziasztok ismét én, hát sajnos még mindig nem sikerült megoldanom fogalmam sincsen h mi lehet a baja már. a legujabb itunes van a gépen. csináltam restort az se jó. vmi segitség
esetleg az okozhat vmi problémát h én sose regisztráltattam mikor kérte csak kattoltam h later..?
-
mitisz
tag
-
-
laroja
csendes tag
Sziasztok!
bocsi a bénázásért, tök új vagyok még az ipod touch-dologban, csak annyit szeretnék kérdezni, találkozott-e már valaki hasonló problémával (vagy csak én vagyok béna)-
szóval az a gond, hogy beüzemeltem a kis aranyost, ma kaptam, szülinapra, szép 2G-s, szinkronizáltam, stb, elvileg rajta van minden zene. amikor viszont belépek a zene lejátszóba, egy darabog mutatja, aztán kb 6 mp után kilép, és megint a menüben vagyok. Mit lehetne tenni most? egészen elkeseredtem, szeretnék zenét hallgatni rajtaaa
segítsééééééég -
válasz
NyxNyxNyx #3279 üzenetére
Elindítod a Cydiát - Manage - Packages - <<csomag>> - Modify jobb fenn - Remove.
Sajnos a Pocket Touch nálam nem csinál semmit, fekete a kép, ahol a screenshotok mást mutatnak... Kár, pedig aranyos - elvileg ez tudna olyat is, amit nemrég kerestél: rázásra random számra ugrik meg ilyenek. Kár érte
Ha esetleg valakinek sikerült már életre keltenie, mondjon valamit
(Lehet hogy az SBSettings-szel akad össze?)
-
NyxNyxNyx
addikt
Létezik olyan program, amivel kényelmesebbé lehet tenni a zeneváltást?(pl.: Megrázom vált,vagy Hosszan nyomom a hangerogombot vált)
-
kozmiviki
csendes tag
Üdv!
Nincs vkinek eladó olyan 3000Ft körül tv kábel ami kompatibilizál 2.0.1-es ipod touch szoftverral ? Ha igen írjatok már a kozmiviki@freemail.hu -ra. előre is köszi(Bocs az oFFért).
-
válasz
Gilraen #3264 üzenetére
"Vagy ha megvan törve utána Itunes storbol az ingyenes programok nem mennek?"
Természetesen minden megy tovább. A fizetős alkalmazások is mennek a boltból amúgy, de az ingyenesek se romlanak el. Inkább gyanús, hogy feltettél valamit, ami megette a szabad RAM-ot, pl. Winterboard."Van pár programom ami ugye Windows alatt megy, az fog menni az Ipodon is pl: Dativus forditoprogram?"
LOL.Dehogy.
-
Nazgulka
csendes tag
Szeretném kérdezni, hogy ezzel a QuickFreedom eljárással, nem lehet elrontani, vagy olyan állapotba hozni az Ipod touchot, hogy azt ne lehessen visszaállítani? A garancia ezzel nem veszik el, mert vissza lehet állítani a gyári beállításokat, ugye?
Köszi az infót
Respect -
Gilraen
csendes tag
válasz
Csapi007 #3234 üzenetére
Oké, kezdem érteni...bár most kellett visszaállítanom az Ipod-ot eredetire, mert nem mentek rajta a programok.
Mikor ráklikkeltem kinyitotta majd gyorsan be is csukta a programokat.
Most újra megtöröm, hátha valamit rosszul csináltam.
Vagy ha megvan törve utána Itunes storbol az ingyenes programok nem mennek?
Van pár programom ami ugye Windows alatt megy, az fog menni az Ipodon is pl: Dativus forditoprogram? -
kriSii
csendes tag
Touch vásárlás elött állok és azon töröm magam h. hol lenne érdemes megvenni! Pécsi vagyok először megnéztem a MediaMarkt-ba ott 69 volt! (ami kicsit sok érte szentem) Aztán elkezdtem nézelődni neten! Árgépen néztem h. hol mennyibe fáj...csak itt meg azt nem vágom h. ezek legtöbbször pesti boltok...és ha vmi baj van vele az elég macerás küldözgetni...vagy minden iPod-ra ilyen világgarancia van amit tok bármelyik apple boltba érvényesíteni?
Ha valaki rendelt már vamelyik árgépes oldalról (pixmania,avplanet...stb) az megoszthatná velem a tapasztalatait! -
-
hahajdu
aktív tag
na inkább megcsináltam quickfreedommal. a leírásokat követtem és működik is szépen.
jb után van valami amit nem szabad csinálni? itunes accountnál meg van adva az igazi nevem és a város (a többi kamu) -
hahajdu
aktív tag
na jailbrakelte valaki a 2g-t az új eszközökkel?
quickpwn progit kb. mikorra várhatjuk?
-
DaniAlves
csendes tag
Köszi a restor-os nem jött össze probáltam de ugyanúgy nem nyitva meg a touch-ot az Itunesban
-
Davey7
senior tag
az normális,hogy a videora converter egy 180megás sorozatot 140megára konvertál? és ez vagy 15 percig tart(a sorozat 20 perc kb.)...
-
baliii
senior tag
válasz
DaniAlves #3249 üzenetére
ezt próbáltad?
1, először kapcsold ki a touchot a HOME+bekapcsoló gomb együttes nyomva tartásával (kb 10 mp-en keresztül)
2, nyisd meg az itunes-t, ne legyen a gépre kötve a touch
3, ha kikapcsolt a touch akkor tartsd lenyomva a HOME-ot, és dugd be a szinkron kábelt, és tartsd lenyomva amig be nem jön az itunesban az üzenet h az ipodod recovery mode-ban van, itt már nyomsz egy restore-t és minden rendben lesz elvileg -
DaniAlves
csendes tag
Sziasztok! ismét még mindig nem tom mit csináljak még mindig nem ismeri fel a szg. a touch-ot pedig már megnéztem a service packot (3as) feltettem párszor ujra az Itunes és semmi egyszerüen "az usb eszközt nem lehet felismerni" nem tom mit tegyek pedig ha bedugom bekapcsol de csak kiirja h még 10% a bírása és ennyi nem is tölti nem is lehet tenni rá semmit. segitség vki.
-
baliii
senior tag
hát akkor sajnos nem tudom mi lehet
AloeVera: tehát akkor ezehez nem kell semmi wifi csak a gyári usb-s sync kábel és menni fog a dolog?
egy t-pot nevü total commander pluginröl is hallottam, hogy azzal is lehet másolgatni, de elég bonyolultnak tűnt az installálása.. ezek közül melyik a legegyszerűbb? -
baliii
senior tag
van wifi routerem, meg laptop, majd akkor megoldom azzal, csak az asztali gépemen vannak a cuccok és abban nincs wifi... de az is csatlakozik arouterhez, lehet ugy is csinálni hogy a gép kábelen a touch wifi-n?
Davey7: nem a szoftverfrissítés, hanem az újból jailbreakelés tünteti el a dolgokat asszem, szoval nem nagyon lehet megoldani, avgy készíts biztonsági másolatot valahogy
-
Davey7
senior tag
Kérdés:
Volt egy 2.2 JB-zett touch-om amin rajta volt a Sway nevű játék amit végigtoltam. Azóta frissítettem 2.2.1 -re JB-ztem és felraktam újra a Sway-t,mert frissítették,de elveszett minden meglévő cucc(kész pályák,megszerzett karakterek),így kezdhetem elölről. Nem lehet ezt a frissítést ezt úgy megoldani,hogy ne vesszenek el a cuccok? Vagy ez csak az új szoft miatt volt? Az tüntette volna el a 2 Documents könyvtárat amibe elvileg belekerülnek a mentések?
-
baliii
senior tag
hali
tudnátok ajánlani valami egyszerűen használható programot amivel fileokat tudok márolni a touch-ra, lehetőleg USB-n keresztül? konkrétan pár GameBoyAdvance rom-ot kéne feltennem a gépről -
Csapi007
veterán
válasz
Gilraen #3232 üzenetére
Hy
Egyrész a Cydiából tölthetsz le progikat, főleg témákat és kisebb tweaketekt. Illetve magyarosításokat.
Aztán letöltöd a Szifinos Cydia sourcból (leírás) az installert (gondolom 2.2-d van akkor ahoz rakd fel).
Utána innen vagy sok hasonló oldalról leszeded ami kell berakod Itunsba és szinkronizálod az app-eket. -
Gilraen
csendes tag
válasz
Zolli77 #3229 üzenetére
Hello
Sikerült megtörnöm, Cydia-t is telepitettem,de egyelör nem tudom az mi
Vaalaki elmagyarázná?
Szóval most hogy megtört ipod-om van, tehetek rá bármilyen programot amit csak szeretnék?
Hol találok érdekes programokat?
Nagyon szépen köszönöm Karma hogy segitettél és persze a többieknek is!
Amugy a megtörés kb 15-20percig tartott és nem is volt nehéz, miután összeált a kép -
Zolli77
csendes tag
válasz
Gilraen #3221 üzenetére
Hello.
Az a leírás amit karma linkelt tényleg tökéletes. Én két napja csináltam meg ezen leírás alapján és kb. 15 perc alatt készen voltam. Amikor leszedted az FW-t azt a QuickFreedom-ba be kell tallózni akkor bemásolja a saját könyvtárába, utána ha elkezded készíteni a Custom FW-t ha végzett kimásolja a desktopra. (nekem ez nem jött össze, ilyenkor kiír egy hibaüzenetet és megmondja hogy pontosan hol találod meg, így te is kimásolhatod.) Ha megfogadod a tanácsom felesleged felrakni az Installer-t mert ha nagy szükséged lenne rá Cidya-ból úgy is fel lehet rakni.
Ha tudok segítek még.
-
Davey7
senior tag
Hogy a jó életbe....
a 3.0 szoftverért igaz majd mindenképp fizetni kell? Nem lesz olyan lehetőség,hogy feltörtet tegyünk fel ingyenesen a touch-ra?
Bár a legtöbb része a frissítésnek a iPhone tulajokat érinti,de pl a landscape-mód nagyon jól jönne. -
mortalus
csendes tag
kérdés: Hogy a jó istenbe csatlakoztatom a touchot a pc-mre?
OpenSSH-t letöltöttem, mást nem nagyon sikerült elérnem.
Ha egy működő linkkel ahol leírás van megdobnátok, nagyon hálás lennék.
természetesen jailbreakelve van és 2g-s a tács
NES romokat szeretnék rárakni -
válasz
Gilraen #3221 üzenetére
Egyszerű: hát ne kattints rá
Az IPSW fájlokat az iTunes magához rendeli, nem csoda, hogy meg is nyílik ha rákattintasz. (Ezzel lehet pl. gyári frissítést rátenni/újratenni az iPodon). Ami lejött fájl teljesen rendben van, ezt így hívnák becsületes nevén
A QuickFreedom-ban nyomd meg a Browse gombot, és azzal keresd meg a leszedett fájlt.
-
Gilraen
csendes tag
Leirom mit csinaltam.
Leszedtem es telepitettem QuickFreedom-ot majd elinditottam, telepitettem a LIBUSB-t majd elkezdtem letolteni a Firmware-t. Le is jott majd mikor raklikkeltem az Itunes jott elo, nem tudom miert.
Nekem nem 2.2.1.Firmware neven jott le hanem iPod2,1_2.2.1_5H11a.bundle neven.
Otlet? -
Gilraen
csendes tag
Nem ismeri fel a Firmware 2.2.1-t.
Meg amikor at kell nevezni a Firmware-t utana nem engedi atrakni a masik mappaba, gondolom ezert nem ismeri fel...
Nem tudom miért, letoltottem es az elso lepesnel mar nem talalja.
2oraja probalkozom mindenfele modszerrel, de tenyleg hulyenek erzem magam -
Gilraen
csendes tag
http://szifon.com/ -on leirtak alapjan probaltam megtorni de nem sikerul.
-
-
Géta
csendes tag
Sziasztok! Abszolute ujonc vagyok.Könyvmoly lévén szeretnék könyveket feltölteni a táccsomra.Végigjátszottam az iTtouch.hu-n szerint leírtakat,el is indul a letöltés,de minden alkalommal "Catalog Error timed out" hibajelzéssel zárul.Mit csinálok rosszul? Előre is kösz a válaszokat.
-
Tama03
csendes tag
Sziasztok lenne egy fontos kérdésem. A garanciához elég a serial kód? vagy kell hozzá blokk is? Elkezdtem az elejétől olvasnia fórumot, de nem találkoztam ilyennel. Légyszi segítsetek, mert akarok egyet venni!
Előre is köszi
-
Már régen rossz, ha a 2.2-eset linkeled. Sokkal megbízhatóbb a MiPatch 2.2.1 a cydia.hackulo.us repóból, de ahogy néztem az almakukac.com-on, van a hackers.nl-nek is egy.
Hasznos dolog, így lehet on-device debugging-ot használni anélkül, hogy eladnám a lelkem az Apple-nekGondolom én is, hogy 3.0-án nem lesz ilyen jó világ...
-
Davey7
senior tag
A Cydia-ban add,hozzá a forrásokhoz a szifon.com repo-ját és onnan telepítsd a mobile installation 2.2 crack-et és onnantól úgy kell telepíteni,ahogy leírtad...
A Cydia-hoz kell a wi-fi.
iPhone OS 3.0: Kíváncsi leszek,hogy mit újítanak és ,hogy kérnek e érte pénzt...
Tuti,hogy a nagy "újítás" az lesz,hogy nehezen lesz feltörhető és így sokat kell majd várni amíg feltörik,mert kell majd új mobile installation crack-is. Én nem várok tőle nagy áttörést,de az apple-től ki tudja...lehet meg fogunk lepődni.Gilraen: Itt szerintem mindent megtalálsz..Olvass vissza
-
Gilraen
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy Ipod Touch-ot (2.2.1.)
Fogalmam sincs hogy kell elindulni olvasgattam a forumot, de meg jobban osszekavart.
Valaki tudna segiteni mi az elso lepes?
Van iTunes programom, zenek felmennek, filmek nem.
Szeretnek programokat ratenni, de nem tudom hol lehet ilyeneket talalni.
szeretnek jatekot, fordito programot, szotart felrakni....de hol kell keresni? Feltores utan barmi felmegy ra?
Mindenkeppen fel kell "torni"? Vagy annelkul is megy?
Garanciat elveszti ha feltotom?
Elvileg vissza lehet allitani az eredeti szoftvert azt irtatok,de hogyan?Elnezest ha butasagokat kerdezek, de tenyleg nem ertek hozza es kene a segitsek.
Probaltam kibogozni a forumbol....nem sok sikerrel.
Elore is koszonom -
Shiwer
csendes tag
Akkor majd holnap ha WiFi közelben leszek telepítgetek.
-
Shiwer
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- E-roller topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- C# programozás
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest