Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SweetBrother
csendes tag
válasz
Csapi007
üzenetére
Hát most lesz 3 hónapja, hogy meg van, és csak nem régen tűnt fel.
Mondjuk nehezen észrevehető, lehet hogy már így kaptam meg ,csak nem néztem át annyira a felületét.
Na mindegy, várok még kicsit, és ha nem rosszabbodik a helyzet, akkor nem viszem vissza.
Teljesen jó és használható így is. -
SweetBrother
csendes tag
Én most kicsit tanácstalan vagyok.
Pár héttel ezelőtt vettem észre, hogy a Touch bal felső és jobb alsó sarkában kicsit feljött a felülete.Nem tudom jobban megfogalmazni, szóval ha itt megnyomom, érezni, hogy egy nagyon pici rés keletkezett.Látni nem is nagyon lehet, nehezen észrevehető, ha lefotóznám se lehetne észrevenni, csak ha lenyomom akkor érezni.
Sajnos ettől jobban nem tudom körülírni a problémám
Egyébként ez a működésre nem hat, az érintés jól működik,szóval ugyanúgy használom, mint eddig.
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy vigyem vissza reklamálni, mert csak rosszabb lesz, a másik pedig, hogy szerinte ez nem nagy ügy.
Nos én vissza is vinném, csak hát nagyon a szívemhez nőtt, gondolom nem pár napon belül kapnám vissza.Annyi mindennel telepakoltam már, hogy ha elvesznének dolgaim... ááá ebbe bele se gondolok, ezért nem is JailBreakeltem.Szóval most nem tudom mennyire nagy probléma ez.
-
SweetBrother
csendes tag
Szeretném újra telepíteni a Windowst.
Az új Itunes-al nem lesznek problémák?Csak mert egy ismerősöm mikor haza jött Londonból, és az itthoni gépén akart rátenni dolgokat nem engedett neki semmit, csak a "londoni gépén".
Szóval az újra telepített Itunes nem fog problémát okozni?
Bocs,lehet hülye a kérdés, de még nem vagyok valami tapasztalt a témában. -
SweetBrother
csendes tag
Érdekelne a Top 25 most played song.
Amikor a telefonon hallgattam zenét,mindig volt egy ilyen lista a leggyakrabban hallgatott számokról.Itunes-ban láttam hogy van,ez működik a Touch-on is?Vagy nincs valami alkalmazás ami készít egy toplistát? -
SweetBrother
csendes tag
Wifinder-t használok,ha nincs jelszó tudok is csatlakozni,de amikor kiakarom próbálni(google,appstore etc.) sose tölt be semmit.Az a gáz,hogy N95-el meg simán fut

Haveromnak ugyanígy nem működik,neki IPhone-ja van.
Azért próbálgatom majd más helyen is,valahol csak fog már működni. -
SweetBrother
csendes tag
Kiszeretném próbálni az olvasást Touchon.Hogy lehet rátenni könyvet?
A Stanzával sehogy se működik,nincs Wifi kapcsolatom.Magyar nyelvű könyveket szeretnék rátenni,már töltöttem is le párat.Az Ereader-rel lehetséges?Ha nem,akkor tudnátok valami mást ajánlani?
köszi előre is.3 hete lassan,hogy meg van és még nem tudtam netezni vele egyszer sem
Már vagy 5 helyen próbáltam,de nem működött sehol sem.Majd szerdán megyek Pestre, remélem valahol végre kipróbálhatom. -
SweetBrother
csendes tag
Köszi a válaszokat!
Még az szeretném megkérdezni,hogy ha az adataimat meg a címemet megadom ez teljesen biztonságos?
Mert már nagyon szeretnék beregisztrálni az Appstoreba,bankkártya nélkül. -
SweetBrother
csendes tag
Arra már rájöttem hogy kell albumot törölni

-
SweetBrother
csendes tag
Ma jött meg 2. gen touchom és lenne pár kérdésem:
Hogy lehet letörölni róla számot vagy albumot?
Amerikai címet kell megadni amikor beregisztrálok az Appstorba?Addig eljutottam amikor kiválasztom a None-t,aztán nem tudom milyen címet adjak meg.
Hátteret nem lehet változtatni?Mindig az a fekete marad?Talán ennyi lenne,sok mindenre magamtól is rájöttem szerencsére.
Köszi a válaszokat előre is. -
SweetBrother
csendes tag
Hello!
Ajánlanátok nekem egy oldalt,vagy egy üzletet ahol vehetnék egy touch-ot?Karácsonyig mindenképpen akarnék venni.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- OLED monitor topic
- Milyen routert?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Sony A6500 váz + 8 akku + meike markolat
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, Z490, Lian Li ház, 850 W Táp
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Palit GeForce RTX 3060 Dual 12GB GDDR6 192bit Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest