Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béló
aktív tag
válasz
whiteseed #2395 üzenetére
sorry a linket valoban elfeledtem
csak azt nem értem miért nov. 3ai a videófeltöltés, hát ez mekkora
apropo: hol érdemes venni touchot?
(és ha lehet deákkedvezménnyel, azért még annak számitok szoval ki szeretném használni) -
Davey7
senior tag
ha lenne akkor szerintem elsőnek itt lenne fent,mert legnagyobbrészt ők foglalkoznak a törésekkel...és én nem látom.
valamit félreolvashatott/hallhatott a a fórumtárs. -
Béló
aktív tag
no gyerekek úgy tűnik feltörték a 2. generációs touchot is: asszem mégsem az elsőbe fogok ezek után beruházni
-
kiha
csendes tag
Hali!
Tud vki olyan oldalt, ahonnan lehetne tölteni új, tört appokat/játékokat?
Torrenten csak régi packok vannak..válaszokat előre is köszönöm!
-
hahajdu
aktív tag
okok
és ha videót akarok másolni akkor azt autómatikusan átkonvertálja vagy külön progi kell hozzá? utóbbi esetben, te mit használsz?
-
hahajdu
aktív tag
értem
És nem eredeti zenéket rá tudok úgy pakolni, hogy megadom az Artist, album, song, album borítókat? Nem lenne jó ha az Artist menüpont alatt csak UNKNOWN ARTIST lenne
-
hahajdu
aktív tag
köszi.
Hétfőn rendelem meg, elvileg keddre már ki is hozzák
2g-s 8gigás. Ahhoz, hogy szoftvert frissítsek, ingyenes progikat rárakjak, ugye nem kell semmivel sem rendelkeznem? Hallottam ilyen dobornyomott kártyákról
-
hahajdu
aktív tag
Tudok valahogy 2g-s touchal valamilyen alkalmazással line in-ről felvenni zenét/beszédet?
bakelitről vennék át -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Stanley-B. #2369 üzenetére
Nekem a tap defense a kedvencem ,de ezek is jók: Blue skies lite , sodoku
,madshells lite , space deadbeef , blocksclassic lite.
-
Addor
tag
Nemhiszem el: az engadgeten ép most olvashato: [link] Tehát van +oldás a pc kihagyására
-
Addor
tag
-
Addor
tag
Igazság szerint nekem nagyon szinpatikus a sonos rendszere, csak qva drága!
És éppen ezért arra gondoltam , hogy a tács valahogy átküldi a jelfolyamot egy airport expressre - pc közbeiktatása nélkül - majd annak kimenetét az erősítőre kötném.
És voila van egy nagyon frankó mediarendszerem!!!
Vagy nem? -
Addor
tag
Szasztok!
Vásárlás elött állok ,ezért hozátok mint szakértökhőz lenne pár fontos kérdésem:1: Internet radiót lehet vele halgatni?
2: Az mp3at , radiót át lehet streamelni valamely wifi jelet fogadó erősítőre?
3: Lejátsza más wifi-s háttértárak tartalmát annélkül , hogy lementené őket? -
Csapi007
veterán
válasz
Stanley-B. #2369 üzenetére
Cameraman, CannonGame, Audi A4, Labyrinth. iBowl
Ezekkel játszottam de sjana elég hamar meg lehet unni őket. -
Stanley-B.
őstag
Valaki nem tud ajánlani jó ingyenes játékokat?
-
mortalus
csendes tag
Az aksit formázni kell a készülék használata előtt? Úgy olvastam egy másik fórumon, hogy már gyárilag formázva van, de azért nem árt biztosra menni. Igazából már mindegy, mert nem bírtam magammal és megnéztem, hogy mit lehet csinálni a kicsikével miközben töltöttem, csak kicsit félek nehogy lemerüljön fél nap alatt az egész a kis bakim miatt.
-
bentsze88888
tag
.
-
bentsze88888
tag
Kérlek segítsetek! A lejátszás során gyorsítva játsza le a zenéket :S
Mit tehetnék?!
Kösz! -
Davey7
senior tag
válasz
bentsze88888 #2360 üzenetére
http://itouch.hu/ - ha itt nem találsz választ,megoldást akkor nem is tudom hol keresd....
A legjobb oldal! Én is ez alapján csináltam mindent teljesen kezdőként! -
bentsze88888
tag
Sziasztok!
Nagy kérésem volna! Egy ipod touch 1gen tulaja lettem és azzal fordulnék hozzátok,hogy tudtok-e olyan oldalt,ami leír a jailbreak-eléstől kezdve a jó játékok és progikon át mindent,mert nem szeretnék senkit zaklatni egyesével a láma kérdéseimmel! =)
Elkezdtem olvasni mind a 2000valahányszáz hsz-t,de kicsit elfáradtam...Kösz előre is!
-
mortalus
csendes tag
Megvettem én is a 2g-s 16gb-s touchomat, köszönöm mindenkinek aki segített a döntésben.
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Stanley-B. #2357 üzenetére
Egyszer kell úgy elindítani, hogy aktív wifid van (lehet akkor is csak néhány próbálkozás után indul el), de ha egyszer megy, utána már wifi nélkül is el fog indulni.
-
Stanley-B.
őstag
A Discover sehogy nem szuperál wifi nélkül? Első indításnál egyből kérte, hogy csatlakozzak, ha nem, akkor fehér képernyő és semmi...
-
Csaby_
csendes tag
Kellene egy kis segítség lécci.
Szeretnék venni egy ilyen zenelejátszó kütyüt, mi a véleményetek az 1 generációs ipod touchról?meg egy olyat újjonnan milyen árkategóriába lehet beszerezni? meg az még h Samsung P2ről van-e vkinek valami tapasztalata esetleg? -
goldenlotus
csendes tag
Sziasztok engem érdekelne egy 8gigás ipod touch megkimélt állatpotban garis vagy anélkül új/bontatlan irjatok ide vagy privi vagy elektro16@freemail.hu
-
NyxNyxNyx
addikt
Amikor reggelni akarok az app storeba miert nincs ott a "none"?
A vidikbe ott van. -
NyxNyxNyx
addikt
Hogy lehet képetkiszedni honlaprol(lementeni)?
Van benne mikrofon? -
hahajdu
aktív tag
Köszi szépen!
-
válasz
hahajdu #2334 üzenetére
- Én vegyesen szotam használni (zene/film/net), szerintem simán kibír hat órát.
- Hamar feltölt, nem mértem, szerintem 2-3 óra max. Éjszakára szoktam a gépen hagyni.
- Nem csak arra, de 2. generációs iPod Touchra még nincsen JailBreak.
- Hááát, ezt még nekem is ki kell tapasztalnom, mindenesetre PDF-et már néztem a Stanza nevű free progival. Szöveges doksikhoz (elsősorban szépirodalomhoz) jó, szakirodalomhoz már sajnos sutaHa valaki tud jobbat szóljon!
- Nincs benne GPS. Úgy lehetséges, hogy egyes Wifi routerek elküldik a helyzetüket hálózat mellett, így nagyjából be tudja tippelni az iPod, merre lehetsz. A Skyhook cég csinálja ezt a rendszert amúgy, állítólag Pesten van egy-két lefedett zóna. Mindenesetre a térképeket is netről szedi, ja.
- Kódolástól függ. Én mondjuk most tele vagyok 40 megás Family Guy részekkel, teljesen élvezhető. -
hahajdu
aktív tag
Hello! Még idén vennék 219 euróért Apple boltból 8gigás touchot. Lenne egy két kérdésem:
Az akku tényleg bír 6 óra filmnézést? Mennyi ideig kell tölteni?
Jailbrake arra jó, hogy nem eredeti progikat is tehetek rá?
Tudok dokumentumokat rápakolni és valamilyen (akár utólag letöltött szoftverrel) megnyitni (pdf, doc, ppt, etc...)?
GPS csak akkor van amikor WIFI? Ez hogy lehetséges? Vagy van benne GPS de a google earth csak netről tudja leszedni a térképet?
Egy átlagos film mennyit foglal rajta? -
baliii
senior tag
Sziasztok,
ha valakit érdekel, van 2 különböző fajta eladó tokom ipod touch-hoz részletek a hirdetésben: [link]
csere érdekel invisible shield-re!
üdv -
rOwLeY
őstag
Másoknak is bugos a Discover, vagy csak engem tisztel meg azzal, hogy pl nézek egy pdf-et és fogja magát és egyszercsak kilép?! Jah és megfagyasztani is sikerült már!
-
rOwLeY
őstag
válasz
SystemRoot #2325 üzenetére
csupán csak 20000-szer volt már leírva!Olvass kicsit vissza, kb minden oldalon megkérdezi valaki!
-
SystemRoot
őstag
válasz
SystemRoot #2325 üzenetére
A lényeget, tudom. Engem ez a jobb battery, érdekelne. Mennyivel jobb is ez?
-
SystemRoot
őstag
Valaki felsorolná a különbségeket az 1G és a 2G között légyszi.
-
rOwLeY
őstag
válasz
Stanley-B. #2313 üzenetére
bakker én ezt eddig észre sem vettem!:-D:-D:-D
-
NyxNyxNyx
addikt
Az ocarina nevű program működik ezen?
Ahoz kell miki. -
b_gy
csendes tag
Én eladnám a touch-omat nagyon kedvező áron!!! 1 hónapos, néhány alkalommal, tokkal
használt, kifogástalan állapotban, magyarországi garanciával!IPOD TOUCH 2G 16Gb - 67000Ft
mail: bgy@inf.elte.hu -
Én MSN-re a Nimbuzz-t használom, olyasmi mint a Fring. Harmadik lehetőségnek meg ott a Palringo, szóval van mivel kísérletezni. Ezek mind az App Store-ból feltelepíthető ingyenes alkalmazások, nem kell hozzá JB.
A kollégának igaza van abban, hogy nem nagyon tudsz mit letölteniFőleg ha 2. generációs iPodod van, amire nincs JailBreak (nekem is ez van, így nem ismerem a JB utáni helyzetet), akkor meg főleg.
-
Davey7
senior tag
Szerintem sima netezéshez,nem lesz szükség 20-30megára,mert normális torrent kliens még úgysincs,így nagy adatmennyiséget nem fogsz tölteni....zenét,meg filmet nem tudsz szerintem letölteni úgy,hogy meg is tudd hallgatni...csak podcast-et tudsz wifi-n keresztül...nekem nem volt még gondom a wifi sebességével.
MSN kliensnek a legjobb talán a fring amit ajánlhatok JB nélkül. meg amúgy is
(nekem van JB és mégis ezt használom,márha használom...havi 1szer kb.) -
Sh4rKy
senior tag
Helo mindenki
Nagyon szemezek egy ilyennel, egyenlőre nem tudom még, hogy elviszik-e a telómat, mert ha igen akkor lehet, hogy iphone lesz belőle inkább, de egy két dolgot szeretnék érdelődni.
Az egyik, hogy esetlegesen wifi-n keresztül ha az adott helyen (jelen esetben egyetemen) átlagosan ha nincs fent mindenki a hálón nap közbe akkor ilyen 20-30 mb/sec-el szedhetnék, akkor ezt az ipod/iphone mennyire tudja kihasználni? Szóval mennyi lenne a max, amivel fel tudja dolgozni az adatokat?
Még olyan kérdés, hogy MSN kliensnek melyik ami nálatok a legjobban bevált?! Néztem, hogy sokan a meebo.com -ot használják erre, de én jobban örülnék egy normálisan használható és bevált softwarenek.
Ja és még egy fontos, hogy ezek a softwareek jailbreak nélkül futkorázhatnak anélkül, hogy én megvenném a programot bárhol?
Előre is köszönöm a felvilágosítást -
rolixyz
tag
válasz
Stanley-B. #2313 üzenetére
köszi
-
rolixyz
tag
Ja és ékezetes betűket nem lehet előcsalni valahogy? Még ha ő-t meg ű-t nem is de á,é stb..
-
rolixyz
tag
Én is megvettem az iPodot, 60k volt saturnban, egyébként úgy láttam hogy az istyleban van vmi 10%os kedvezmény most. Lassan megszokom ezt az itunest, bár még mindig fura hogy mindent szinkronizálással csinál
Egy kérdésem lenne, hogy van valami olyan ingyenes progi, ami az akksi töltöttségét jobban kijelzi?
Meg persze a szokásos, mikor lesz JB a 2g-s touchokra? Vagy legalábbis van vmi feljlemény? -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Stanley-B. #2288 üzenetére
Nah én is megvettem vateráról
Nekem 58-ig ment ,de így is simán megéri. -
mortalus
csendes tag
Mi az abszolúte legjobb videókonverter touchoz? A legjobb alatt a gyors konvertálást(mert a gépem már nem egy mai darab), és a megfelelő minőséget értem.
-
[Ace]
aktív tag
3 hete van meg lassan, és már most azon jár az eszem, hogy becseréljem-e egy iPhone-ra. Pedig invisible shield is van már rajta. Van mellette egy Samsung U900-am, ami gyakorlatilag csak telefonálásra van, ergo teljesen felesleges.
Akit esetleg érdekelne az iPod, írjon PÜ-t.
-
csakaloki
csendes tag
Üdv!
Már megint én.
Van egy kis problémám a wifivel.
kb 1-2 perc használat után mindig megszakad a kapcsolat. (eddig még csak itthon próbáltam, a következő módon: laptophoz csatlakozik ad-hoc módon és a gépen engedélyezem a net megosztást).
Meg tudnátok mondani mi a gond?
Elöre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest