- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuribá
csendes tag
Sziasztok !
Nem tudom itt szabad-e, de lenne egy vadiúj, bontatlan, ipod Touch 64Gb eladó készülék.
Nyertem és én nem nagyon tudnám kihasználni. Ahogy körbe néztem 75ért adnám.
Akit érdekel küldjön privit. -
NyxNyxNyx
addikt
Tudja valaki a választ erre a kérdésre?:
Who wrote the app that defeated nearly all "crack-aware" apps, at the expense of not being able to sync them to iTunes?
Nem enged be appulo.us-ra csak ha megvalaszolom. -
Rolcomp
csendes tag
Megvan az Ipod touch 2g-m
Eddig nagyon tetszik semmi panaszom rá... Kérdésem, hogy ki lehet-e valahogy kerülni a szinkronizációt? Előző tulaj telepakolta hasznos kis progikkal amiket nem szeretnék egyesével leszedegetni netről és visszapakolgatni...ha viszont így most bármit akarok csinálni az itunes szinkronizálni akar és mindent letörölni róla...csak olyan megoldásokat találtam, amihez kell az előző itunes, amivel szinkronizálva volt, ami ugye az előző tulaj gépén van...meg olvastam programokról amik megkerülik a sync-et de névlegesen egyet sem találtam...valami megoldás, hogy megmaradjanak a telepített progik, de én is tudjak rá pluszban pakolni? előre is köszönöm a megoldást...
-
-
válasz
CHIPman #5478 üzenetére
Szerintem ezt elolvasva kiderül számodra is, hogy kell legyen benne
!
Arról nem beszélve, hogy szerintem elképzelhető a szoftveres tiltás is ami a sebességet illeti, de ha nem, akkor legalább kevesebbet fogyaszt
!
Természetesen ez a Ramra nem vonatkozik, bár ki tudja...
Ui.: Főleg az 1. update részre gondolok
-
dave93
őstag
Üdv!
Kinek milyen téma van fönn, mennyire jött be, mit ajánlotok, mik a kedvencek? 2G 8GB os cuccom van, 2.2.1-es szoftverrel, sajnos a frissebb szoftverekkel wifi problémáim vannak
mod: Nekem most iMac téma van fennt nagyon jó, ezt mindenkinek ajánlom, én szeretem csak gondoltam megpróbálok mást is -
Lenist
tag
Hali
Érdeklődnék hogy mennyire megbízható ez a bolt? AppleBolt
Esetleg valaki rendelt már innen?
Más:
Touch-oknál tényleg előfordulhat a pixelhiba?
A monitoromnál elég sokat szenvedtem vele....
Hány darabnál lehet gariztatni?
Üdv:.Lenist -
Hétfőn belépek én is a táborba ( 8Gb 3 gen )!
45.875,- Bruttó /használtan meg 40e és még fm transmitter sincs benne/
-
Béló
aktív tag
válasz
Rolcomp #5470 üzenetére
hát amikor én vettem az enyémet akkor a kifutó még raktáron bennragadt 16 gb-s 1 Gen és a 8 gb-s 2gen közül tudtam volna választani, a 2ik mellett döntöttem, és nem bántam meg.
Döntsd el hogy mi a fontos a számodra, nekem a hangerőszabályozó miatt emgérte és különben se használtam volna ki a 16 gb-t 8 ahova utazom oda a laptopom is utazik szal nem problémás a szinkronizáció).ami még a 2ik gen mellett szolhat, ugyebár 1 évvel később jelent meg, tehát ha veszel használtat az max 1 éves 4 hónapos lehet, az 1 gen pedig 2 év 4 hónap.
De hallgasd meg mások véleményeit is szerintem! -
Kolinda
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Hogy tudom ipod Touch-on bekapcsolni a wifit? Valami szervercsatlakozást ír ki, de fogalmam sincs mégis mit szeretne. Tudna valaki segíteni?
Köszönöm!
-
CHIPman
nagyúr
Rövid időn belül szükség lehet a 3GS hardverére a játékok miatt?
-
Béló
aktív tag
válasz
Rolcomp #5465 üzenetére
hát azért régebben elég szép összehasonlító videókat mutattak a 2 és az 1 G különbségeiről.
de 25 ezerért nagyon jó vétel szerintem, én ha eladnám az én 2 G-mért minimum 40et kérnék!
Minden program ugyanugy fog futni, egyedül ami hiányozhat az a hangerőszabályozo gomb ami az 1Gn nincs (farmeron keresztül eléggé könnyű szabályozni, nem kell kiszednem a zsebemből) -
Rolcomp
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri használtat venni? 25k körül eladnának nekem egy 8gb-os 1. generációsat...ez jó ár? Olvastam, hogy az 1G és 2G között észrevehető sebességkülönbség nincs. Akkor minden játék/program ugyanúgy fog futni rajta nem?
(hangszóró+bluetooth annyira nem fog hiányozni szerintem)köszönöm szépen
-
vesebeteg
csendes tag
Helló...........
Kezeljetek nyugodtan ősembernek,de viszonyom a számológéppel (I/0) mindig problémaforrás.....
A következő kérdéssel fordulnék a tisztelt társasághoz:
(Jaj,jaj mit tegyek..?????)
A gépem nem ismeri fel az iPod-omat!!!!!
Illetve,mint valami usb-s pendrive-ot,ezért az iTune-t sem tudom használni arra, amire kitalálták.....
HELP!!!!
HELP!!!!
De kérem,csak egyszerűen!!! Az utolsó eszköz amit minden probléma nélkül tudtam kezelni:
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Mákos7észta #5462 üzenetére
Köszi. Vásárolt már itt valaki?
-
kriSii
csendes tag
Sziasztok!
Tervezgetem h. veszek egy új touchot! Londonba venném meg, apple store-ba!
A 8GB-os 149 font tehát kb 45 ezer ft! A 32GB-os 229 font, kb 69 ezer ft! Szerintetek megéri az a plussz 24 ezer forint azért h. gyorsabb legyen egy kicsit, meg voice controll, meg mikis füles? Szóval ha valaki esetleg próábált már 3. generációs 8GB-os és 32 v. 64GB-os táccsot tudna írni egy kis véleményt, h. mennyivel gyorsabb stb.!
Mert én közel 70 ezer forintot már sokallok érte!
A segítséget előre is köszönöm! -
Blaise
veterán
Hogy tudom megoldani azt, hogyha két gépről szeretnék alkalomadtán alkalmazásokat telepíteni a touch-ra, hogy a későbbi gépen lévő szinkronizációnál a touchon lévő appokat ne törölje ki?
Remélem értitek mire gondolok
-
óriás
csendes tag
Szevasztok. Nagyából át olvastam a fórumot(utolsó pár oldalt) és még mindig nem egészen tudom ,hogy akkor most mi van a 2G és 3G touch között..mindenhol mást olvasok:S egy kis help-et aki okosabb nálam
köszönöm előre is
-
CHIPman
nagyúr
Van 24/7 RTL-t és TV2-t fogó, wifin is működő online-TV alkalmazás iTouchra? Valamint hol lehet a legolcsóbban 32GB-os 3G iTouchot venni? Mindenhol csak 2G-s van. Ahogy így belegondoltam, winmo-n is van pár film a 8GB-os kártyán, meg pár program, és már csak a fele van meg. Lehet, hogy rászánnék még max. 20k-t(63-65k), és akkor már erősebb is lenne.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Sweetdreams #5443 üzenetére
Akkor további jó szórakozást.
Ha esetleg van valami kérdés, akkor tedd fel bátran.
-
djalczo
csendes tag
valami gond van skacok,letöltötm progit intunesrol,ingyenes,és felakarom öket rkani ipodra,elkezdi az instalt,és nem rakja fel,egyiket sem :S
vista alatt nem volt gondja,mosot win7et használok,de nem tudom ez lehet e a gondja :S
segitsetek ha tudok -
válasz
SanyiGabi #5441 üzenetére
Egyszer is elég lett volna megkérdezni
Nos, ez itt tényleg offtopik (ott az "iPhone használók szakmai topikja", mint ontopik alternatíva), de megpróbálok válaszolni. Hivatalosan csak a T-Mobile-nál lehet iPhone-t venni, ha még nincs semmid, akkor célszerű előfizetéssel, nem olyan rosszak a csomagok (és így az iPhone is kevesebbe kerül egyösszegben). De van Dominoval is, valamint akár függetlenül is meg lehet venni tőlük, ez mondjuk húzósabb, egyösszegben 180 vagy 200k kifizetését jelenti.
Természetesen ugyanazt a mobilhálózatot használja, mint minden más készülék. Teljesen hagyományos GSM/UMTS modul van benne. Emellett van benne WLAN modul is, amivel otthon, McDUHnaldsban meg egyéb helyeken lehet néha hálózatot találni.
Egyébként a 3G-től kezdve elég gyors. HSDPA-val meg végképp.
Azt viszont nem tudom, hogy milyen az az "internetes kereskedés", mint használati cél. Ha tőzsdéről van szó, akkor azért ennél több gondolkodást igényel a kérdés.
-
SanyiGabi
csendes tag
Hahó!
Én csak most szeretnék egy iPhone-t beszerezni, de nagyjából semmit nem tudok a kütyüről. Internetes kereskedés céljára szolgálna. Ha jól tudom egyedül a T-Mobilnál lehet beszerezni. Érdekelne, hogy hogy kapcsolódik a netre, fővárosban mennyire okozhat gondot a hálózati lefedettség, illetve saját hálózatot használ, vagy azt amit talál (kvázi lopja), milyen gyors internet sebességet tesz lehetővé? Lehet sokatokra a röhögés jön a kérdéseim láttán, de kérlek segítsetek, és javítsatok ki amiben nem vagyok képben.
Segítségetek előre is köszönöm!
-
SanyiGabi
csendes tag
Hahó!
Én csak most szeretnék egy iPhone-t beszerezni, de nagyjából semmit nem tudok a kütyüről. Internetes kereskedés céljára szolgálna. Ha jól tudom egyedül a T-Mobilnál lehet beszerezni. Érdekelne, hogy hogy kapcsolódik a netre, fővárosban mennyire okozhat gondot a hálózati lefedettség, illetve saját hálózatot használ, vagy azt amit talál (kvázi lopja), milyen gyors internet sebességet tesz lehetővé? Lehet sokatokra a röhögés jön a kérdéseim láttán, de kérlek segítsetek, és javítsatok ki amiben nem vagyok képben.
Előre is köszönöm!
-
hemaka
nagyúr
válasz
Sweetdreams #5439 üzenetére
Igen nagyjából az iTunes a mindenes, azzal lehet és érdemes is. Mert csinál backupot is, amivel könnyen vissza állítja az egészet, ha esetleg elszállna(na nem magától).
Igazából sok jelentősége nincsen, hogy 2G vagy 3G, ha 8gigás. De ha gyárilag a 3.1-es szoftver volt rajta, akkor az 3G.
-
Sweetdreams
csendes tag
Sziasztok!
Abszolút kezdőként lenne pár kérdésem.
Kaptam egy Ipod Touchot ajándékba, de külföldről így magyar "használati utasítás" nincsen hozzá.
1. De kizárólag az Itunes-al tudok bármit is kezdeni vele??? Se video, se kép, se zene-semmi nem lehet rajta amíg nem vagyok hajlandó az Itunes-ra áttérni és regisztrálni a Touchot és onnan letölteni...stb????????
Most biztos sokan akik már jól értetek hozzá a fejeteket fogjátok, de igazából én csak azért kaptam mert imádom a zenét- nem vagyok műszaki zseni....
2. Olvastam a hozzászólásokat neten de nem értem honnan tudom, hogy 2G vagy 3G???NAGYON SZÉPEN köszi előre is mindenkinek aki válaszol!!!!!
-
hemaka
nagyúr
iBluetooth-ot sikerült valakinek használni 3.1.2-ön? Vagy még azon nem műlödik?
-
-
sardna00
csendes tag
Sziasztok! Segítségeteket kérném h mit csináljak. Van egy iPod touch 8gb-sem 1generációs. Egyik napról a másikra nem lehet bekapcsolni. sajnos csak adatkábelem van hozzá. hálózati töltő nincs. gépse ismeri fel. a gombkombinációkra se reagál (power+home). valakinek esetleg valami tipp mi lehet a gondja? Köszönöm
-
K.Tomee
csendes tag
válasz
AloeVera #5431 üzenetére
Letöltésnél és azt írja folyton, hogy a user name vagy a password incorrect, ami a valóságban nem igaz. Már mindenféle módon próbáltam és a gépeimen, mobilomon hibátlanul működik a fiók elérése, itt nem akarja. Ráadásul teljesen jól működött egy korábbi frissítésig. A böngészőben működik.
-
K.Tomee
csendes tag
Még egy dolog eszembe jutott. A levelező nem viszi a freemail fiókomat. Már elég régóta, pedig a 2.3 előtti firmwarrel vitte rendesen. Csak érdekesség képen valakinek megy rendesen?
-
K.Tomee
csendes tag
Duplázódást egyenlőre úgy orvosoltam, hogy iTunes-ból az album kitöröl utána ipod lefrissít majd album visszarak ismét frissít és akkor már csak egyszer jelenik meg, illetve az albumkép is rendbe jön aminél ez volt a probléma. Itt azonban észrevettem egy iTunes hiányosságot. Legalábbis szerintem az. Ha kitörlök egy albumot és utána visszarakom azt a play count eltűnik azaz úgy érzékeli, mintha új album volna.
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Genius hogy működik? Nagyon sok számnál azt mondja, hogy nincs elég infója, hogy playlistet csináljon belőle. Ekkor mit kell csinálni, hogy minden zenémből tudjon jó kis Genius playlistet csinálni?
Mert így kicsit félkarú rabló ez a Genius. Így is bejön, de néha hiányolok egy-egy számot a playlistből, amúgy ügyes dolog ez. Előre is köszi!Üdv.
Marci -
K.Tomee
csendes tag
Szerintetek mit lehet azzal kezdeni, hogy mióta frissítettem az iTunes-t azóta van két albumom ami kétszer jelenik meg de csak az ipdon. És van három album aminek sehogyan sem tudom beállítani az albumképét :S Megjegyzem iTunes frissítés előtt az ég világon semmi problémám nem volt.
-
hemaka
nagyúr
Azt viszont meg tudja nekem mondani valaki, hogyan lehet az elso oldalt uresen hagyni?(Csak alul a dock maradjon)
Mert szépen athuzgaltam mindent egy lappal odebb, de az ures oldalt automatikusan kiszedi. -
teve08
aktív tag
Sziasztok!
Eldöntöttem decemberben veszek egy ilyen készüléket.
Esetleg valami olcsóbb helyet tudnátok mondani ahol megtudnám venni?(2g v. 3g)Előre is köszönöm!
-
xenonn
csendes tag
megoldottam magamnak
de nézzétek ti is meg mitek van a típus szám alapján, itt egy lista
http://www.edepot.com/iphone.html -
xenonn
csendes tag
hi
ilyen készülék hátulján található paraméterek alapján kideríthető új touchról van e szó?
Egy 32 gigás készülékről lenne szó, hátulján ezek:
9c942rzp6k2
model: a1318 -
lall3R
csendes tag
Üdv mindekinek!
Újabb segitségre szorulnék:
Egyik hogy, hogy teszek video-t esetleg filmet a touch omra ? olvastam konverterröl.
Csak iTunes sel nem lehet megoldani?
Ja meghogy nem lehet megoldani h ne elöadok szerint válogassa a zenét a menünen, hanem azok a mappák szerint amiket én hozzáadok a libary-hez? Ja ott nem is használ mappákat.. fracbade nincs rá valami okos módszer?
Elölreis köszi:lall3R
-
nikso
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Pár napja vettem egy 8 gigás 3 g-s touch-ot. Regisztráltam az app store-ban, van amerikai és magyar jelszavam is. A problémám az, hogy a touch-on beírtam az app store-ba a magyar emailt és jelszót és eltárolta. Azóta az emailt nem tudom megváltoztatni, így csak a magyarba tudok belépni. Ezzel lehet valamit kezdeni? Ha meg lehet változtatni, tudja valaki hogyan?
-
-
Nincs olyan, hogy "böngészőket rátenni", van Safari, és kész. Egy-két alternatív felület van rá (pl. Perfect Browser), de az is a Safarit használja csak. Mondjuk ez nem feltétlen baj, mobileszközök közül ez a legjobb.
Flash-videókkal lehet küzdeni, van rá yxflash meg iMobileCinema meg egyéb varázsok, általános Flash (pl. játékok) nincs egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest