Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelencser26
tag
-
megoldottam av problémát! minden elindul!
-
PierNight
aktív tag
nah ma vettem 2 tokot ebay-en
esetleg tudnátok valami linket dobni asztali tartóról? ilyen "álványos" kéne h a levegőben a tács... előre is thx 
-
-
-
leeate
senior tag
Hali
Vettem az ituneson keresztül egy szótárt, le is vette a pénzt, de aztán nem történt semmi. Mit csináljak?? -
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca
üzenetére
Próbálj letölteni egy másikat.
-
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca
üzenetére
iTunes vagy az iPod mondja?
-
-
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca
üzenetére
Btw ha Cydiás cuccot is az X-el akarsz törölni akkor töltsd le a Cydelete nevű "appot".
Játékok meg minden más program: leszeded szifonos sourceból azt a mobileinstall packet amilyen FW-d van. Majd iTunesal rárakod a Tocuhra az appot.
-
-
Shodan
őstag
válasz
skylinelaca
üzenetére
azt tudom hogy lehet
csak azt nem tudom hogy mi a menete ,ha mondjuk leszedek egy ilyen . ipa fájlt? -
-
Shodan
őstag
az engem is érdekelne
jb után hogy lehet tört jatekokat feltenni? -
Bling95
őstag
én redsn0w al fogom megcsinálni ,mégis csak az a hivatalos dev-team cucos
-
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca
üzenetére
Menj a Cydiában a Manage-re, ott a packages-re és ott arra amit törölni akarsz. Majd jobb felül modify és remove.
Btw ez tuti nem a JB hibája...
-
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca
üzenetére
Cydia vagy Appstore?
-
gelencser26
tag
válasz
skylinelaca
üzenetére
Tudtommal nem...
De most nincs is nálam a touch, hogy meg tudjam nézni.
-
válasz
gelencser26
üzenetére
Altalam telepitett 2 programrol van szo! Nem kell ezt vhol bekapcsolni?
-
gelencser26
tag
válasz
skylinelaca
üzenetére
Ha mozognak az ikonok, akkor a bal felső sarkukban kéne megjelenni az X-nek!
Csak az általad telepített alkalmazások törölhetők, a gyári ikonokon nem fog megjelenni az X... -
válasz
skylinelaca
üzenetére
azt nem értem hogy , elvileg megvan a jailb mert már a magyar bill, és a lokalizáció is felment akadás nélkül...
-
-
-
Shodan
őstag
válasz
skylinelaca
üzenetére
az ikonon tartod nyomva az ujjad ugye?
mert akkor ki kell jönnie az X nek.
de ehhez fel kell tenni a cydiat vagy már fel is tetted ? -
Bling95
őstag
magyar nyelvet csak JB után lehet
-
lehet h csak én olvastam félre, de magyar nyelvet akarok rárakni amit elvileg a szifon.com cydia járól kéne leszednem de nem találom ezt...
-
-
válasz
skylinelaca
üzenetére
Tartsd hosszan nyomva rajta az ujjad, majd X.
-
hogy lehet telepitett játékot törölni?
-
valaki van itt aki citromaillel vagy freemaillel email ezik pod on? kellenének a beállítások...
-
mégiscsak megoldottam a prblemet, playlist et kellett csinálni és csak azt sync elni
-
Lehet valahogy manuálisna csinálni azt h mi kerüljön ithines ban a touch ra? mert csináltam egy sync et és mindet rárakott a gépről.... nem lehetne h azt rajam rá amit rá is akarok?
.... egyébként szerintem jó a gyári füles, bár az én füles... és télleg nem esik ki
probléma megoldva, csatlkakozásnál manualt kell pipálniszerk2: mégsem oldódott meg... 5let?
-
Bling95
őstag
xd nem birjátok nélküli, én sem hittem vna hogy nekem ilyen kell csak 1szer kipróbáltam

-
PierNight
aktív tag
válasz
skylinelaca
üzenetére
lol
én meg regel kb fél órát még abba a hitben voltam h nekem mevan a podom hisz éjjel nyomkodtam
(még kómás voltam) és tök bolldogan kelltem 
-
frankón mondom ilyen mindenkinek kéne
internet , térkép .... minőség...megtaláltam benne a háttereket, hogy lehet őket ugy beállítani h lássam is őket? -
-
PierNight
aktív tag
válasz
skylinelaca
üzenetére
gratu!
nekem is lehet már szerdán itt lesz de legkésőbb péntek!!! ma éjjel is vele álmodtam xD de msot sokkal precizebben! játszottam rajta és neteztem
és olyan volt mintha tényleg a kezemben lett volna 
-
Mgjött a Táccsom

-
-
PierNight
aktív tag
hát meg ott a copy paste is a 3.0-n
nekem az nagyon jól fog jönni
aztán azt se felejtsük el hogy pl az újabb játékok app-ok jobban futnak majd a 3.0-n! -
válasz
skylinelaca
üzenetére
Csak hangátvitelre használható pedig, illetve majd ha lesznek olyan alkalmazások, akkor más iPod/iPhone-nal való kommunikálásra (pl. játékok). Fájlküldés nincs.
-
-
Bling95
őstag
Hát ha csak ennyi lényeges van az új szoftban akkor én maradok a régi plusz JB-nél.
Ma megyek megvenni ha minden igaz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca
üzenetére
Hy
Pl fektett e-mail-ezés, bluetooth. Meg egyébként is jó hogyha a legújabb szoftver van rajta. -
válasz
skylinelaca
üzenetére
Nem lehet olyan programot beküldeni a Store-ba, ami bármi módon befolyásolja a rendszer működését, de pedig olyat, ami ugyanazt csinálja, mint bármely tervezett vagy valós beépített alkalmazás (pl. más böngészőmotor, zenelejátszó), valamint nem lehet olyan, ami más forrásból származó kódot futtat (pl. emulátorok, Java, Flash).
Ha egy kicsit turkálsz Cydiában, rengeteg példát látsz majd ezekre.
-
Bling95
őstag
a jailbreak-et majd megoldom, sjanos a vidi egyrész angolul van másrészt mac-en mutatja be na de mind1 gugli a barátom

-
Bling95
őstag
válasz
skylinelaca
üzenetére
sziguru szabály hát elég sok van ,a lényeg annyi hogy nem 1szerű oda betenni egy app-ot
-
-
-
-
Lol, nem, dehogy is. A Cydiában nem tört programok vannak (kivéve talán a szifon repóját, ők elég szabadon értelmezik a szabadságot), hanem olyan dolgok, amik hasznosak, de nem kerülhetnek be az App Store-ba a szigorú szabályok miatt. Az Installer amúgy ugyanazt tudja, mint a Cydia, nem volt még szerencsém hozzá, így nem tudom mi van benne.
-
Shodan
őstag
és ha végig csinálom ezt akkor felkerül vele a cydia is, meg valami installer ha jól tudom, na az mire jó?
bár a cydiába se vagyok egész biztos, az olyasmi mint az appstore csak tört appok vannak benne?

-
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Fel tudod tenni (nekem is ott virít a 2G-men), de jailbreak még nincs rá, úgyhogy sok értelme nincs. Főleg 1G-n, mert abban nincs Bluetooth se. (Vezetéktelenítésen gondolkodom, elegem van már az agybadugós fülesekből, ezért van fenn a 3.0.)
Magához a töréshez nem kell. De ahhoz, hogy bármi hasznosat tudj utána csinálni vele, ahhoz már kell a net.
-
válasz
BloodyEddie
üzenetére
A legfontosabb helyen nem kerestél: ebben a topikban. Az első generációs Touch-okat nagyon egyszerű jailbreakelni, csak a QuickPwn kell hozzá, meg egy letöltött 2.2.1-es szoftver. Ha tudsz angolul, kisujjas feladat, nem kell kanállal beléd tömni, mivel a program mindent elmond.
Eltérés amúgy a 2. generációs Touch-oknál van csak, mert azok belülről teljesen más hardverre épülnek, így a hagyományos módszerek nem alkalmasak rá. De ez külön téma.
Apropó, a jailbreakben nincs semmi illegális.
bling95: A QuickFreedom még azelőtt készült, hogy kijött volna a 0.3-as redsn0w, az akkor ismert jailbreak módszert automatizálta - kicserélni pár fájlt a firmware-ben, majd amikor az befagy induláskor, megadott parancsokat küldve neki USB-n kvázi berúgta az operációs rendszert. A redsn0w 0.3 ezt feleslegessé tette, mert mindent magától egyben meg tud csinálni. Persze ettől még a korábbi leírás is használható, de nem hiszem, hogy egy DFU-módban csatlakozásnál meg egy program elindításánál egyszerűbben lehetne. Ebben a videóban, ami az előbb linkelve lett, a srác van vagy 12 éves
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Csapi007
üzenetére
Sziasztok, keresgéltem néhány helyen, de nem találtam válaszokat
Kezdő vagyok az Iphone/Itouch témában, jövő héten érkezik egy 1g-s 16gb Ipod Touch 
Ugyanaz a Jailbreak vonatkozik az összes gépre, csak a szoftver verziószáma nem mindegy? Szóval Iphone-os tutoriallal végigcsinálhatom Touch-on is?
Jailbreak leírást merrefele találok? Lehet angol is. (moderátoroknak: úgy tudom, ez nem számít bele a warez témába)
És úgy egyáltalán: van bármilyen oldal, ami részletesen fogalkozik a témával? Valamiért én csak olyanokba futok bele ami megszűnt
Előre is köszönöm a segítséget

-
Bling95
őstag
csapi te sem tudsz vmi leirást ami biztos jó,, és mi a különbség a quick freedom és a redsnow között ??
-
Csapi007
veterán
válasz
skylinelaca
üzenetére
Hy
Nem igazán tudsz mit elrontani vele, de egy restore valószínű megoldja ha vmi gond van.
Én kb 10-ből 10 embert mondanék akinek sikerült...
3.0 lesz iPodra is de ha JB-zni akarod még ne rakd fel. -
én most végigolvastam a Quickfreedomnál a hsz-eket, hát nem túl biztató... 10 emberből ha 2-nek sikerült...
-
frankón ezzel a quickfreedommal joformán csak next-eket kell nyomni? ez egyszerűnek tűnik... ha esetleg elrontaná a pod-ot akkor a restore megoldja? hallottam erről a 3.0 frissitésről, ez ipod touch 2g-n is menni fog? mert nagyon sok ujdoság van benne amihez gsm modul kéne tehát iphone?!
-
Bling95
őstag
szóval akk: http://szifon.com/2009/03/17/ipodtouch-2g-quickfreedom/
ezzel csináltad?? ha igen akk működik rendesen?
-
Bling95
őstag
oké köszi,, a youtube vidi nem jó , mert 14 éves vok és az angol annyira még nem megy

szóval nekem vmi magyar dolog kéne, olyat is linkeltél??
-
-
Bling95
őstag
HEllo!
Ha minden igaz hnap csatlakozom a csapatba
tudom hogy gugli a barátom de nem tudna esetleg leirni nekem egy jó linket ahogy részletesen le van írva a jailbreak-elés és persze jól
előre isjah és ha többféle módszer van jailbreakre akkor amelyik a legjobb az kéne, már ha van legjobb módszer
-
gelencser26
tag
válasz
skylinelaca
üzenetére
Ha van egy jó képességű egered és egy mutató ujjad, akkor nem kell tartani tőle, mert lényegében az egész egy "next" gomb nyomogatásából áll ki...

-
-
Shodan
őstag
közbe én meg rájöttem hogy hanyagolom a jailbreaket amig os 3 hoz nem lesz.
Úgy is annyi free app van, egész délelőtt azokat böngésztem, és olyan szinten elvesztem benne hogy azt se tudom mit tegyek fel..
-
válasz
Stanley-B.
üzenetére
ezt jó tudni... akko még arra is be kell ruháznom...+ valami szilikon tokra gondoltam...most látom alírásodban hogy sorstárs vagy ... N95 8gb + ipod touch 2g

-
Stanley-B.
őstag
Én is alátámasztom. A gyári füles semmit nem ér, semmi mély, zajszűrés sincs, kemény, kényelmetlen...
Én egy Sennheiser IE7-et vettem az Ipodhoz. Igen jól szól
-
Davey7
senior tag
Szerintem a füles egy kalap sz*rt sem ér ha zenét akarsz hallgatni(semmi basszus nincs benne)...kényelmes,meg mondjuk játéknál jó(én csak akkor használom).
Mikor megvettem az iPod-ot 2 hét után vettem egy fülest (akg k324p) itt a pH!-n volt 7k és kb. egy éves lesz most és semmi baja...in-ear,tökéletes a hangja,eléggé jó a zajszűrése(a sima ipod füles eléggé rosszul teljesített a buszokon).... és átalakítót is lehet venni itt az apróhirdetések között eléggé jó áron,sőt én még az ipod-omat is innen vettem! -
válasz
péter007
üzenetére
Én is aukciós oldalon vettem... a V betűsön
, csak még nekem sincs itt, egyébként nekem sem jön be a rendes füles... nekem eddigi összes ilyen kiesett a fülemből, vagy a metrón az állandó mozgolódás miatt egy idő után kiesett. magánembertől venni, hmmm.. én most olyanba vágtam bele amin nincs már gari. azért mertem mert nem hiszem h ezekkel bármi történhetne. hacsak nem valami te rontasz el amikor "beletúrsz"
, ha meg ez történik akkor ugyis ugrik a gari, ha betöröd a kijelzőt akkor meg ugysincs gari mert az használat miatti károsodás. -
-
Shodan
őstag
válasz
péter007
üzenetére
ha boltba ahol vette adtak róla számlát és garit akkor oda.Ha nem ,vagy külföldi a cucc akkor istyle a főszervíz és serial alapján tudod gariztatni.
nekem egy cx300 fülesem van, de 2,5 jack-el (direkt ilyet vettem hogy nokiánál ne kelljen átalakítózni).
A gyári füles nem jön be, még szivacs sincs rajta, ezért nekem fáj tőle egy idő után a fülem.Elmentem a mediaba hogy vegyek jack átalakítót, tudjátok mennyi volt?! 1500ft!!!!!
nem vettem meg, ha örökre a gyárival kell hallgatnom akkor se, máshol 50ft!!!!, csak mindenhol webáruház.
Nem tudtok értelmes helyet ahol 3,5-->2,5 jack átalakítót lehet venni? -
válasz
péter007
üzenetére
iPodoknál nincs ekkora varázslás, van egy vonalkódja, ami alapján (elvileg, nekem szerencsére nem kellett igénybe vennem) az Apple forgalmazók átveszik és szervízelik.
Legalábbis én így értelmeztem a kérdést, ha tévednék, vagy a tapasztalat mást mutatna, javítsatok ki.
-
péter007
senior tag
válasz
PierNight
üzenetére
lehet hogy mondasz valamit....
amúgy ha mástól veszem és betojik de még garis akkor hova kell visszavinnem? a boltba ahol vette vagy van külön ipod szerviz?
csak mert a sony fülhallgatómat a szervizbe kellett vinni ahol kiállítottak egy papírt amivel a bolt viheti vissza a nagykerbe....igazság szerint ez az egyetlen dolog ami visszatart attól hogy magánembertől vegyem...
-
gelencser26
tag
válasz
skylinelaca
üzenetére
Szerintem az ipod gyári fülese is nagyon jó!
Nem kényes, nem akar mindig kicsúszni a fülemből és szerintem egész szépen szól...
-
-
péter007
senior tag
válasz
skylinelaca
üzenetére
én is ideges vagyok mert vettem 9 hónapja egy sony in-ear fülest 9K-ért és nekem is recsegni kezdett, visszavittem de már 3 hete nincs fülesem mert balfaszok a boltban...
hétfőn meg délvidékre megyek buszos kirándulásra, úgyhogy vihetem a sennheiser fejhallgatómat, amit a kicsi ipod meg sem tud hajtani rendesen....ma már sajna az ismert nevek is csak szart gyártanak, ha kicserélik a sony-t veszek a Koss-t az állítólag egész jó...
-
válasz
NyxNyxNyx
üzenetére
nekem volt egy Philips fülesem... in-ear. 10k ért vettem az electroba gondoltam ennyiért minőség és hangerő jár. de kb 2-3 hónap után elkezdett recsegni, aztán a jobb oldali a néma üzemmódot választotta... és a hangerő is híja volt, kicsit ideges is voltam mert a blokkot kimosta anyám ...

-
-
péter007
senior tag
válasz
skylinelaca
üzenetére
én úgy gondoltam hogy újat veszek ah már ennyi lóvét kiadok érte
gyári füles milyen? érdemes megtartani vagy vegyek hozzá valami rendeset egyúttal? -
Én 45k ért vettem, használtan, képeken egész szép, karcmentesnek tűnt , még nem jött meg ugyhogy nemtudok mit mondani róla
de ha megkapom... már frankón álmodtam vele... -
péter007
senior tag
hy mindenkinek
tervezem hogy belépek hozzátok a klubba, mert a Shuflle-m már egy kicsit öreg (1G 512mega 4.5 éves) és már nem bírja annyira az akksija sem mint régen
szóval ha megint ipodot veszek akkor touch lesz, ki is néztem egy 8 gigásat, a pixmánián 54K
az lenne a kérdésem hogy lehet-e máshol olcsóbban megkapni? vagy rendeljem inkább tőlük?
meg azt is kérdezném hogy kell-e hozzá bőrtok vagy nem? mennyire gyűjti a karcolásokat?köszi a segítséget előre is, üdv. péter
-
Csapi007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

esetleg tudnátok valami linket dobni asztali tartóról? ilyen "álványos" kéne h a levegőben a tács... előre is thx

csak azt nem tudom hogy mi a menete ,ha mondjuk leszedek egy ilyen . ipa fájlt?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem vettem meg, ha örökre a gyárival kell hallgatnom akkor se, máshol 50ft!!!!, csak mindenhol webáruház.