- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
Böngésző - Nincs. De amúgy is, mi a kárnak? Ott a Safari.
snes-gba-ps1-c64 emu - Jailbreak után esetleg.
divx player - Nincs.
google maps - Talán ha jobban megnéznéd az iPodod, ott van alapból rajta
tudományos számológép - Szerintem ilyen az App Store-ban is van."Már megint egy lusta láma"... (Nem én mondtam
) Keress a fórumon a jailbreak szóra, nézegesd a szifon.com-ot meg az itouch.hu-t. A lustasággal sokra nem mész, a megfelelő átalakítást úgyis Neked kell megcsinálnod.
-
XuChi
addikt
Sziasztok.
Egy kb ezerszer feltett kérdésre keresem a választ így korán reggel és nincs kedvem a fórumot végig bogarászni sorry.
Tehát ha veszek egy ipod touch 8gb-t egy istore-ban, arra gondolom nem tudok felrakni semmilyen programot sem. Ami nekem kellene. Böngésző, snes-gba-ps1-c64 emu, divx player, google maps, tudományos számológép stb.
Ezt milyen úton módon tudom megoldani? Van e esetleg olyan weboldal ahol csokorba vannak szedve az ipod touch/iphone programok kategorizálva?
Válaszokat (és esetleges dühöngés: "Már megint egy lusta láma") előre is köszönöm
.
-
Shodan
őstag
válasz
Csapi007 #4393 üzenetére
Ja csak a csodálatos applenek annyi esze nincs hogy egy nyomorult falitöltőt csomagoljon mellé.
Most egész estrére hagyhatom bekapcsolva a gépet ezért. Meg ha valamit gyorsan csak syncelni akarok mondjuk egy appot akkor is rádugom 1 percre, majd lehuzom, nem hiszem hogy ez is túl egészséges.
Na mindegy ebayről már megrendeltem egy töltőt, kemény 700huf pk val együtt.ja és megjött a koss the plugom is. Nagyon durva, zenéhez és játékhoz is. Most doom-on próbáltam olyan volt mintha gépen játszanék fülessel
-
Shodan
őstag
Neketek meddig bírja az akksi?
az normális ha mondjuk 2 óra doomozás után 20% alámerül? -
Blaise7
tag
Valaki rendelt már innen? Mennyire megbízható?
-
alszika
csendes tag
Sziasztok!
Én most vettem egy touchot. Megpróbáltam csatlakozni a nethez. Megadtam a jelszavat, csatlakozott, mutatja hogy van jelem. Szóval elvileg minden ok.
De ha rá akarok menni egy weblapra, kiirja hogy nem tud csatlakozni, mert nem talál netet.Elég kezdő vagyok, tudna valaki segiteni!!!
Előre is köszi!!! -
DroneZ^
őstag
bocsánat hogy igy hirdetem, sürgősen eladó egy tökéletes állapotú 16gigás Touch, ha valaki tud segíteni eladásban vagy érdekelné írjon!
-
DEJVID
őstag
a gépen az itunes webstore-t alul át lehet állítani amerikaira. ha így töltök le játékot (olyat ami a magyar webstore-ba nem szerepel), akkor az fog működni a táccsomon?
-
Slay
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy ipod touch 8GB-ot.A kérdésem a következő lenne,hogy hogyan tudok rá zenét tenni mp3-at nem cd-ről konvertáltat és hogy hogyan tudom a megunt zenét letörölni róla.Ezeket valaki megírná nekem lépésről-lépésre annak nagyon örülnék és előre is köszönöm a válaszokat. -
Slay
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy ipod touch 8GB-ot.A kérdésem a következő lenne,hogy hogyan tudok rá zenét tenni mp3-at nem cd-ről konvertáltat és hogy hogyan tudom a megunt zenét letörölni róla.Ezeket valaki megírná nekem lépésről-lépésre annak nagyon örülnék és előre is köszönöm a válaszokat. -
gYaLo
őstag
Sziasztok!
Spanomnak kellene egy Touch.
1gen 8gb bőven elég, 30-35 körül mehetne is
NAGYON SŰRGŐS! -
naattila
tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani valami
jo alkalmazást képernyőre.
Vagy ikonokra?
Köszi -
Shodan
őstag
nekem is ugyanez volt/van egy rebel tokkal.
Ahogy meglett a touch ,szó szerint egyből a tokba tettem, de amit feltettem fóliát kicsit alá ment a levegő, ezért valahogy leoperáltam a tokot,
elég nehezen jött le, de a hátulján már volt egy hajszálkarc a touchnak.
Nem nagy cucc de tényleg idegesítő hogy egyből tokba teszem és így is karcos.Viszont a tok külső részén már jópár karc látható, ezektől legalább akkor megvédte a gépet.
-
dave93
őstag
Remélem én nem járok úgy, mint Te
Nagyon utálom ha karcosak a cuccaim, igényes vagyok, mindent tokban tartok
gYaLo: : Zsírkirályállat, nagyon tetszik, de még csak ismerkedem velePár napig így használom, aztán jön haver aki segít feltenni a 3.0-t meg a JB-t, mert egyelőre ingyenes progikat használok csak.
-
Béló
aktív tag
Nekem is Belkin tokom van, semmit sem ér, pedig takaritom belül is
mikor betettem már volt rajta jópár hajszálkarc, mikor kivettem tisztitani már csupa karc let a hátulja, vhogy oldalt becsusznak a porszemcsék és még a tokon belül is képesek kárt okozni...Valakinek van vmilyen leirása hogy tudom ráműteni a 2.2.1 es "felszabaditott" 2nd gen. touchomra a 3.0-ás szintén "láncmentes" szoftvert, mert az összes leirás azzal indit hogy felszabaditás előtt már 3.0ás szoftnak kell lenni, ellenben nem tudom emgvenni a szoftvert mert bankkártya nélkül regisztráltam és nincs is netes bankkártyám
?
-
gYaLo
őstag
Szegény srá azt sem tudj,ahogy kire hallgasson
Mondjuk mennyi 1 fólia ?szerk: dave! Mik a véleményeid a Touch-ról ?
-
PierNight
aktív tag
nem kell rá!
youtubeon van rengetek tesztvideó hogy milyen jól bírja a kijelző az éles dolgokat
( szikével stb karcolgatják és semmi
)
más: 11kor levettem az ipodot a töltőről 16 órát volt fennt és azóta használom akisn még semmi nem ment le, szóval szerintem sikerült
köszönöm a tippet!
visszaállítottam rendszert hogy újra kalibráljam a wifit újra jó minden, pod érzékeli a gépet,gép a podot de mégsem indul semmi ipodon
add-hock megvolt, beállítottam a speciálisnál amit kell, elküld minden adatot az ipodnak ki is jelzi hogy van wifi de egyzerüen még mindig nem tudok netezni
ötlet???
-
gYaLo
őstag
-
dave93
őstag
Sziasztok!
Érdemes felrakni a 3.0 szoftvert? Pár napja van touchom, teljesen jó a gyári szoftver, miben jobb a 3.0? -
PierNight
aktív tag
az a rossz h mindenki mást mond és nem lehet tudni mi a helyes eljárás az aksi védelme érdekében
este 11kor lehúzom a picikét
-
Jhonny06
veterán
válasz
PierNight #4337 üzenetére
Így már nem fog annyit számítani, erre mindig figyelj, ha veszel egy új cuccot. Használat közben meg arra, hogy ha lehetőség van rá, akkor mindig merítsd le teljesen (annyira, hogy már be se kapcsoljon) és csak akkor töltsd fel, szintén teljesen.
Ha több ideig rajtahagyod, az sosem árt.
-
Bling95
őstag
én ahogy megvettem akkor is csak pár órát hagytam töltőn,, eddig egyszer merítettem le telejsen , de 20%-os figyelmeztetés után még egy napig elvoltam vele
-
skylinelaca
senior tag
én ugy csinálom h: ha wifit nem hazsnálom akkor off,mert egyébként akkor egésznap wifizik. plus be van kapcsolva az automata fényerőszabályozás. így nekem olyan 2-3 napig elvolt úgy h már lelkiismeretből feltettem tölteni, de ilyenkor még félig volt a duracell
-
Jhonny06
veterán
Elsőre az ilyen cuccokat minimum 12 órát, de inkább 24-et rajta kell hagyni a töltőn.
-
PierNight
aktív tag
-
PierNight
aktív tag
válasz
skylinelaca #4327 üzenetére
ebay-en! az anyag nagyon jó! azt nem mondom hogy minőségi termék mert nem
elől a széleken nem simul hozzá teljesen ipodhoz de kb 800ft-ot megért postával együtt
nem is karcolódik meg semmi
egyébként lehet nem is adom el :$ mert kaptam egy jó tippet és kipróbálom és ha beválik akkor marad a tács -
PierNight
aktív tag
nah emberek ha valaki szeretne venni ipodot akkor nálam van
írjatok PÜ-t
Ipod -
Jhonny06
veterán
válasz
Danii88 #4319 üzenetére
Nekem is gyakran kijön ez a hibaüzenet iPhone-al, a már megvásárolt appokat nem tudja feltenni az iTunes, pedig a készüléken is rajta van. Ez valami bug lehet. Authorize se lenne szükséges, mivel ezen az egy gépen használom.
A lényeg az, hogyha nem feltört Touch-od van, akkor nem a gépen veszed meg az App-okat iTunes-ból, hanem a Touch-on belépsz az App Store-ba és onnan. WiFi-n ugyan olyan gyorsan letölti őket és nem kell szarakodni a sync-el se.
-
Danii88
csendes tag
Értem én hogy gyakori kérdés de ennyi levelezést nem olvas végig az ember hátha megtalálja a választ már korábbról inkább megkérdezi
Viszont megcsináltam amit mondtál és ezt írja ki: This Computer is already autohrized.
Including this one you have autohrized 2 computers out of your available 5.És ez után megpróbáltam telepíteni és ugyanaz az üzenet mint elöbb.
-
Danii88
csendes tag
Touchra lehet játékot feltenni store-ból és ha igen akkor hogy?
-
Sipi16
őstag
Sikerült reggelnem az Apple Store-ba és kaptam egy megerősítő emailt aminek a linkjére rákattintottam, de nem történt semmi. Most várjak még? Lehet, hogy a hétvégén döcögős a regisztráció?
-
PierNight
aktív tag
válasz
skylinelaca #4307 üzenetére
igen ez a 2 nokia nekem is a favoritom
csak kicsit többe kerül
bár ha eltudnám adni a 2 telefonom meg az ipodot akkor metudnám venni az 5800-at
/jéé kvázi tag lettem
dejó
/
-
skylinelaca
senior tag
-
PierNight
aktív tag
válasz
skylinelaca #4305 üzenetére
milyen telefonokat ajánlanátok? mert nézegettem az éjjel jó párar az érintőképernyőről nem mondok leezek jöttek szóba nálam:lg kp500,lg ku990,Samsung S5230! mindenképp olyan 50 ezer környékén szeretnék venni!
ha tudtok valami jót ne tartsátok magatokba ;)
-
PierNight
aktív tag
válasz
skylinelaca #4303 üzenetére
igen az tény hogy gyönyörű
lehet később meg is fogom bánnide 1 biztos ha bele halok is egyszer lesz egy iphone-om
-
skylinelaca
senior tag
válasz
PierNight #4302 üzenetére
én is így vok vele , de én szívesen hordom magamnál plusba a telómat is, amúgy táccsomat rendszeresen iphone nak nézik, szal ezzl nincs is baj.. volt már h a telómat itthon hagytam és csak a táccs volt nálam
hát sokat értem vele
de semmi pénzért nem válnék meg tőle!!!
szerk: amúgy meg olyan szép vékony h tisztára szeretem
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- Ford topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest