Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
baliii
senior tag
válasz
banánocska
üzenetére
Hello!
Nekem van mind2, és attól függ, hogy mit akarsz rajta leginkább csinálni:
-Ha WIFI+ zene akkor ipod touch
-ha játék és film akkor PSP
Sajnos egyik sem lesz jó mindegyikre maradéktalanul, kompromisszumokat kell kötni. -
baliii
senior tag
válasz
bozarjoska
üzenetére
Nekem is volt ilyen régen, lövésem sincs hogyan de megoldódott, asszem össze vissza nyomogattam ujraindittttam rákötöttema gépre ezerszer, aztán végre érzékelte egy idő után de nem akarta visszaállitani gyári állapotra sem, de vagy 30adik próbálkozásra sikerült... Azóta inkább nem b@sztatom nagyon a rendszert, csak kis dolgokra használom a JB-t

-
baliii
senior tag
Hello mindenki!
Most restoreoltam a touchomat, és beállitottam melyik appokat tegye fel. Amiket régebben szedtem le, azok felmentek, de amiket pár napja, azokra azt irja hogy nem sikerült, mert nincs engedélyezve, de ha rámegyek, akkor azt irja ki ogy ez a sz.gép már engedélyezve van... Már oda vissza authorizeoltam mindent, de semmi javulás... Mit lehet tenni? -
baliii
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy ha felmásolok fotókat a touch-ra (itunes-ban) akkor egyszerre lesznek rajta mappánként és külön egy photo library mappában is, ez miért van? Ilyenkor kétszer is foglalják a helyet?
Üdv! -
baliii
senior tag
na, visszatért valahogy magától, ne kérdezzétek hogyan, már épp feladtam és letettem aza sztalra amikor elkezdett tölteni és beindult, ilyet még nem láttam

-
baliii
senior tag
Hello mindenki, problémám lenne:
jailbreake közben elromlott a touchom, úgymond örökké bootol, ezért be akarom rakni DFU módba, de nem lehet!
kikapcsolom rá van kötve a gépre
3mpig sleep, 10mpig home+sleep, majd 30mpig home buttont nyomom, az itunes elkezd tölteni egy csíkot, majd ezt írja ki:
"an ipod has been detected, but it could not be identifyed properly.Please dosconnect then reconnect the ipod, than try again. An unknown errer occured. (1601)"
hogy a viharba lehetne kezdeni vele valamit?
-
baliii
senior tag
sziasztok
a 2. generációs touchon lehet számot léptetni valahogy a hangerőgombokkal (pl ha hosszan nyomva tartjuk)? -
baliii
senior tag
Sziasztok, rég jártam erre, ebből következik a problémám is, a touchomon még mindig 2.2.1-es FW van, fel szeretném tenni a legújabbat (1. generáció, 8gb). van valamiféle tutorial ami jól leírja hogyan lehet 2.2.1-ről 3.x-re frissíteni fizetés nélkül, jailbreakkel együtt?

előre is kössz! -
baliii
senior tag
hali
van egy program amit ha felteszek a touch-ra, csatlakozok a wifi-hez amin a gépem van és elindítom kiír egy IP címet amit beírva a firefox-ba megjelenik a touch filerendszere és tudok mindenfélét másolni... valaki tudja mi a neve, nem jut eszembe
kössz
-
baliii
senior tag
nekem is D-Link van, az előző is az volt ami szinte pontosan egy év után beadta az unalmast, de még volt 6 nap
a gariból, így becseréltem egy ugyan olyanra, mivel azota olcsobb lett még pénzt is kaptam vissza, és azóta tökéletesen működik... szal annak elelnére h már elromlott egy sztem sincs velük semmi baj... -
baliii
senior tag
válasz
DaniAlves
üzenetére
ezt próbáltad?
1, először kapcsold ki a touchot a HOME+bekapcsoló gomb együttes nyomva tartásával (kb 10 mp-en keresztül)
2, nyisd meg az itunes-t, ne legyen a gépre kötve a touch
3, ha kikapcsolt a touch akkor tartsd lenyomva a HOME-ot, és dugd be a szinkron kábelt, és tartsd lenyomva amig be nem jön az itunesban az üzenet h az ipodod recovery mode-ban van, itt már nyomsz egy restore-t és minden rendben lesz elvileg -
baliii
senior tag
hát akkor sajnos nem tudom mi lehet

AloeVera: tehát akkor ezehez nem kell semmi wifi csak a gyári usb-s sync kábel és menni fog a dolog?

egy t-pot nevü total commander pluginröl is hallottam, hogy azzal is lehet másolgatni, de elég bonyolultnak tűnt az installálása.. ezek közül melyik a legegyszerűbb? -
baliii
senior tag
van wifi routerem, meg laptop, majd akkor megoldom azzal, csak az asztali gépemen vannak a cuccok és abban nincs wifi... de az is csatlakozik arouterhez, lehet ugy is csinálni hogy a gép kábelen a touch wifi-n?
Davey7: nem a szoftverfrissítés, hanem az újból jailbreakelés tünteti el a dolgokat asszem, szoval nem nagyon lehet megoldani, avgy készíts biztonsági másolatot valahogy
-
baliii
senior tag
hali
tudnátok ajánlani valami egyszerűen használható programot amivel fileokat tudok márolni a touch-ra, lehetőleg USB-n keresztül? konkrétan pár GameBoyAdvance rom-ot kéne feltennem a gépről
-
baliii
senior tag
-
baliii
senior tag
-
baliii
senior tag
hali
1.gen 2.2.1 jailnreakelve a gép...
a probléma hogy nem csatlakozik a wifi hálózatokra. vagyis csatlakozni csatlakozik a wifi menüben, de a minden program és böngésző azt irja hogy nincs internet kapcsolat... ez mitől lehet? JB előtt ment minden jól
üdv -
baliii
senior tag
sikerült megoldani a dolgokat, sajnos egyedül sok időbe került...

akinek szüksége lenne rá:
ha elb*sztad a jailbreaket vagy akármi miatt a touchod/iphoneod a végtelenségig bootol akkor ITT van rá a megoldás, gabrielk hozzászólásában, így tudod helyreállítani az ipodot és utánna jailbreakelni
1, először kapcsold ki a touchot a HOME+bekapcsoló gombe gyüttes nyomva tartásával kb 10 mp-en keresztül
2, nyisd meg az itunes-t, ne legyen a gépre kötve a touch
3, ha tuti kikapcsolt a cuccod akkor tartsd lenyomva a HOME-ot, és dugd be a szinkron kábelt, és tartsd lenyomva amig be nem jön az itunesban az üzenet h az ipodod recovery mode-ban van, itt már nyomsz egy restore-t és minden rendben lesz, felajánlja a legutóbbi backupot is, tedd fel
4, ha még jailbreakelni akarsz akkor most fontos dolog jön: NE SYNCELJ! most indítsd el a quickpwn 2.2.5-öt! figyelj, hogy fel legyen telepítve a microsoft .NET framework fel legyen téve [link]
5, futtasd a quickpwn-t
6, ha kész és felállt a touchon a rendszer, syncelhetsz. ha nem akkor újra
KB ennyi
üdv -
baliii
senior tag
najo mostmár inkább az a kérdésem hogy hogyan tudom restoreolni? itunes nem jeleníti meg, sőt ki is fagy egy idő után... hihetetlen
-
baliii
senior tag
már vagy 6szor elment a kép utánna rögtön visszajött. de mindeig csak az alma logo... ilyenkor persze nincs itt senki h megmondja ez normális-e... 2.2.5 quickPWN-el csináltam , mindent jónak írt... nem értem
-
baliii
senior tag
na jo volt a 2.2.1, lefuttattam, azt írja h várjak amíg újra elindul a touchom és kész... csakhogy már 10-15 perce az alma logót mutatja, néha hallatszik ahogy lecsatlakozik majd újra... ez normális?
-
baliii
senior tag
hali
na ugy döntöttem jailbreakelem az 1. gen touchomat
2.2.1-van rajta, akkor szedjem le a quickPWN 2.2.1 for ipod touch-ot, futtassam, és pár katt és kész is? megmaradnak a cuccaim? godolok itt zenére,, és programokra, képekre! előre is köszi! -
baliii
senior tag
hali
kitöltettem a borítókat itunessal, egész jol megcsinlta, synceltem a touchot de egyetlen darabot sem rakott rá, csak azok vannak amiket magára a touchra raktam még régebben, ráadásul azok is össze vissza, nem tudom miért de el vannak csúszva, nem látszanak avgy össze vannak keveredve, nem s értem a dolgot...
a lényeg hogy hogyan tudnám elérni hogy feltöltse őket? -
baliii
senior tag
hali
nem tudjátok, hogy van-e valami mód a cover flow kikapcsolására? nem akarom berakosgatni egyenként a borítókat, és amugy is haszontalan és idegesítő, kicsit eldöntve kezelem a touch-ot és máris átvált... max arra jó hogy megvillantsd másoknak hogy ilyen is van, de arra meg nekem nem nagyon kell
-
baliii
senior tag
Az 1G touch-ban, valamint a 2 és 3G-s iphone-ban van ugyanaz a proci, a 2G touch-ban újabb van, más felépítésű, ám nem gyorsabb csak magasabb órajelen van járatva, elvileg a maximális teljesítmény megegyezne ha ugyanazon az órajelen mennének, de mivel (számomra érthetetlen módon) nm így van ezért a 2G touch gyorsabb a többinál jelenleg!
-
baliii
senior tag
ez aggasztó
még jó hogy csak 2850-re megyek snowboardozni ott még üzemel
amugy nekem még sohasem volt ilyen problémám, pedig előveszem éjjel nappal mostanában is amikor jó nagy mínusz van... sztem ezek nagyon nagyon eltúlzott értékek, egy ilyen cuccnak nem szabad -10 foknál bedobni a törülközőt szvsz... szerencsére nekem nem is tette még meg egyszer sem, remélem ez így is marad... nem is értem ezt a 3000m-t, még tengerszint alatt talán, mert összeroppan meg amúgysem vízálló
de magasságban? ritka a tüdejének a levegő? 
-
baliii
senior tag
sztem max BT-on csatlakozhatsz az itunes-hoz, megkerülni nem nagyon lehet... de ha ennyire zavar léteznek programok amiket a gépedre kel telepíteni és akkor itunes nélkül tudsz rá zenét tenni és leszedni is róla, dehát akkor ugyanott vagy mivel megint egy külön programot kell használnod hozzá... tehát sokkal előrébb nem lehet jutni sajnos
-
baliii
senior tag
Hello, tudja valaki hogy lehetséges-e automata volume adjustment-et beállítani? Arra gondolok h mindig autómatikusan beállítaná a libraryhez hozzáadott számoknál vagy akkor ha átmásolom a touchra a zenéket.
üdv -
baliii
senior tag
igaz, én sem formattáltam, de azt hittem csak azért van mert használtan vettem és már megtették

amugy nem értem ezt az 1 library-s dolgot, hogy miért kell ilyen badarságokkal (mod) elrontani dolgokat
nem lehet valami regisrty file-t átmásolni h menjen már windows alatt is? esetleg JB-elve lehetséges? -
baliii
senior tag
hello
ha a touchomat windowson formáztam, és eddig azzal használtam akkor ujra kell formázni ha MAC-re akarom csatlakoztatni és arrol kezelni a arjta lévő zenéket?
üdv -
baliii
senior tag
de alapbol sem syncelek mert van vagy 30GB zeném, hanem csak ráhuzogatom ami kell, és olyanok is vannka rajta amik nincsenke fennt a gépen :S elvileg van egy program mi automatikusan kitölti a hiányos részeket a zsámoknál, beleértve a borítókat is de nem jut eszembe a neve

-
baliii
senior tag
sziasztok
a minap elszántam magam és elkezdtem betenni az album borítókat a touchon lévő együttesekhez
eddig csak 3-nak volt birítója, szépen meg is jelenítette őket
mnost hogy vagy 30at betettem, egyiket sem jeleníti meg, vagy amit igen azt hidásan, csak félig, elcsúszva vagy másik album borítóját teszi oda
az fw 2.2 gyári
mi lehet a baj? -
baliii
senior tag
Sziasztok,
ha valakit érdekel, van 2 különböző fajta eladó tokom ipod touch-hoz részletek a hirdetésben: [link]
csere érdekel invisible shield-re!
üdv -
baliii
senior tag
ahoz, hogy a pixmánián vásárolt ipododat az istyle-ban garanciálisan kijavítják elég ügyesnek kell lenned
aki nem hiszi próbálja ki és vigye be a cuccát...
nem hiába kerül többe a hivatalos márkaboltban... abban az árban benne van a világgarancia... a többi viszonteladói árban nincs, nem hiába olyan drága az istyle...
de javítsatok ki ha tévedek... -
baliii
senior tag
válasz
whiteseed
üzenetére
hááát max az autó- és ingatlanárakon fogod érezni, mert azokat szokták nagy összegü hitelből vásárolni, az ilyen "kis" tételeknél hatalmas baj kell az áreséshez, de akkor meg már nem lesz annyi pénzed hogy megvegyed mert 1milla legy a kenéyr szoval nem ezzel fogsz foglalkozni (lásd hiperinfláció)

-
baliii
senior tag
válasz
whiteseed
üzenetére
wifi semmilyen művelethez sem létszükséglet amiröl tudnék, talán dokumentumok másolásához (word excel stb de ezt még nem is próbáltam)...
nekem nincs töltőm, ha utazok akkor kölcsön szoktam kérni egy apple hálózati töltőt, az tuti jól működik
én sem biztos h meg merném venni az utángyártottat, bár gondolom ezerből 1 játsza el ezt az akksi kinyírósdit, de ki tudja melyik az az egy 
ja azt nem tudtam h neked ilyen sok hely kell, nekme van rajta 3,2GB zene, 200MB kép, kb150MB program (3-4 telo oldal) és asszem kb 200MB alapbol foglalt rajta a szoftver miatt... szoval nekem bőven elég, még ígyis van 3GB szabad helyem kb
mod: az áramot nem a töltő hanem az akksiban lévő chip kapcsolja ki, de ebben nem vagyok biztos... -
baliii
senior tag
sztem 2 dolog között kell dönteni, mivel a sebesség felépítés szoftver ugyanaz (tehát olyan nem lesz h egyiken megy másikon nem valami):
kell-e hangerőgomb, hagszoro és ujabb hátlap, viszont hajlandó várni a JB-re, vagy gyorsan kell a JB és így a sok ingyen szoft! Mivel újonan ugyanannyiba kerülnek, érdemes lehet 2nd gen-t venni, ha szóba jöhet használt is akkor mindenképp 1st gen!
üdv -
baliii
senior tag
válasz
Csapi007
üzenetére
már énis kérdeztem régen itt hogy gyorsabb e a 2. gen procija meg maga a gép és azt a választ kaptam thingol kollégától (aki szvsz innen a legjobban vágja a témát) hogy nem gyorsabb a procija, csak más... tehát sztem minden program ugyanugy fog menni rajtuk... de majd ugyis mgelátjuk. mondjuk akkormár most is lenne ilyen program, ha ez igy működne.
-
baliii
senior tag
válasz
mortalus
üzenetére
minden program ami menni fog a 2. gen-en az meni fog az 1-n is... szoval ettöl nem kell tartanod.
ha erősebb is lenne, alapbol az ilyen cuccokat iphonera irják, ami olyan sebességü, mint az 1.gen touch, tehát...EDENYKE: nem tudod véletlenül hogy mi értelme van annak, hogy a 2. gen prociját jobban eleresztik, mint az 1. gen-ét?
-
baliii
senior tag
válasz
Felpenzes
üzenetére
ha elötte szinkronizáltad itunes-al akkor kell lennie backup filenak és rámész h restore és reméled h jo lezs... avgy keresel egy "profit" aki megcsinálja
erről vélemények? tényleg ennyivel lassabb a 1. gen touch mint a 2.?
mod: talán az lehet a baj h iphonehoz volt a zsoftver?
-
baliii
senior tag
esetleg ha valaki tud segíteni ebben a tok dologban az írjon az apróhirdetésembe
[link]
(eladó fekete elegáns mágnesesen záródó bőr tok, és keresek szilikon tokot és kijelzővédő fóliát!)
köszi! -
baliii
senior tag
hi!
tudja valaki hogy ezt a GENIUS playlistet hol kell aktiválni? mert azt rja h ki van kapcsolva és itunesban tudom aktiválni de gőzöm sincs h hol
és van még valmai: egyszer amikor le akartam állítani a zenét kivettem a zsebemből a gépet és nem kellett kioldanom a billentyűzárat mert egyből ott volt egy play gomb meg számváltás meg hangrő ha jól emlékszem de azóta egyszer sem láttam, ez mitől van és hogyan lehet újra előhozni?
előre is kössz!
üdv -
baliii
senior tag
válasz
(Darkwood)
üzenetére
köszi, sikerült minden
jo kis cucc ez a touch, jo sok programot leszedtem appstorebol és eléggé bejönnek
-
baliii
senior tag
sziasztok
darkwood kollégától megvettem a 8GB-os 1. gen touch lejátszóját, mindenki bánhatja aki kihagyta mert tökéletes állapotban van
de nem ezért irok hanem a következő miatt: csak ugy tudok rámásolni dalokat a touch-ra, hogy behúzom őket egy ipod selection nevü playlistre és azt szinkronizálom, míg a korábbi nano-mnál simán rá tudtam húzni őket a music részre! nagyon zavaró, nézegettem a setings-et itunesban de nem találtam semmit
ugye a legnagyobb baj, hogy minden alkalommal letörli az összes számot és újra felrakja
ja és még1: képeket hogyan lehet rátöteni? -
baliii
senior tag
válasz
Barett 50cal
üzenetére
amugy tuti nem rendelnék neten, személyesen venném meg mindenképp... valahogy nem tudok megbízni az ilyenekben

-
baliii
senior tag
ja ujonan tényleg olcsó de ugy gondoltam h veszek egy pár hónapos 1.gen-t 40 körül, annyiért sok helyen árulják és ugy már 15ezer a különbség mert 2.gen böl nem sok eladó van
énis szeretnél mindenképp feltöretni, kell rá gameboy emulátor meg hasonló okosságok
a hangszóró meg tényleg túlélhető.. de azért még hezitálok
-
baliii
senior tag
sziasztok, mostanában szeretnék venni egy ipod touchot, és lenne pár gondolatom amiben kéne a segítségetek!
ugye alapkérdés: 1.gen VS 2.gen...
olvastam a 2. genröl sokat, és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
-valahol olvastam egy bizonyos wifi hibáról, miszerint nem csatlakozik jól bizonyos hálózatokra, meg nem tölt be oldalakat... erről valaki tudna bővebben mesélni?
-azt is olvastam, hogy új, gyorsabb processzor is van benne, ez igaz? érezhető a különbség vagy csak felépítésben tér el a 2 processzor?
-és hogy pont emiatt van hogy még nincs JB hozzá, valamint nem is várhato a közeljövőben, merthogy egyenlőre valami hardeves megoldással próbálkoznak de az sem megy... ez elég aggasztóan hangzik... bár sok szuper ingyenes alkalmazás van, nekme azok is elegek lennének sztem, de ki tudja...
-ja meg az 1. genhez olcsobban is hozzájutok (kb 15ezer forinttal ami azért nem kevés)... de az új szebb, meg hangszórók, plusz hangerőgombok... meg gyorsabb proci... nem tudom, nehéz döntés
és ige tudom h sok minden le van írva előrébb és sok mindent el is olvastam, azért kérdezek csak ennyit!
ja és még mindig van az iTunesos kérdésem, ha rámegyek arra h app store akor tölt majd kiirja h Virtual c++ hiba és kilép... hiába telepítem újra mindig ez van.. valmai ötlet? -
baliii
senior tag
sziasztok, az lenne a kérdésem hogy szerintetek miért nem működik az appstore a gépemen? megnyitom az iTunes-t, rámegyek és kiir valami virtual c++ hibát a gép az itunes meg mint a villám kikapcsol... aztán ujra megnyitom megint ez... mondanom sem kell hogy eléggé elszomorít a dolog
légyszives segitsetek ha tudtok! köszi -
baliii
senior tag
hát attol függ mire gyengébb. lehet h Mhz-ben gyorsabb a touch procija, de a psp-jé egy játékra kifejlesztett cucc, több és gyorsabb memoria, és ami a lényeg: a 2 gép "vga"-ja össze sem hasonlithato... mindez nem is baj, egyik egy médialejátszo, a másik médialejátszo és játékkonzol, ez igy van rendjén.
pl hiába a leggyorsabb pda is, még a psx/ps1-et is nehéz emulálni, még azzal is amelyikben van hardveres video gyorsito.
avgy jol szemlélteti az erőforrásokat pocket pc-s Cod és a psp-s közötti különbség! és a cod psp-n még csak nem is nevezhető szép játéknak!
egyebkent nem vitatkozni jöttem ide, csak érdekességképpen belinkeltem a video hogy lám, ilyet is lehet a kicsikével, ami igen dicséretes!
-
baliii
senior tag
válasz
.-Cs0SzA-.
üzenetére
nem versenyszerü játékra gondoltam természetesen
csakugy kiprobálni... -
baliii
senior tag
nem tudom h már járt e itt a link, de érdekességképpen: quake3 az itouch-on! [link]
véleményem szerint lehet h irányithatatlan, de szépen fut rajta, nem értem PSP-re miért enm tudják végre megcsinálni, mert ha ez futtatja akkor egy játékra kihegyezett rendszer sokkal erösebb hardverekkel si képes rá... na mind1, csak hangosan gondolkoztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Bontatlan Steam Deck 512GB OLED + Dokkoló + 512 GB memóriakártya
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- Apple watch SE3 2025 cellular eladó! Garanciával gyári dobozban
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

okos, okos...