Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEJVID
őstag
Nem akar felmenni a 4.0
Írja, hogy backing up iPod, egy darabig megy a csík, aztán eltűnik. Legújabb iTunes van fent. -
DEJVID
őstag
válasz
Bling95
üzenetére
Mikor bedugom az iPodot, mindig írja, hogy "iTunes has found purchased items on the iPod that are not present in your iTunes library." írja, hogy transfer, de hiába nyomom, minden egyes csatlakoztatásnál újra előjön. Restore-nál mondta, hogy ezeket a dolgokat újra meg kell majd vennem. Van erre valami megoldás?

-
DEJVID
őstag
Egyik napról a másikra meghülyült a wifi. Van, hogy a settingsben csatlakozik, de jelerősséget nem ír, és nem is tud felmenni a netre, de van, hogy ír jelerősséget, de net ilyenkor sincs. Másik routert a hétvégén nem nagyon tudok próbálni. Az iPodnak csak nem lett baja

-
DEJVID
őstag
a gépen az itunes webstore-t alul át lehet állítani amerikaira. ha így töltök le játékot (olyat ami a magyar webstore-ba nem szerepel), akkor az fog működni a táccsomon?
-
DEJVID
őstag
Ezt a hsz-t a vadiuj touchomrol irom
A gep iszonyat jo, csak nem tudom, hogy lehet-e valahogy ekezetes betuvel irni.
Valamint nagyon tetszett, hogy miutan csatlakoztattam a gephez, rogton feltette a legujabb firmware-t. Egy korabbi hsz-emben kerdeztem, hogy vajon fogja-e tolteni az altalam linkelt hama adapter. A valasz szerencsere igen. -
DEJVID
őstag
nem tudok accot csinálni iTunes-hoz.
elküldit az e-mailt a linnkel. rákattintok, utáne megkérdi, hogy megjelenítem-e a nem biztonságos elemeket. ha nem, akkor nem csinál semmit, ha igen akkor áttesz egy egy oldalra, ahol le lehet tölteni az iTunes-t. mozilla alatt ugyanez. -
DEJVID
őstag
Sziasztok! Konnektorból pl ilyennel is lehet tölteni, vagy csak az apple cuccal?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Írja, hogy backing up iPod, egy darabig megy a csík, aztán eltűnik. Legújabb iTunes van fent.