- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Fujhatom, kint elek UK-ban.
Azert az ebay -en kutatok.
blakey: Nem ertem mi koze van a GPS -nek ahhoz, hogy a keszulek fogad e SIM-et vagy nem. Probaltam megtalalni a logikat, de nem ment.
GPS meg meg a 10 eves Nokiamban is volt, szoval meg sem fordult a fejemben, hogy ebben nincs.
-
MPowerPH
félisten
Gyari. Na most az van, hogy kiprobaltam a gyari kabellel a transmittert, es azzal stabil, nem szakad meg. Ugy nez ki, hogy amit a dronhoz kaptam kabel, az nem az igazi. A toltest nem ertem... Egyebkent toltodik, csak lassan. Annyira nem erdekel, mert a 60 perc repkedest+fel ora szoszolest boven birja, masra meg nem hasznalnam.
Meg egy dolog van. A DJI Go -ban betudok allitani home pontot, hogy oda terjen vissza a drone. Mikor probalom komfirmalni, akkor azt az uzenetet kapom a programtol, hogy tul gyenge a GPS jel, sikertelen muvelet. A GPS vevoje gyengus, vagy valami arnyekolja?
-
Iginotus
addikt
Király. Ez jó megoldás!
Szóval az ipad neten van. Jelenleg a zárolási képernyő látszik ahol apple_id-t és jelszót kér.
Internet van Wifire az enyémre csatlakozik.
Biztos elveszett módban van! Egyrészről a zárolás miatt gondolom ezt, másrészről megnéztem interneten a széria száma alapján, hogy be van kapcsolva.Viszont ha nekem arabul kezd el beszélni megint az ipad akkor kiröhögöm
Tehát meddig kell legyen online és mikor fog megjelenni nekem az üzenete? Erről ő kap most értesítést gondolom hogy internetre került az ipad...
-
zolikaDB
veterán
Köszönöm!
"Állandóan a háttérben meg nem pörget semmi" Ezt félreértettük. Sohasem JB-eltem még. Ha root-olok meg custom recovery-t teszek egy Androidos telefonra, onnantól "bármit szabad", és amúgy is, de így még könnyebben felszaladhat olyasmi progi is, ami valami kártékony sz.r és pörgeti akár a procit is a háttérben. Ezért kérdeztem, h ugye ilyesmi nem következhet be iOS-es berkekben még JB után sem. -
zolikaDB
veterán
-
Sakab
senior tag
Valóban elég kevés a tudásom ios terén, legutóbbi ios renszerem egy Iphone 3ason volt kb 6 éve akkor ment, otthon voltam benne...de az még a 3. valahanyas időszak volt. Azóta meg csak android...idő hiányában meg sajnos nem volt lehetőségem jobban belemászni.
Cydia feltelepítéséhez szükgéses a JB?
-
silmatauki
őstag
"Akkor vagy nincs beállítva hogy mikor legyen autómatikus lezárás, vagy kamu amit írsz. Lejárt, vagy megállitott videónál, a beállított időpontban LEKAPCSOL A KIJELZŐ."
Programfüggő. Lehet, hogy olyan (ebben a tekintetben bugos) appot használt, ami pause-nél nem engedélyezte újra az oprendszer-szintű automata képernyőkikapcsolást. Ilyenkor tényleg nem kapcsol le a screen.
(Fizikalilag a [UIApplication sharedApplication].idleTimerDisabled = NO; / [UIApplication sharedApplication].idleTimerDisabled = YES; párosról van szó. Ez utóbbiból a másodikat kell pause esetén használni, startnál / resume-nél meg az elsőt.)
-
SoldierL
senior tag
Azért zavar, mert ha bejelentkezem, egyes játékoknál letiltja a fecebook profillal való szinkronizálást. E miatt már egyszer elveszett egy mentésem. Nem is akármilyen szintű mentésem. Azt hittem megőrülök. Ez a game center pedig elvileg csak játékban elért teljesítményeket ment el.
-
buci30
addikt
Azért nem értettem mert ez a szoftver nem értem ,hogy jön a "beszélgetésünkbe"
Ha csak nem a torrent helyet. De akkor úgy kérdeztem volna. Mert én torrent klines kérdeztem nem ilyen programot mert ez nekem semmire nem jó és nem is helyesbíti.
"Azt meg nem tudtam hogy csak neked lehet leírni hogy mid van, meg mit akarsz venni."
Nem írtam le hanem kérdést tettem fel asszem úgy kezdődött.
"Azt viszont régóta tudom, hogy pénzben jobb vagy mint észben."Hihetetlen miket tudsz írni
De remélem most már betudjuk vagyis tudod fejezni.
Vagy erre is még válaszolsz valami feleslegest? -
blakey
titán
A Kodi nem feltétlenül előny hiszen JB nélkül is van Kodira alapuló app és tökéletesen teszi a dolgát, néha még jobb is, mint a Kodi.
-
Amalgam
aktív tag
Miért kell így beszélni? Nekem az a véleményem, hogy egy ilyen prémium terméknél ne fukarkodjanak már a tárhellyel. 2016-ban 32 kéne legyen a minimum. OK, az idei iPad-nak már annyi, de az iPhone-nál még nem, na de meglátjuk ősszel. Ez az én véleményem, nem kell érte felháborodni , ha nem értesz egyet vele.
-
gzbotii
nagyúr
Nekem is nagyon jól jönne. Most folyton mehetek be a beállításokba. 1,5GB mobilnetem van, legtöbbször WiFin vagyok, 2G-n. Sokszor van, hogy nem érdekel a FB/YT/Mail értesíté, kicsit ki akarok szakadni, aki el akar érni hívjon fel. Akkor miért kell bemásszak a beállításokba, stb?
-
zolikaDB
veterán
Kollega 5C-vel is "megszívta". A 32 bitesekre nincs Night shift.
De én már gépre is felpakoltamCsak a rootolt Xiaomin nem akar menni :S
-
vadászcsiga
félisten
Kerítettem egy másik gépet, azon is nagyon nehezen indult el a restore, egy második USB aljzatban dugva frissítette le. Bejelentkező oldalt úgy hagyva hazahoztam, itthon bejött a főoldal, látom hogy bétán van megint, a feedback app ott figyelt. Azt hittem hülyét kapok, nyomtam egy visszaállítást, mondom legalább a backup vissza jöjjön. Természetesen az összes 9.3-ról volt de az is ott volt hogy 9.3 szükséges a vissza töltéshez. Ekkor kezdtem el örülni. Úgy néz ki egy sima visszaallitas menubol elég lett volna
Most ujra 9.2.1 -
vadászcsiga
félisten
Taccsra vágta a 9.3 béta. 2 napja csak a kabelt látom. Fel van töltve mert gépre van dugva. Elér oda hogy kicsomagolja az ipsw-t, majd azt mondja nem talalja az ipadet. Ma reggel sikerült végre egy 4005-os hibát kicsikarni. Évek ota csinálom, nagyjából sosem volt gond de kv 1 éve nagyon nehézkes a restore. 10-bol 8x hibát dob.
-
_adaml21_
őstag
Hibás lett a készülék, és még garanciaidős, szóval javíttatni/cseréltetni szeretném.
Nem kevés iPhone-om/iPad-em volt már, különböző forrásokból (Telekom, iStyle, Stylebolt, GSM bolt, másodkézből Telekomos, külföld), így azoknál képben vagyok, hogy mi a helyzet garancia esetén, de eMaggal még nem volt dolgom.
Nem olvastam el, de pillanatnyilag nem is tudom, mert a számla, doboz, stb. nincs nálam. -
Petya25
őstag
-
-
Ragnar95
félisten
A BT mondjuk kb alig számít, annyira keveset fogyaszt és hacsak nem folyamatosan böngészőből futott a google maps, a kép alapján nem hiszem,h túl sok szerepe lett volna a GPS-nek a fogyasztásban.
De pont ezen tényezők ismeretének hiánya miatt nincs semmi értelme az ilyen képek linkelgetésének... -
HardRic
addikt
Tudom, évek óta használom is, de jó végre iOS-en is.
Vadászcsiga: Hogy honnan? Miért? [beta.apple.com]
-
ArrayOfLilly
aktív tag
A képek elforgatását illető jelenséggel én pl. találkoztam. Nekem levágásnál csinálta: ha a Camera Rollban kijelölt képre a Szerkesztés menü alatt alkalmazok valamilyen műveletetet, az esetemben ez levágás volt, akkor a Camera Rollban a szerkesztett kép előnézetét mutatja. Ugyanakkor Win alatt kimásolva az eredeti, szerkesztetlen (vágatlan) kép jelenik meg.
Én nem gyakran használtam így és nem zavart, mert háttérképnek vágtam ki egy részletet, de tök jó, hogy a többi részlet sem veszett el. Csak megjegyeztem, hogy így volt, mert meglepett.
Hogy ez beállítás kérdése-e vagy valamelyik OS verzió csinálta csak, hogy én nyomtam rá valamire vagy alapértelmezett, azt nem tudom, mert amikor tényleg képet akarok szerkeszteni, azt külső alkalmazásban csinálom és más néven mentem el, nem írom vele felül az eredetit.
A jelenség mindenesetre létez(ik?)ett.
Gyanítom, sőt, talán még régebben tapasztaltam, hogy az elforgatást is így kezeli.
-
Chrystall
senior tag
Ja, tehát úgy gondolod, akinek betelik az iPad, az az évek során készített képeit és videót fogja és letörli. Valóban, ilyet tényleg nem szokott senki sem csinálni. Észre sem vettem mennyire egyedül vagyok ezzel. Hát bocsánat...
Képzeld el, lehet furán hangzik, nálam az ilyen dolog viszont alapvető, hogy a képeimet elteszem későbbre, hátha meg akarom őket nézni a jövőben.
-
Chrystall
senior tag
Nem hiszem, hogy máshova kéne mennie, mivel nincs benne a topic szabályzatban, hogy a tapasztalt hibákról nem lehetne itt beszélni. Amiket felvet, az pedig igen csak jogos, nem csoda hogy felhúzza magát rajta. Jó jó, javítandó lenne a stílus, de a lényege az nem elhanyagolható. Egy idő mulva majd lehiggad.
-
Chrystall
senior tag
Ez nem is rossz ötlet, az egyetlen gondom, hogy vannak olyan programok a tableten, amit már nem lehet letölteni az Appstore-ból. Azokat le lehet menteni iCloud-ba? Én akár hányszor próbálok oda biztonsági mentést csinálni,mmindig csak alap dolgokat ment bele, vagy párszáz MB adatot, az appokat egyértelműen nem menti el.
-
zolikaDB
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Formula-1
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux felhasználók OFF topikja
- Óra topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- XMLTV EPG letöltő progi
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !