Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amalgam
aktív tag
Ha van itt valaki Erdélyből, meg kérném, hogy töltsön le pár alkalmazást, hogy lássam, román Apple ID-vel, és román régióval is le lehet e?
Megmondom, hogy miket, ha jelentkezik valaki. -
Amalgam
aktív tag
A régiót át lehet állítani utólag is, vagy csak első bekapcsolásnál? Használhatom az Apple regisztrációmat más régióban is?
-
Amalgam
aktív tag
Véleményeket kérnék.
iPad Pro 9.7 32GB
vagy
iPad Air 2 128GB -
Amalgam
aktív tag
válasz
danilla
üzenetére
Lehetséges, de a véleményem továbbra is az, hogy már el kéne felejtse az Apple, a 16 GB-os változatot. Ez nem trollkodás, csak ez a véleményem, és tartom magam hozzá. Sajnálom, hogy van akinek ez nem tetszik, és ennyire felháborodik. Egy ilyen komoly cég, mint az Apple ne akarjon már ezen spórolni.
-
Amalgam
aktív tag
Miért kell így beszélni? Nekem az a véleményem, hogy egy ilyen prémium terméknél ne fukarkodjanak már a tárhellyel. 2016-ban 32 kéne legyen a minimum. OK, az idei iPad-nak már annyi, de az iPhone-nál még nem, na de meglátjuk ősszel. Ez az én véleményem, nem kell érte felháborodni , ha nem értesz egyet vele.
-
Amalgam
aktív tag
Köszönöm a segítséget, valószínűleg egy ezüst Pro-t fogok venni, a 32 GB-os változatot. A már több mint 3 éves Galaxy Note 10.1-t szeretném leváltani.
-
Amalgam
aktív tag
Sziasztok.
Tablet vásárlás előtt állok, és egy iPad Pro 9.7-re gondoltam.
Nem ismerem az iOS-t, ezért volna pár kérdésem:
1. Van olyan ebook olvasó alkalmazás, amelyikre a saját könyveimet tudom felrakni? Tehát nem online áruházból megvenni, hanem a tablet tárhelyéből, vagy felhőből felmásolni.
2. Van olyan videó lejátszó, amelyik minden formátumot lejátszik?
3. MP3 lejátszó van e olyan, amelyik a mappa nézetet is tudja?
4. Én Erdélyben lakom, ennek ellenére fel tudok e telepiteni bármelyik magyar alkalnazást?
5. Ha tok nélkül használom, könnyen karcolódik e a hátlap?
6. Az iPad 3100 lej nálunk, míg a Galaxy Tab S2 2100. Megéri e a majd 50 %-os felárat?A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Sweet.tv - internetes TV
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest