Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
iPad Pro 12.9 3rd gen (2018)-ra feldobtam az iPadOS 18-at próbából, hogy ne élesben derüljön ki, amikor már nem tudok visszajönni
hááát őszinte leszek, feature-t alig kaptam, viszont rendesen akadozósabb lett sajnos
szimpla egyszerű animációk is szaggattak, mint a visszatérés a Home képernyőre, alkalmazások megnyitása, sőt néha még a Safari-ban görgetés isvisszaraktam a 17.6.1-et és minden újra kisimult és visszakaptam az egész rendszerre eddig jellemző vajpuha animációkat
őszintén mondom, hogy lehet, hogy ezt a frissítést már kihagyom
iPad Mini 6 -ról is hasonló a véleményem, bár az picit erősebb eszköz, de ott is azt éreztem, hogy a iPadOS 18.1-et legalább meg kellene várni, mert jelenleg veszítettem a folyamatosságból és az üzemidőből is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest