- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Klaus Duran: RCS
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
'iPad Pro 12.9 3rd gen (2018)-ra feldobtam az iPadOS 18-at próbából, hogy ne élesben derüljön ki, amikor már nem tudok visszajönni'
HA stabil rendszert akarsz, akkor minek tesztelgeted a beta verziókat ?
Értem én, hogy kiváncsi az ember, de ha stabilitás kell, akkor még a hivatalos verzióból is mindig a késöbbi, javitott kiadásokkal szabad csak kezdeni... pl én minden évben csak február / március környékén frissitek csak az elözö év szeptemberében kijött új föverziók javitott, aktuálisan legutolsó alverzióira. Lehet ez ellen beszélni, de stabilitás szempontjából soha nem volt ebböl hátrányom.
Akinek meg fontosabb az újitások, annak meg el kell türnie a kezdeti nehézségeket az új szoftverek új bugjaival.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Tesla topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Értem én, hogy kiváncsi az ember, de ha stabilitás kell, akkor még a hivatalos verzióból is mindig a késöbbi, javitott kiadásokkal szabad csak kezdeni... pl én minden évben csak február / március környékén frissitek csak az elözö év szeptemberében kijött új föverziók javitott, aktuálisan legutolsó alverzióira. Lehet ez ellen beszélni, de stabilitás szempontjából soha nem volt ebböl hátrányom.