- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Sziasztok!
Ipad Mini várható még idén? Úgy hallottam pletykálják, hogy igen... Minden reményem abban a kis gépben van, mert az Air és a Pro az a bizonyos két szék, ami közé leültem várakozni...Az Air 11" lenne számomra a legideálisabb választás, de a kijelzője nem győzött meg. Egy Pro 11" mellett nyomkodtam egy kiállítóteremben, és borzasztóan szúrja a szemem az a 60hz-es IPS panel. Egyeltalán nem tűnik folyamatosnak a használata, de még a fényerőre is azt hittem, hogy le van húzva, holott maxon volt.
A Pro pedig indokolatlanul erős (és drága) is számomra.Így hát egy olyan alternatívára várok, amiben ott a 120hz, és nem baj ha kisebb mint 11" (volt már szerencsém Ipad Mini 2021-hez, igazából imádtam, ami furcsa, mert pontosan olyan kijelzője van mint az idei Air-nek.
Bár akkor még a telefonom nem tudott 120hz-t, lehet ez az oka
). Ez pedig egy új Ipad Mini lenne, ami vélhetően árkategóriában is az Air alá kerülne, szóval ha a várakozásaimnak megfelelő paraméterekkel jelenne meg, instant venném.De vajon mikor? Mikor tudhatunk meg többet? Egyáltalán tudunk róla valamit? Olvastam olyasmit is, hogy 2026-ig nem tervezik, de ezt valahogy nehéz elképzelni, tök népszerű ez az Ipad típus nem?
Na mindegy, csak gondoltam bekérdezek ide közétek, hátha többet tudtok Nálam, annyira nem szoktam bújni az ilyesfajta híreket, csak úgy nagy vonalakban vagyok tisztában a dolgokkal.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Pro pedig indokolatlanul erős (és drága) is számomra.
Bár akkor még a telefonom nem tudott 120hz-t, lehet ez az oka
Köszi!