Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
válasz
herrkoser
üzenetére
"Másik kérdés: létezik olyan 3rd party ceruza, amit nem aranyárban mérnek és érdemes is pénzt adni érte? Csak arra használnám, hogy a rendszert és a kártyajátékaimat ne ujjal böködjem, plusz max jegyzetelnék vele."
Gondolkodtam egy ideig en is a ceruzan, merlegeltem hogy eredetit vagy 25 eurosat vegyek, aztan meglattam az ugreen-t 15 euroert
es azt rendeltem. Gondoltam, ha sz@r vagy nem tudom hansznalni, akkor nem bukok vele akkorat.Elsosorban a Note-ban jegyzetelesre hasznalom, kiprobaltam a scribble atalakitast, par gesztust meg kellett tanulni, de a gyorsasaga (nekem) elmaradt a sima kezirasos jegyzetelestol, inkabb az utobbit hasznalom, mert igy magyarul is tudok gyorsan jegyzetelni. Arra viszont szamomra tokeletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ózongenerátor a háztartásban
- Tesla topik
- Crimson Desert
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
es azt rendeltem. Gondoltam, ha sz@r vagy nem tudom hansznalni, akkor nem bukok vele akkorat.