Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Jók ezek a vélemények, engem az iPad vonzott be, miután mini méretben semmi használható nem volt Android fronton. Nagyobb méretben a Samsung S széria talán jó lett volna. Telefonban évek óta Android flagshipet használok, ezek szerintem jók (régen Sony, most Samsung és Asus pl), de az tény, hogy az olcsóbb típusokkal hosszú távon csak a nyűg volt a családban, így lassan mindenki Samu S szériát használ, ezek szerintem kiválóak.
Laptopban most kezdem magam annyira felhúzni a Windowson, hogy ki szeretnék próbálni egy macbookot. Mondjuk Apple oldalon meg eszméletlen a felár egy kis plusz ramert vagy tárhelyért...
Bocs a nagyon offért.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest