Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
Jók ezek a vélemények, engem az iPad vonzott be, miután mini méretben semmi használható nem volt Android fronton. Nagyobb méretben a Samsung S széria talán jó lett volna. Telefonban évek óta Android flagshipet használok, ezek szerintem jók (régen Sony, most Samsung és Asus pl), de az tény, hogy az olcsóbb típusokkal hosszú távon csak a nyűg volt a családban, így lassan mindenki Samu S szériát használ, ezek szerintem kiválóak.
Laptopban most kezdem magam annyira felhúzni a Windowson, hogy ki szeretnék próbálni egy macbookot. Mondjuk Apple oldalon meg eszméletlen a felár egy kis plusz ramert vagy tárhelyért...
Bocs a nagyon offért.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Synology DS120j NAS
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest