Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amilo02
    aktív tag

Éppen ez az, hogy a kábelek nem melegedtek különösebben. Személy szerint arra gyanakodtam, hogy amikor rádugom a telefont a töltőre, a töltő hirtelen kitolhat az usb-porton 65W-ot, és az a löket tehetett be az mfi chipnek. Aztán ki tudja, mert egyik kábelt sem szedtem szét, de azóta a Lightning kábeleimet nem használom 25W-nál nagyobb teljesítményű töltővel. Egyébként marha jók ezek az Ugreen töltők, én legalábbis szeretem az enyéimet, ezt a 65W-os GAn-t is bírtam, macbook-hoz is biztos marha jó lett volna :). Bár az ipad pro Type-c csatis, lehet ott nem lenne ilyen probléma, csak olyan kábel kell, ami bírja az akár 100W-ot is.

Ezt meg kell cáfoljam, mert nekem a PD-s töltésnél mikor kb. 23W körül vesz fel a telefon, a kábel fém vége melegszik rendesen(és nem a telefon felülete fűti fel). Ha a kábel arra teljesítményre(vagy többre) van tervezve, akkor elvileg kellene tudnia meghibásodás nélkül :F A telefon nem fog felvenni még egy pillanatra sem sem 65W-ot, a töltési beállítása nem engedheti. Van kijelzős Baseus töltőkábelem is, és azt vettem észre, hogy mikor rádugom a telefonra, szép fokozatosan emeli a teljesítményt.

Új hozzászólás Aktív témák