Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
feddel
senior tag
Megjött az Air 5, szuper, gyorsan fotóztam is, 40 db RAW-ot szerkesztettem vele, nagyon tetszik! Ma még a tetheringet próbálom ki rajta (5D mark IV-ről wifin, nyilván működik majd).
Tokkal beszívtam de talán mégsem. Nagy hirtelen rendeltem egy vagyonért eredeti apple tokot, amit közben meg is bántam (az ára miatt), de "szerencsére" k. nagy kalamajka lett a szállításból, nem jött meg, panasz stb. visszaküldtem (még meg sem jött). Lényeg hogy veszek valami negyedannyiba kerülő nemgyárit. Láttam valami ESR magnetic vagymi cerkát 13-ért, azon még gondolkodom, jelenleg egy filléres tollvégi-gumipöcökkel nyomkodom, ha nem ujjal.
1-2 éve agyalok ezen hogy akkor laptop vagy tablet, melóba is bevinni, néha kis képszerkesztés is bent, erő -hordozhatóság-ár stb... Szerintem jól döntöttem, a telómat is kímélem ezáltal, nem azt merítem, nem azon egérmozizok.
Meg ilyen apróságok hogy az asztalon egy Mac mini van nekem egy monitorral, elég csak úgy mellétenni, semmi állítás vagy összekapcsolás, az egeret áthúzom a monitorról a iPad-re..
Nem is beszélve arról hogy a Minihez kapott egérrel-billentyűzettel használva van egy érintőkijelzős M1-es laptopom, iPad OS-el.
Még lehet hogy keresek valami kemény (ütésálló) tokot, ha hurcolom hátizsákban bicajjal.
Bocs ha hosszú voltam, egy elégedett vásárló jelenkezett be itt
Ja, az most komoly, hogy fülhallgatót dugnék bele, 15 ezer egy Usb-c-jack???
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- sziku69: Szólánc.
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lexus, Toyota topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest