Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
mazsiii92
üzenetére
Nem veszem kötekedésnek, és teljesen jogos amit írsz. Csak azért emeltem ki, mert sok év androidozás után szoktak berzenkedni az emberek. Nálunk a családban csak én vagyok Apple használó, mindenki más Androidot használ sok sok éve, de néha mindegyik gyerek rajzol az iPaden. Nekik pl. konstans probléma, hogy nincs vissza nyíl
A külső alkalmazások telepítése az másik téma, az engem nem zavar igazán, így is annyi app van a Store-on, hogy lehet mindenre bőven találni. Eddig még nem jártam úgy, hogy valami hiányzott volna, ami Droidon elérhető. Vagyis de, és ez pont megint a walled garden része: képek és videók megosztása csak AppleTV-vel megy rendesen, az pont nincs itthon, a többi cast-olós protokolt meg az iOS nem támogatja natívan (külső alkalmazást próbáltam párat, de azok is szerencsétlenek voltak). Szóval a Samsung TV-N nem tudom rendesen Meg mutatni a nyaralási képeimet...
De folyton feljön a fileokat kezelés itt is, ami még mindig béna szerintem az iPaden. Lementek valamit egy alkalmazással, de ha nem mentem el/ osztom meg máshova, akkor a többi app nem tudja használni? Ez mi? Nekem pl.ami hiányzik az az alkalmazás adatok törlésének a lehetősége. Tudom törölni az alkalmazást, úgy, hogy az adatok megmaradnak, vagy mindent alkalmazásostól...
Leginkább tényleg bosszantó apróságban jelentkezik a zártság amiket megszok az ember, de az első napokat, heteket meg tudják keseríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest