Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz
mazsiii92
üzenetére
Nem veszem kötekedésnek, és teljesen jogos amit írsz. Csak azért emeltem ki, mert sok év androidozás után szoktak berzenkedni az emberek. Nálunk a családban csak én vagyok Apple használó, mindenki más Androidot használ sok sok éve, de néha mindegyik gyerek rajzol az iPaden. Nekik pl. konstans probléma, hogy nincs vissza nyíl
A külső alkalmazások telepítése az másik téma, az engem nem zavar igazán, így is annyi app van a Store-on, hogy lehet mindenre bőven találni. Eddig még nem jártam úgy, hogy valami hiányzott volna, ami Droidon elérhető. Vagyis de, és ez pont megint a walled garden része: képek és videók megosztása csak AppleTV-vel megy rendesen, az pont nincs itthon, a többi cast-olós protokolt meg az iOS nem támogatja natívan (külső alkalmazást próbáltam párat, de azok is szerencsétlenek voltak). Szóval a Samsung TV-N nem tudom rendesen Meg mutatni a nyaralási képeimet...
De folyton feljön a fileokat kezelés itt is, ami még mindig béna szerintem az iPaden. Lementek valamit egy alkalmazással, de ha nem mentem el/ osztom meg máshova, akkor a többi app nem tudja használni? Ez mi? Nekem pl.ami hiányzik az az alkalmazás adatok törlésének a lehetősége. Tudom törölni az alkalmazást, úgy, hogy az adatok megmaradnak, vagy mindent alkalmazásostól...
Leginkább tényleg bosszantó apróságban jelentkezik a zártság amiket megszok az ember, de az első napokat, heteket meg tudják keseríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Robogó, kismotor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Spórolós topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Gamer Egér RGB!!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest