- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ma csatlakoztam a klubhoz egy iPad Air 2020 géppel. Használtan vettem itt az aprón, nem volt rossz árban, és az eladó eddig mindenben korrekt volt.
Egyetlen dolog zavar, de mivel kb. 10 éve volt utoljára Apple cuccom, nem értek hozzá.Van a 3uTools progi, amivel le lehet kérni a gép adatait. Ezt meg is tettem, és ott azt írja, hogy "Apple ID lock: On". Ez mit jelent? Próbáltam utána menni, de az Apple állítólag megszüntette az ellenőrzés lehetőségét. A gép nincs letiltva, mikor bekapcsoltam olyan volt, mint az új, végigvitt egy regisztrációs folyamaton, beírtam a közel 10 éves Apple ID-met, amit gond nélkül felismert, és azóta is működik szépen, már egész jól belaktam. Garancia él, azt sorozatszám alapján ellenőriztam, Telenoros, de független készülék, az akkuban 6 ciklus, szóval kb. új. Külseje is ennek megfelelő.
Kellene aggódnom?Szerk: OK! Találtam némi infót, az alapján nem kell aggódnom, de majd egy megerősítés jól esne.

Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7 (Wi-Fi, 32 GB, Asztroszürke)
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Eladó egy bontatlan új Redmi Pad 2 Pro 5G+gyári tok+redmi smart pen
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest