Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Ma csatlakoztam a klubhoz egy iPad Air 2020 géppel. Használtan vettem itt az aprón, nem volt rossz árban, és az eladó eddig mindenben korrekt volt.
Egyetlen dolog zavar, de mivel kb. 10 éve volt utoljára Apple cuccom, nem értek hozzá.Van a 3uTools progi, amivel le lehet kérni a gép adatait. Ezt meg is tettem, és ott azt írja, hogy "Apple ID lock: On". Ez mit jelent? Próbáltam utána menni, de az Apple állítólag megszüntette az ellenőrzés lehetőségét. A gép nincs letiltva, mikor bekapcsoltam olyan volt, mint az új, végigvitt egy regisztrációs folyamaton, beírtam a közel 10 éves Apple ID-met, amit gond nélkül felismert, és azóta is működik szépen, már egész jól belaktam. Garancia él, azt sorozatszám alapján ellenőriztam, Telenoros, de független készülék, az akkuban 6 ciklus, szóval kb. új. Külseje is ennek megfelelő.
Kellene aggódnom?Szerk: OK! Találtam némi infót, az alapján nem kell aggódnom, de majd egy megerősítés jól esne.

Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs