- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
moleculez
üzenetére
Nekem is 64 Gb Air van és akkor mesélj hogy csinálod
Én a LumaFusiont használom de csak azokkal a nyersanyagokkal lehet dolgozni amit ő letöltött a tabletre, mindegy, hogy iCloud vagy GDrive. Úgyhogy nagyon max negyed óra kész anyagon tudok dolgozni, mert ahhoz a kb fél óra 100mbites nyersanyag van vagy 15-20 Gb, plusz a projektet amíg indexeli ahhoz is kell neki hely és még a rendereléshez is kell kb 10 Gb, mondjuk 15 perc 4K 120 mbit több mint 7 giga.De nem akartam ezt a videóvágásra kiélezni, a Lightroomba is beimportálsz pár fotózást, hogy majd később feldolgozod már 10-15 Gb, szoktam rajzolgatni ProCreate-ben az is zabálja a helyet hacsak nem törölsz minden projektet, hamar felhízik 8-10 gigára, a sort lehetne még folytatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én a LumaFusiont használom de csak azokkal a nyersanyagokkal lehet dolgozni amit ő letöltött a tabletre, mindegy, hogy iCloud vagy GDrive. Úgyhogy nagyon max negyed óra kész anyagon tudok dolgozni, mert ahhoz a kb fél óra 100mbites nyersanyag van vagy 15-20 Gb, plusz a projektet amíg indexeli ahhoz is kell neki hely és még a rendereléshez is kell kb 10 Gb, mondjuk 15 perc 4K 120 mbit több mint 7 giga.