Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Divinity
    őstag

Üdv urak/hölgyek!

A család szeretne meglepni szülinapra egy régóta vágyott iPaddel. :) Viszont a kérdés a következő..
    nem tudom milyen legyen 😅😅
    felhasználás tekintetében semmi extra alap tartalomfogyasztas emailezes böngészés szerkesztés stb..
    Néztem a sima iPad 8 , 2020 iPad pro 2.gen és az új air-t.
    a probol tudok egy használtat de meg garist szerezni tűrhető áron de nem tudom hogy van e értelme olyan tekintetben hogy ugye abban meg az a12 proci van meg az airben már az a14..
    szoval a kérdés szerintetek hosszú távra tervezvén melyik lenne a legjobb választás ??

Ezt neked kell tudnod, egyikkel se nyúlsz mellé.
    A Pro lényegében csak a FaceID, 120Hz, +2 hangszóró, tárhely és ram méretben tér el. Ezek elenyésző különbségek, pláne, hogy a TouchID is tökéletesen működik, a kijelző mintavételezése ugyanúgy magas, a 2 hangszóró is tökéletesen szól valamint a RAM-ot jelenleg elég nehéz megenni. Én novemberben mentem végig ugyanezen a dilemmán, akkor az Air mellett döntöttem mert nem ért meg nekem ebből semmi +100e-t, inkább mellé csaptam egy pencilt. Nekem a jelenlegi +60e-t se érné meg de persze van aki kihasználja a Pro adottságait és neki igen.

Új hozzászólás Aktív témák