Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• wm2
    őstag

Ez szerintem személye válogatja, használtam S20-t 120 Hz-el, Pixel 4-et 90-el és jóformán semmi különbséget nem vettem észre, pláne, hogy ugye almáék jó ideje 120 Hz-en nyomják a touch samplinget.
    De kb ez az egyetlen érv mellette (meg a plussz RAM és Storage) szvsz nem ér annyit így a különbség, anno én is ezek között filóztam (2020 Pro 11 vagy Air4) csak persze újonnan. Nekem nem érte volna meg a felárat. Annak éri meg aki mondjuk komoly rajzokra használja vagy memória igényes appokra

Qrva jó dolog a 120 Hz, le nem mondanék róla! Viszont cipelni a 12,9-est az XDR miatt az más kérdés.

Laptop vs. iPad. Én már csak torrentre meg 1-2 old school játékra használok laptopot. Simán kiváltható de erősen felhasználás kérdése is. Engem az Office appok és egyéb Win only dolgok szerencsére nem érintenek. A Raw anyagok kidolgozásához meg bőven elég nekem a Snapseed is sokszor. Abszolúte jól elvagyok iPad-en.

@V.Stryker Az A10X nagyon jól bírja a strapát. Minden smooth. Szerintem úgy kb. 2 évig még.

Új hozzászólás Aktív témák