Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foo
tag
Srry, tegnap tényleg túltoltam egy picit, de nagyon felbsztam magam.
01. USB-C eszközzel lövöm ki külső perifériákra, minden működik (bill, egér, monitor), max néha a hang nem. Olyankor lecsatol --> felcsatol és újra jó. A desktop experience pocsék. A kurzor mozgás, a képarány (erre kitalálhatnának valamit), a multitask gesztusok egérrel stb. Egyetlen pozitívum, hogy a Microsoft féle RD Client normálisan meg van írva, így RDP-n keresztül dolgozom.
02. Volt iOS-es eszközöm korábban is, mielőtt Androidra váltottam és akkor még lehetett iTunesen keresztül programokat telepíteni, számításba sem vettem, hogy ezt a lehetőséget megszüntette az Apple. Van egy MacMini a háztartásban és egy MacBook Pro is, de ezt az Xcode-os telepítési megoldást nem ismerem sajnos.
03. Ami a youtube-ot illeti, elgondolkodtam a Premiumon, lehet, hogy előfizetek akkor arra is, feltéve, hogy nem adom el előtte a tabletet.
04. A töltés nagyon lassú, mint írtam, már a 2 éves Xiaomi Mi 9T Prom is 1 óra alatt feltölti magát és kutya baja az akkunak. Igen, az iPad-et saját, vagy egyenértékű töltővel használom. Az üzemidővel egyébként nincs problémám.
05. Egy Jailbreakkel is megelégednék már, de hát az sincs még hozzá. Ami jelenleg hivatalosan is kint van, az nem működik és ráadásul Apple ID-t + a jelszavát is meg kell adni hozzá, azt meg azért mégsem...
06. A torrent megy a Xiaomimon. Nem használnám agyon, néha egy-egy film max, ezért nem merült fel a NAS, mert a streaminggel elvagyok általában én is.
Nem tudom mit csináljak vele, ha többször így kiakadok a hülyeségein, akkor inkább eladom tényleg.
Kösz, hogy mérsékelt, korrekt válaszokat adtatok és nem küldtetek a pcsba.

Új hozzászólás Aktív témák
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Battlefield 6
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- 182 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi