Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kukucska12
friss újonc
Üdv!
Én nem ítéllek el még a stílus miatt sem. Sajnos én is így jártam. Gyors a tablet meg minden, de akkora bakikat csinál az iOS, hogy ez elfogadhatatlan. Nem fogom részletezni, mert a véralmások kicsinálnak így is bárkit, aki kritikusan fogalmaz. És mindegy, hogy kultúráltan írod le a problémád, vagy anyázva. Ezt sajnos el kell fogadni. Ráadásul rangsor van, mint a kutyáknál. Ha régi “regis” vagy, akkor majdnem mindent írhatsz, az se baj ha nem igaz, viszont ha új “regis” vagy, akkor igazat SEM írhatsz.
A Youtube böngészőből megy zárt képernyőről, ha lezártad a kijelzőt, kopp egyszer, majd a playeren indítsd el újból és akkor folytatja zárt kijelzőn is. Nem túl kényelmes, de legalább van.
Lassú töltésre mennyi időre gondolsz? Mert nekem nagyon gyorsan feltölti, csak lestem. Nekem ezzel a résszel nincsen bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Akvarisztika
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 8. nap: Disco Elysium
- Bestbuy játékok
- Battlefield 6
- Konteó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest