- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
volandy
senior tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Ezt az infót kaptam:
Az iPad mini cellular modellbe fizikai sim kártsa helyezhető nem e-sim. társ sim kártya bármilyen meglévő előfizetés mellé igényelhető bármelyik szolgáltatónál. Cellular modell esetében nem szükséges a telefon sem ahhoz hogy bárhol bármikor hozzáférjünk a világkálóhoz ellentétben a hagyományos wi-fi-s modellel aminek mindenképp wi-fi hálózat szükséges vagy mobil hotspot megoldás.
Üdvözlettel,
iCentre Arena csapata
Azért kérdeztem tőletek! Milyet vegyek? 50ezer a különbség az iPad mini WiFi és a WiFi+Cellulár között. Ha a kocsiban GPS-ként használom, használnám, akkor kell a kártya vagy elég, ha egy másik telefon hotspotként működik? Valahol olvastam, hogy ha nincs WiFi+Cellular akkor a GPS sem működik.
Az esetek nagy többségében (internethaszálat, levelezés, facebook) elég a WiFis készülék gondolom.
Mindenkinek Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs