Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerencF
kezdő
válasz
bollokcs80
üzenetére
Bár én még új vagyok, a szavam nem sokat ér a tanácstűznél. Viszont én is pont az általad említett 2 eszköz között akartam választani. Nekem úgy sikerült választani, hogy elmentem a Mediamarktba, ott ki volt állítva mind a két gép. Megnyomkodtam mindkettőt. Az Air 4 az minden gombnyomásra azt teszi, amit várok. A Samsung pedig hozta a formáját. Tehát bosszantó dolgokat csinál, csak immáron gyorsabban, mert a hardver az valóban erős.
Az Air-t választottam. Azóta helyrejött a vérnyomásom. És írom ezt úgy, hogy rengeteg vásárlásom van a Google-nél és jelenleg is Samsung telefonom van. És írom ezt úgy, hogy igen zárt az Apple és nagyon meg kell szokni. Nekem megérte az almás alkalmazkodást. Csak azt bánom, hogy nem előbb váltottam. Ha van lehetőséged, te is nyomkodd meg
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Samsung Book Cover tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!