Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerencF
kezdő
válasz
bollokcs80
üzenetére
Bár én még új vagyok, a szavam nem sokat ér a tanácstűznél. Viszont én is pont az általad említett 2 eszköz között akartam választani. Nekem úgy sikerült választani, hogy elmentem a Mediamarktba, ott ki volt állítva mind a két gép. Megnyomkodtam mindkettőt. Az Air 4 az minden gombnyomásra azt teszi, amit várok. A Samsung pedig hozta a formáját. Tehát bosszantó dolgokat csinál, csak immáron gyorsabban, mert a hardver az valóban erős.
Az Air-t választottam. Azóta helyrejött a vérnyomásom. És írom ezt úgy, hogy rengeteg vásárlásom van a Google-nél és jelenleg is Samsung telefonom van. És írom ezt úgy, hogy igen zárt az Apple és nagyon meg kell szokni. Nekem megérte az almás alkalmazkodást. Csak azt bánom, hogy nem előbb váltottam. Ha van lehetőséged, te is nyomkodd meg
!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!