- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
kalanchoe
üzenetére
Nagy valószinüséggel kompatibilis, mert találtam egy youtube videot feltöltve 2020.10.05), ahol a srác az uj 2020-as iPad-det probálgatja a logitech combo touch-csal. Na most az uj logitech combo touch, ami elvileg az uj iPad 2020-ashoz kerül kiadásra, még nem kaphato szinte sehol, legalábbis én nem találok sehol példányt, csak év végi vagy még késöbbi kiszállitást. Na most ez a tavalyi combo touch viszont 1-2 példányban még épp van a helyi MediaMarkt-ban, tegnap belefutottam, csak utolag kezdtem el rajta agyalni, mivel elég szépen alacsonyabb volt az ára, mint amugy... Közben a Logitech saját honlapján se találok semmit az uj combo touch-ról.
Felmerül a kérdés, ha a régi combo touch kompatibilis az uj iPad 8-cal is, akkor mi a rák funkció/egyéb különbség lehet/lesz a tavalyi meg az idei combo touch között??

Új hozzászólás Aktív témák
- PSti: Total Commander - Memória duplázás!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Építő/felújító topik
- HTML szerkesztés
- Milyen egeret válasszak?
- Grim Dawn
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest