Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fumirossi
csendes tag
Sziasztok!
Kezd betegeskedni az 5-6 éves Air 2-m és arra gondoltam, vennék egy iPad Pro 11 + Magic Keyboard kombót.
Tényleg képes kiváltani a laptopot? Mert abban az esetben nem tartanék fenn továbbra is két eszközt. Amire kéne a tartalomfogyasztás mellett: Office csomag, családi videók és képek szerkesztgetése. Ha úton vagyok esetleg játék.Nem akarok Macbook Airt, mert nekem inkább egy tablet kéne, amin tudok dolgozni is, nem pedig egy könnyen hordozható laptop. Ezért is érzem úgy, hogy a 11 kell nekem és nem a 12.9.
Az Air 2 cellular. Érdemes lehet a Proból is inkább ilyet néznem? Hiszen a laptopomat jelenleg is egy zsebwifivel használom.
Ha az USA-ból hazaköltöző ismerősömmel hozatok egyet, annak milyen korlátai lehetnek? Gondolok itt elsősorban a mobilinternet hálózat használhatóságára. Nyilván a hálózati adapter cserés. Illetve gondolom abban az esetben nem, ha lehet cserélni az EU-villásdugóra. Lehet ilyet külön kapni?
Egyéb, amit számításba kell venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VGA kibeszélő offtopik
- Cyberpunk 2077
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Foxpost
- iPhone topik
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jackson elektromos gitár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest