Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
galaxys80
üzenetére
Miért is? 375 vs 408 ezer???
Szerintem inkább az a naivitás, hogy elhisszük, hogy pont a viszonteladónak több a profitja...
Az extra profit relatív ugye... De akkor most hol is éppen a legnagyobb?
Nálam amúgy is van 1 rossz pontja a boltnak... Mikor akciós volt a pro, bementem és megkérdeztem, hogy van e készleten és hogy holnap is lesz e akció. A válasz egyértelműen: igen, igen volt. Aztán másnap ugyan abban a boltban, magamhoz véve a kp-t, kértem volna a készüléket, azt mondták, hogy már drágább lett, érdeked, pont ilyen 35.000 körüli összegel... Akkartam volna beszélni az üzlet vezezővel, elmondva a történetet, de csak addig jutottam, hogy hátulról üzent az eladó sráccal, hogy NEM, nincs már akció... Ezért másnál hagytam az amúgy nem kevés pénzem... No comment...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Léghűtés topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest