- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
galaxys80 #23319 üzenetére
Miért is? 375 vs 408 ezer???
Szerintem inkább az a naivitás, hogy elhisszük, hogy pont a viszonteladónak több a profitja...
Az extra profit relatív ugye... De akkor most hol is éppen a legnagyobb?Nálam amúgy is van 1 rossz pontja a boltnak... Mikor akciós volt a pro, bementem és megkérdeztem, hogy van e készleten és hogy holnap is lesz e akció. A válasz egyértelműen: igen, igen volt. Aztán másnap ugyan abban a boltban, magamhoz véve a kp-t, kértem volna a készüléket, azt mondták, hogy már drágább lett, érdeked, pont ilyen 35.000 körüli összegel... Akkartam volna beszélni az üzlet vezezővel, elmondva a történetet, de csak addig jutottam, hogy hátulról üzent az eladó sráccal, hogy NEM, nincs már akció... Ezért másnál hagytam az amúgy nem kevés pénzem... No comment...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest