- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz
Sallylla
üzenetére
Szia,
a pencil töltése túl van lihegve, macera, gagyi a régivel, de ha kicsit is figyelmes az ember, nem fogja beletörni
Ugyanakkor az újjal sokkal kényelmesebb, illetve a súlyozása, fogása is jobb sztem. Plusz ugye van a tapizós gombja is, ami szintén jó.Nem tudom milyen appokat szeretnél majd vele használni - ha csak rajzolósakat, pl procreate meg hasonóak, arra jódarabig biztos elég lesz a 2017es is. Ha majd az új photoshop, komolyabb affinitys programok is szóba jöhetnek, akkor előfordulhat, h elöbb utóbb jól jönne az idei pro...
5 évig bőven kiszolgál egy ipad és nem fog belassulni túlságosan, ilyen időtávra lehet velük számolni bőven. Os frissítéseket is megkapják addig így elméletben az appok támogatottsága is jó lehet (nyilván előfordulhat h xy app csak frissebb ipadet támogat...)
Ugyanakkor én, ha beleférne anyagilag, az újat venném helyedben - biztos h tovább tud kiszolgálni, illetve drágábban tudsz majd túladni rajta, ha váltanád, s azért addig is ad tempóban tartalékot bőven + face id + kisebb káva + jobb pencil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Bestbuy játékok
- EAFC 26
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyanakkor az újjal sokkal kényelmesebb, illetve a súlyozása, fogása is jobb sztem. Plusz ugye van a tapizós gombja is, ami szintén jó.