Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe

nagyúr

válasz Sallylla #22893 üzenetére

Szia,

a pencil töltése túl van lihegve, macera, gagyi a régivel, de ha kicsit is figyelmes az ember, nem fogja beletörni :D Ugyanakkor az újjal sokkal kényelmesebb, illetve a súlyozása, fogása is jobb sztem. Plusz ugye van a tapizós gombja is, ami szintén jó.

Nem tudom milyen appokat szeretnél majd vele használni - ha csak rajzolósakat, pl procreate meg hasonóak, arra jódarabig biztos elég lesz a 2017es is. Ha majd az új photoshop, komolyabb affinitys programok is szóba jöhetnek, akkor előfordulhat, h elöbb utóbb jól jönne az idei pro...

5 évig bőven kiszolgál egy ipad és nem fog belassulni túlságosan, ilyen időtávra lehet velük számolni bőven. Os frissítéseket is megkapják addig így elméletben az appok támogatottsága is jó lehet (nyilván előfordulhat h xy app csak frissebb ipadet támogat...)

Ugyanakkor én, ha beleférne anyagilag, az újat venném helyedben - biztos h tovább tud kiszolgálni, illetve drágábban tudsz majd túladni rajta, ha váltanád, s azért addig is ad tempóban tartalékot bőven + face id + kisebb káva + jobb pencil.

Új hozzászólás Aktív témák