Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
üzenetére
Nekem régóta van Tidal. Drága de nagyon jó a minőség. MQA-nél van egy “M” betű az albumok mellett. Ehhez viszont MQA képes DAC kell. Veszteséges tömörítésben az iTunes Plus (16 és 24 bit 256kbps AAC) a legjobb. Én FLAC-et iXpand Drive-on tartok. Viszont az Apple nagyon nem szereti a Free Lossless-t, mert a saját formátumát, az ALAC-et erölteti. Ez vhol érthető. A VLC persze megeszi lightning USB-ről is, de iXpandról csak a dalokat egyenként tudja importálni, mappákat nem, ami így elég macerássá teszi. Én mindenkinek azt szoktam tanácsolni, hh iOS-en akar lossless zenét hallgatni, akkor álljon át ALAC-re. Ill. azzal még számolj, hogy bt fülessel az SBC codec miatt max. MP3 minőségben tudsz zenét hallgatni, mert még az iPad Pro sem támogatja az olyanokat, mint az aptX és LDAC (~990kbps ez a legjobb manapság) ami már az olcsó droidokban is megvan. Szóval iPad-en Tidal-ozni bt fülessel nem sok értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest