Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
válasz
üzenetére
Nekem régóta van Tidal. Drága de nagyon jó a minőség. MQA-nél van egy “M” betű az albumok mellett. Ehhez viszont MQA képes DAC kell. Veszteséges tömörítésben az iTunes Plus (16 és 24 bit 256kbps AAC) a legjobb. Én FLAC-et iXpand Drive-on tartok. Viszont az Apple nagyon nem szereti a Free Lossless-t, mert a saját formátumát, az ALAC-et erölteti. Ez vhol érthető. A VLC persze megeszi lightning USB-ről is, de iXpandról csak a dalokat egyenként tudja importálni, mappákat nem, ami így elég macerássá teszi. Én mindenkinek azt szoktam tanácsolni, hh iOS-en akar lossless zenét hallgatni, akkor álljon át ALAC-re. Ill. azzal még számolj, hogy bt fülessel az SBC codec miatt max. MP3 minőségben tudsz zenét hallgatni, mert még az iPad Pro sem támogatja az olyanokat, mint az aptX és LDAC (~990kbps ez a legjobb manapság) ami már az olcsó droidokban is megvan. Szóval iPad-en Tidal-ozni bt fülessel nem sok értelme van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- World of Tanks - MMO
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby elektronika
- Mikrotik routerek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 6. Gen. 32gb
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest