Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbence94
tag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
ahogy olvasom napról napra a hozzászólásaidat, egyre tisztább lesz a kép, hogy neked nem lenne megfelelő az iPad szerintem. ugyan már nagyon sokat fejlődött ebben, de az iPad-et anno tartalomfogyasztásra álmodták meg, és ez a koncepció még mindig él.. persze megvan az a réteg aki grafikus, zenész stb. és profi szinten tudja használni, de 99%-unk akik ezt a topic-ot követik emaileket olvas rajta, youtube-ot néz, böngészik, játszik, stb. amire tényleg 100% tökéletes. nyomkodd meg egy ismerősöd iPhone-ját, azon ugyanaz az iOS fut, és gyakorlatilag ugyanazok az alkalmazások, tehát amit egy telefonon tudsz elintézni, ugyanazokat tudod iPad-en, csak nagyobb méretben, kényelmesebben, gyorsabban stb. Ha torrentezni akarsz, egér kell, pdf szerkesztés, filmek tárolása, mindenféle program futtatás akkor mindenhol csak korlátba fogsz ütközni. Tekints inkább az iPadekre úgy, mint egy nagyméretű, nagyteljesítményű iPhone-ra, mintsem windows-os laptopra, és tisztább lesz a kép, hogy mit várhatsz el tőlük. Én már az 5. iPad-emet nyúzom és imádom, de természetesen nekem is ott van mellette windows laptop, ha tartalomgyártásra kerül sor..
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- Ulefone RugKing Pad Pro strapatablet
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest