- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Elcsesztem. Lecseréltem az első 16 gigás ipademet egy 12.9 es ipad pro ra. Miért? Magam sem tudom. Pont digitalizáló táblát kerestem a 12" es macbookomhoz, és előtérbe került az ipad pro+pencil. Anno 2015 ben amikor bemutatták az első gent belőle nem nagyon tetszett az ötlet mert ugyanaz a szoftver fut rajta mint a mobilomon. De azóta megkapta ugye a combosabb a10x et és a 120 hz es kijelzőt, ami nagyon nagyon bejött. Valamint megjelentek rá "pro" appok mint a procreate és az affinity photo. Nem egy embertől hallottam hogy ki tudja váltani a desktop PS-t, erre igazán kíváncsi vagyok. Amit hoztam mellé még egy camera adapter hogy le tudjam húzni az 5D ről a raw képeket amiket elvileg kezel, és egy apple pencil. Eddig i-má-dom!És hogy miért csesztem el? Mert a bankszámlám a vérében fuldokol éppen valamint biztos vagyok benne hogy nem fogom kihasználni eléggé a hardvert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon - Az Assassin is megkapta saját kedvcsinálóját
- Xbox Series X|S
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gyúrósok ide!
- Assetto Corsa EVO
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs