Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmayer1
senior tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni, mégpedig abban hogy adott egy ipad air2 amin ios 10.3.1 van. Erre szerettem volna felrakni a 10.3.3-at ituneson keresztül dfu vagy recovery módban. (Még aláírja az apple). De nem jött össze, a következő a probléma. Macbookon folyamatosam
9-es hibakódot kapok (az eszközre való csatlakozás sikertelen). Próbáltam már frissítéssel, visszaálítással, másik usb port, másik kábel, mac újraindítás, minden a legfrissebb rajta stb. Windows-os gépen meg 3503-hibáig jut el. Mac-en legalább eljut az alma logoig és alul már megjelenik a csík is hogy dolgozik, de pár másodperc és jön a hibaüzenet. Windows-on még eddig sem. Az ipad nekiállása előtt csináltam meg ugyanígy egy 5s-t, ott jó volt minden, mondjuk azon ios 8.valami volt, de azon jó lett minen.
Valakinek valami ötlete??????
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest