Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Én is kérek egy kis segítséget! Egyszerűen nem találok az új iPad-ra megfelelő méretű és normális árú tokot. Rendeltem egy jót az ebay-ről, de ugye az lehet, hogy csak hetek múlva érkezik.
A kérdésem: több helyen azt hozza a kereső, hogy az iPad Air és az iPad 2017 tok kompatibilis, de ez azt jelenti, hogy a mérete és kivágási is pontosan megegyeznek?
Nem mertem megrendelni egy jó árú Ozakit emiatt, úgyhogy ha van vki aki első kézből tudja megerősíteni vagy cáfolni ezt azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kompakt vízhűtés
- Elfelejtettem a film címét
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest