Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Üveg(fólia) kérdést vetnék fel. A pro9,7-re ugyan olyan méretű fólia kell szerintetek mint a Air1,2 -re?
Ill. Erősen gondolkozok, hogy rakjak-e rá. Eddig minden ipadon volt, van.
Az Air2 esetében gondolkodtam először, hogy menjen-e rá, mert annak már elég jó tükröződéscsökkentő üvege van, de végül ment rá. Aztán ahogy elkezdtem írni rá, arra gondoltam, hogy az a 0,3mm is sokat jelenthet, nélküle jobb lenne.A pro-n pedig már erősen gondolkodom. Még jobb a réteg, toll biztosan pontosabb nélküle Egyedül a mikrokarcoktól, tisztítástól félek. Ez fekete lesz, amit ráadásul többet is kell tisztítgatni.
(Megy a hátuljára egy tok, ill. az elejére egy cover, amikor pedig nem használom egy Case Logic Hard Case-be is beleteszem)Mit gondoltok, Ti hogyan használjátok, lesznek-e rajta hajszálkarcok, milyen fóliát használtok? (eddig én Mocolot, de már nem gyárt ilyen nagyot)
Köszönöm -
nikilauda
senior tag
Ha teszel rá valamit, akkor majd írd már meg légyszíves, hogy a ceruza hogyan reagál rá. Rosszabb lesz-e, esetleg nem változik. Gondolom jobb nem lesz
Most tervezek venni egy pro-t. Az Air2-re (többire sem) raktam semmit, csak egy Ozaki tokot és nincs vele gond, nem karcos. -
gzbotii
nagyúr
válasz gzbotii #12708 üzenetére
Szerintetek ha elviszem Münchenben garanciában egy Apple storeba, kezdenek vele valamit?
Vagy iStyle itt? Van esély rá?Ma reggel 46% volt (10 órakor), használtam kb egy órát...most meg mar 10%
Most két hete meg 100% toltottsegrol, magában, wi-fi kikapcsolva, lerakva lemerült es baromi forró volt...[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Ragnar95
félisten
válasz gzbotii #12709 üzenetére
Restore, majd újként beállítást próbálj meg, a szervizben is ez lenne az első dolguk. Ha utána se jó, akkor elviheted szervizbe, ahol vagy cserélik vagy nem, sajnos nem garantált előbbi.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
csab2
veterán
Az IMDB app nálatok sem indul el iPaden? Azonnal kiugrik. IPhoneon jó.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Köszönöm a válaszokat!
Újratelepités megvolt.
Az iMagazin app is ezt csinálta.
Egy ki-be kapcsolás megoldotta. 😀Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
erdoke
titán
Össznépi ajándékként jött szóba ballagásra olyan kölyöknek, aki rajzolgatni, tervezgetni is szeret. Tehát idő már nincs sok. BIztos helyről szeretnénk, de az almás webshoptól azért olcsóbban. Ahogy néztem, a toll és a fedő is kijön az árkülönbözetből, ha máshol veszi az ember...
A legjobb aláírás a héten
-
-
törölt tag
Üdv! Mától én is váltottam iPad Air2-re androidról.
Az a kérdésem, hogy a Split View funkciót hogyan kell használni, mert nekem eddig nem működik! (az ok, hogy balra húzva láthatom a korábban megnyitott appokat, de nem tudom megfelezni a kijelzőt, hogy egyszerre két alkalmazás is működjön! Valamit külön be kell esetleg kapcsolni hozzá? Multitasking engedélyezve...)
Köszi előre a segítséget! -
zolikaDB
veterán
Valakinek van tapasztalata ezzel a Baseus tokkal?
[link] -
univerzita
addikt
9.3.2 elérhető
-
vadászcsiga
félisten
válasz univerzita #12729 üzenetére
Ph linkelős bug javítva lett? Megnéznéd nekem, vagy valaki?
-
veterán
válasz vadászcsiga #12730 üzenetére
A linkelés olyan, mint volt. :-)
Erre gondolok:A kijelölés sem változott - majd az iOS 17-ben javítják. Én már nem is emlékszem olyanra, hogy valaha normálisan működött, 3 éve használok iPadet.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
i5-re felraktam, iPadel még várok. Valakinek tapasztalat?
Amúgy meg, most már folyamatosan 7 órát bír a tab...8.4-el 9,5 volt, anno
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Szabikaa20
őstag
Nekem is már csak 12órát bír maximum az Air.7-8-as sokkal többet bírt!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
manacz
csendes tag
Sziasztok!
iPad Air 1 userektől kérdezném, hogy mi a helyzet a rendszer animáció lag-okkal ios 9.3-on?
Különös tekintettel az alkalmazásváltóra, meg úgy ámblokk a megnyitás, bezárás animációkra
Köszönöm a válaszaitok előre is. -
univerzita
addikt
válasz gzbotii #12734 üzenetére
Mivel tegnap töltöttem fel a Airt aksi időről még nemtudok nyilatkozni. Nekem mostanában 12- 14 órát bír ( nem merítem le tisztára). De a sima 9.3-al bírta akár 18 órát is. A rendszert én pörgőssebnek érzem a előzőhöz képest ( de lehet hogy ez csak afajta,,placebo " érzés.
-
manacz
csendes tag
Lényegében vennék egy Air 1-et. Akarnék egy tabletet megint mert hiányzik
9.1-nél adtam el ilyesmi lagokkal, persze nem ez miatt, de eladtam
De örülök ha javult! Ez jó jel. -
vadászcsiga
félisten
De nagy szarrá vált ez az iPad. Jo dolog a cc meg a multitasking, de gépelés közben 2 percenként beugrik valamelyik a kettő közül, néha a falnak vágnám emiatt.
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #12740 üzenetére
A multitasking kikapcsolható. Nálam is így van, és az iPad-emmel semmi probléma nincs. Nem laggol, simán és tökéletesen fut.
-
erdoke
titán
Nem javították a Safari újratöltős bugot sem. Bezárok egy fület, aztán egyszer csak felugrik holtából és újra betölt. Néha az ellenkezője történik, a megnyitott fül tartalma eltűnik, és a böngészési történetben sem látható.
A legjobb aláírás a héten
-
Chereiose
addikt
App store nektek jó? nekem semmit nem akar elkezdeni letölteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest