Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz timelord1987 #12899 üzenetére
Mire használnád?
Hely, gyorsaság miatt fontos. -
pana0017
senior tag
Telekomos cellularos használt modell esetén mire kell odafigyelni vásárlásnál?
-
Süvi
őstag
válasz timelord1987 #12902 üzenetére
Nekünk van itthon mini2, teljesítménye még sokáig jó lesz sztem, bár most fogjuk anyukámnak adni
Szerintem elég jó ár
Az elmúlt 200 hozzászólásban elég sok vélemény volt, hogy mire elég a 16 és mire nem.
Következő lépcső az air2, mini4 25-35%-kal drágábban. -
Handball94
aktív tag
válasz timelord1987 #12905 üzenetére
Legszembetűnőbb különbség a kijelző mérete
-
Noxy
veterán
válasz timelord1987 #12905 üzenetére
Nálad nem jön be a http://www.apple.com/hu/ oldala?
Ott van minden leírás, összehasonlítás stb..''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
pana0017
senior tag
Egy 60%-os akkumulátor Air-ben mennyire érezhető meg használat közben?
-
pana0017
senior tag
JB nélkül lehetséges wifi only iPadhez bluetoothos GPS vevőt csatlakoztatni?
-
T.ati
tag
Sziasztok!
Weboldalon keresztüli netbankolásnál felajánl egy PDF ikont, lementeni a számlatörténetet. Rákoppintok, pillanatra felugrik a feldolgozás folyamatban felirat, de nem látom bárhova is elmentené.
Hol keressem? -
silmatauki
őstag
válasz pana0017 #12912 üzenetére
Szabványosokat nem, spéciket (pl. a Dual Electronics XGPS150A) igen. Ez utóbbiakat nem használtam még, így csak feltételesen merem őket ajánlani. Ellenben a Btstack GPS-t agyba-főbe használom JB'lt iDevice-okon, és imádom, mert teljesen szabvány GPS jellel hajtják meg a gépet, a legolcsóbb kínai szirszar GPS-szel is működnek és minden iOS-es appal kopatibilisek. (Na ezért IS érdemes JB'lni, főleg WiFi-only iPad-eket )
-
brodarics
tag
Egy másfél éves (2014 november) iPad mini 2-ért milyen árat lehet elkérni? Hibátlan állapot, IOS 9, csak wifis, 16 gb
Köszönöm a segítséget! -
pana0017
senior tag
válasz silmatauki #12915 üzenetére
Ezek a kínai cuccok milyen áron mennek?
-
bel19ve
tag
Sziasztok
Hozzám került egy iPad mini a legfrissebb iOS-sel és elég lassúcska. Szeretném vissza downgradelni, de ahogy látom erre sok lehetőség nincs. Mit lehet erről tudni, lehetséges-e valamilyen "hársó" úton, vagy bele kell törődnöm a 9-s verzióba?
Köszi szépen
-
veterán
Srácok!
Rendelt mostanában valaki a vaterás Ilonától? Ha igen mennyi időre jött meg?
Köszönöm! -
ZS3NI
őstag
válasz Handball94 #12927 üzenetére
Köszönöm meg is van.
Asszonynak néznék ajándékba egy minit. Mit gondoltok, megéri még mini 2-t venni? elég jó, 58k körül jön.
A mini4 egy laza 40-el több. Ér annyit? Sokallom a különbséget. Főleg facebook, net, és hearthstone játékra lenne használva.IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
zolikaDB
veterán
válasz #05304832 #12929 üzenetére
"Ez a felugró ablak a frissítésről tényleg gusztustalan! Nem lehet letiltani?! -> Nem találtam ilyen lehetőséget. Inkább frissitettem "
Nagyon egyszerű: General > Storage & Icloud Usage > Manage Storage a “Storage” csoportban > klikk az iOS updatere, és delete. Ezután már nem lesz kényelmetlen az, ha nem a legújabb iOS verzión van a gép. -
pescara
aktív tag
Nekem mar az van 3 napja, semmi bajom vele. Az aksi, pedig kimerithetetlen:-)) Igaz nem jatszom a gepen, de egesz nap hasznalom, este meg valami film.
-
Süvi
őstag
A kutyus nagyon aranyos, de a gazdájának nem sok esze van. Miért nem rakja bele egy túlélőtokba?
[ Szerkesztve ]
-
pescara
aktív tag
Nekem is, olvass vissza 3 at. En mar megcsinaltam:-))
-
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
rendeltem iPad Air 2-t (16 gb + 4G), amit kaptam az 'Verzion' modell (nem MGGX2HC/A hanem MGH62LL/A). Milyen hátrányai vannak ennek a verziónak Európában/Magyarországon? Vodafone-os sim-mel hasznalnam.
Koszi!
-
Ragnar95
félisten
válasz ferikek #12945 üzenetére
Már a másik topikban megválaszoltam a kérdést
Az ott linkelt oldalon meg tudod nézni, melyik frekvenciákat támogatja az általad vett modell és azt összehasonlítod a vodafone által használt frekvenciákkal. A támogatott LTE frekiken kívül nincs különbség a modellek között.
local1: valóban érdekes bug ez most, de remélhetőleg ahogy visszaáll az AppStore működése a normálisra megszűnik ez a jelenség.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bagan
aktív tag
Jott ki egy fps jatek a neve Critical ops.
Elso ranezesre nagyon jo multiplayer. Grafikat fel lehet tolni Ultra szinten. 4xelsimitas stb stb sajnos keves hozza az ipad air 2 is.
High bealitasokkal elvezheto azert.
Jatszott mar valaki tobbet vele? Velemeny? -
Chereiose
addikt
Tudom nem mai hardver van a mini 3-ban, de Air még teljesen élvezhető volt és annak is ez a specje, ez kicsit csalódás, hogy mennyit gondolkodik, meg akad Persze használható, de egy i6 mellett néha inkább a telóhoz nyúlok
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest