Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
válasz vadászcsiga #11789 üzenetére
Szinten zenesz!
Jo lesz "meg" 1 evig az Air2! -
csab2
veterán
válasz univerzita #11796 üzenetére
Ezt tudom, csak ezek szerint az a megoldás, hogy veszek egy Ligthning-SD card adaptert és simán SD kártyáról nézek/másolok fel filmeket nem működik.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Köszi a válaszokat! Erősen elgondolkodok a cserén...
Csak jönne a magyar Smart Keyboard!Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Ragnar95
félisten
válasz univerzita #11796 üzenetére
Akkor is kell valami, ahonnan a filmeket rárakod az iPadre
Vagy egy NAS vagy egy PC kell mindenképp mellé.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
Le is frissitettem, nem bírtam ki.
lacy86
Air-re is annyi volt[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Air2-re -270MB lett az update
Update time: 33 minutes
Oke bug volt, mar csak 1 perc[ Szerkesztve ]
-
silmatauki
őstag
válasz egyedülülő #11797 üzenetére
Hát azért játékra nem a legjobb. Pl. tényleg jó stratégiai játékból nagyon kevés van, és pl. az XCOM 2 sem fog kijönni iOS-re. Persze Candy Crush-ra meg hasonlókra + nem éppen konzol-szintű 3D FPS-ekre jó...
-
veterán
Air2-re feltettem a 9.3-at, nincs vele gond, nem röcög.
-
törölt tag
Ne hülyéskedjetek...borzasztó drága a 32GB-os Cellular! Telekomnál 176k az én előfizetésemmel az Air 2. Oké csak 16GB. A pro 9'7 meg 32GB wifi+cellular 274?!?! Abból 64GB-os Air 2-t lehet venni.
Nagyon vakarom a fejem mit csináljak mert Telekomnál ha az Air 2-t nézem akkor előfizetésemmel lesz vagy 235k, a kezdő megint vagy kb 25-30 és akkor a havi törlesztő meg 10-12k körül. Akkor is sok. Nemtudom hogy az Air 2 jó e még 2 évig.. Csak 2014-es modell már. Vélemény?! Egyébként a telekomnál turi nem fofják 80k-val olcsóbban adni hogy hasonló legyen a törlesztő mint az Air 2-nél pl.
Bár ha igen akkor megmarom magam de ennyit még a telekom sem enged az árból a legdrágább előfizetéssel sem. -
T.ati
tag
-
lacy86
addikt
Air2 update OK -> eddig is ilyen gyors volt!
-
-
buci30
addikt
Air 2 iOS 9.3 megvan
Teljesen jó eddig is gyors volt, nem igen érzem gyorsabbnak.
Szerintem teljesen jó, de én is gondolkoztam pro váltásra de ez is 64 Celular.
De szerintem még 3 évet kiszolgál így nem váltok.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
egyedülülő
őstag
válasz silmatauki #11807 üzenetére
Értem, pedig mindenhol azt olvasom, hogy első az IOS és csak utána jön az android, illetve, hogy jobban optimalizálnak IOS-ra a kevesebb féle platform miatt. Akkor azt mondod az Air 2 nem túl időtálló már? S van olyan alternativa IOS fronton 100k körül, használtban ami szóba jöhet?
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Szabikaa20
őstag
válasz Rage47 #11794 üzenetére
Nekem konkrétan laptopot váltott az Air! Annyira hogy el is adtam!Persze asztali PC-m van de a notit nálam tökéletesen kiváltotta!
Más:
Király az új iPad pro! Nekem nagyon tetszik! Karácsonyi ajándéknak megfelelő lesz! Bika erős lett!Előbb olvastam egy cikket róla és hogy erősebb mint egy xbox360?! Az is szimpatikus hogy 32-es a legkisebb!Én biztos váltok,már tavaly megtettem volna,ha jött volna a 9,7"-os!
Valaki felrakta már az Air-re a 9.3-ast?Ha igen milyen?
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
törölt tag
Honnan érdemes Air 2-re mármostazonnal jelleggel smart covert venni?! Mindenhol alsó hangon 12k.. Megéri amúgy? Tokshopban láttam utángyártottat de ndmtudom..mennyire lehet erős az a vékony mágnescsík 😅
-
bok92
addikt
Ez a Night Shift nagyon jó! Már rég benne kellett volna, hogy legyen...
-
Ragnar95
félisten
válasz Szabikaa20 #11820 üzenetére
Imádom az ilyen kijelentéseket a híroldalakon, hogy "erősebb grafikus teljesítmény, mint az Xbox360-ban"
Ja, csak épp abban valódi GPU van és a CPU sem ARM, illetve nem kell egy oprendszert is futtatnia a készüléknek, ráadásul jóval kisebb felbontással dolgozik, ergo elég messze áll a gyakorlatban bármely mobil grafikus chip teljesítménye még az előző generációs konzolokétól is...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
univerzita
addikt
válasz Szabikaa20 #11820 üzenetére
Gyorsab lett a Air. A Safari is gyorsabb, tedd fel.
-
silmatauki
őstag
válasz egyedülülő #11819 üzenetére
Az a mobil platfomok játéktámogatása egymás között, nem iOS vs. deszktop. Ez utóbbi SOKKAL jobb, ha tartalmasabb játékokkal (XCOM2, Starcraft stb.) akarsz játszani. Ilyenek egyszerűen nem léteznek iOS-en (pláne nem droidon stb.)
-
törölt tag
Az iPad Air 1 smart cover jó az Air 2-re?
-
egyedülülő
őstag
válasz silmatauki #11828 üzenetére
Melóba sajnos nem vihetem magamal sem a laposomat, sem az asztali pc-t így kénytelen vagyok tabletben gondolkozni ezügyben. Azért kérdeztem jobb e ennyi pénzért egy Ipad Air2 mint pl egy androidos galaxy tab S 10.5 vagy xperia Z2.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
silmatauki
őstag
válasz egyedülülő #11835 üzenetére
Ha csak ez a választék, akkor egyértelmű, hogy iPad-et érdemes venni. (Bár lehet, érdemes lenne elgondolkodni mondjuk egy Surface Pro 3-man, most úgyis le vannak árazva.)
Példa: az XCOM: Enemy Within nem kompatibilis egy halom droid tabbel, miközben semmi kompatibilitási gond nincs vele egyetlen iPad-en sem. (és elfogadható sebességgel is csak a legeslegújabb modelleken fut. A Note4-emen pl. nem túl játszható, az S7 Edge-men lett csak megfelelő sebességű.)
[ Szerkesztve ]
-
whited
addikt
Sziasztok
7.1.1 volt az iPaden amit lefrissítettem 9.3-ra de nem tudom aktiválni, ha megpróbáltam iTunes-al azt írja ki, hogy nem tudja ellenőrizni az eszközt, ha wifi-n szeretném akkor csak tölt, majd kiírja hogy az aktiváló szolgáltatás épp nem elérhető.
mit tudok tenni, eddig hiba nélkül ment 7.1-elHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
DigitXT
nagyúr
válasz univerzita #11825 üzenetére
Ennek hatására én is befrissítettem, és tényleg.
-
zolikaDB
veterán
válasz istvan170 #11841 üzenetére
Nem szentiras, amit mondok: keressetek a nevemre, alirol jo minosegu smart case-t rendeltem. Es azok alapjan, amit irtok, azert a 3000 forintert jo vetel. Nem eros az elolapi magnes, de szerepet ellatja.
En is feltettem a 9.3-at Air 2-re, nincs gond, a Night shift viszont baromira tetszik. Azota probalok ilyesmit felbarkacsolni az Androidos telefonra is De nem talalok pont ilyet...
Viszont erik bennem az Iphone SE vasarlas, vagy ha jo arra csokkene, akkor egy sima 6.
Amugy a 9.7-es Pronak lesz vmi kulon elnevezese?
Nezegettem, baromi jonak tunik a hw, nem lesz gond meg par iOS verzio neki.
Igazabol ha most vennek tabletet, akkor is varnom kellene cirka 1 evet, mire normalizalodik az ara, igy, en Air 2-t vennek. Ami 4 honapos, uh okafogyott a tabletbeszerzes, ez nekem annyira eleg, es jo, h szavak nincsenek.
Nem gondoltam volna az eletben, h ennyire megszeretem a 9.7-et. Amikor a 7.9-es Mipadot vettem, akkor is csak azert, mert feltem a nagyobb merettol - nem kellett volna. -
weinmaker
őstag
Rákerestem, hogy mi ez a night shift, de kiderült, hogy ipad4-re semmi
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
whited
addikt
DFU és gyári visszaállítás végül megoldotta a dolgot
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
veterán
Sziasztok!
Az új 2016-os word mennyire butított az asztali verzióhoz képest.
Itt van egy link egy BME-s sablonhoz amiben nagyon sokat dolgozom. Valaki meg tudná nézni, hogy hogy jeleníti meg. Képleteket, hivatkozásokat hogyan kezel?
(gondolkodom, hogy a notit le kellene váltani, mert nekem csak word, excel, email, és böngészésre kell a gép, és akkor még ott lennének egy tablet kényelmi funkciói is.
Köszönöm előre is a segítséget.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
lacy86
addikt
NightShift
Este belottem, eleinte szokatlan volt de utana mar "elfogadta" a szemem is!
Must have
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest