Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NRGyP-
tag
válasz
adamssss
üzenetére
Egyetértek Veled!
Pár hete érdeklődtem itt, hogy melyikre típusra érdemes cserélni feleségem Ipad3-as tabletjét, amit a megjelenésekor újonnan vettünk. Azóta teszi a dolgát, remekül működik, pedig szerintem azon csak egyszer frissítettünk iOS-t egy játék miatt, amit azóta is napi szinten tapicskol (asszem a Hay Day
, vmi farmos izé).
Persze így is lassúnak hat már a cucc(meg az is), nyilván megfeküdne a legújabb csitti-fitti progiktól, de ettől nem lesz rossz!Úgyhogy, egyáltalán nem kötelező a frissítés, hacsak vmi speckó dolog meg nem kívánja.
Oké, feleségem csak netezik, meg játszik vele, ezért elvan a közel 5 éves iOS-el, neki nem is szükséges az "áptudét".Ennek a témának az előnyeit-hátrányait pedig mindenki a felhasználása/igénye szerint ítélje meg, de emiatt nem lesz rossz egy több éves hardver.
-
Cuccok
tag
válasz
adamssss
üzenetére
"Megadják. Nem kötelező frissíteni"
Viszont ha frissítettél és nem a megjelenés utáni pár napban vagy akkor jól beszoptad. De biztos ami biztos a háttérben még le is tölti neked a frissítést ha nem akarsz frissíteni akkor is.
Az átlagfelhasználó meg ugye teljes mértékben esélytelen egy downgrade-re. -
Jano_023
őstag
válasz
adamssss
üzenetére
Szerintem nem normális, hogy egy olyan oprendszert vagy frissítést erőltetnek rá az emberekre amitől rosszabbul fog az adott termék működni. Ha nem képes kezelni megfelelően a hardver akkor ne tolják ki rá vagy adják meg az opciót hogy el tudd dönteni hogy szeretnéd e vagy sem. Nincsen olyan sok készülékjük és hardver igazán le lehetne tesztelni...
sebgutkopf: megértem hogy mi a gondod,ebben az esetben lehet a cégnek nem ipadet kellett volna vennie neked hanem egy androidos tabletet. Idegesítő lehet főleg ha így megakasztja a munkát.
-
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
adamssss
üzenetére
Nem tudom.
Nem kezdetektől volt magyar nyelvű.
Egyszer csak bejelentették, hogy vannak nyelvi változatok és én akkor akartam is venni magamnak, mondván, hogy a régit örökli a lányom az én Pro-mmal és én majd veszek újat magamnak az új Pro-val együtt, ami viszont már nem 9.7-es, így érdeklődésemet vesztettem a 9.7-es magyar smart keyboard iránt, de szerintem a régi Pro gyártásával azt is abbahagyhatták, igen.
-
btudos
nagyúr
válasz
adamssss
üzenetére
Igaz, nem iPad, de szerintem ilyen szempontból nincs különbség:
Próbaképp kipróbáltam, hogy 3 eszközt (okosóra, AirPods, Apple Wireless Keyboard) tud-e egyszerre kezelni az iPhone, és gond nélkül megy minden. Jönnek az értesítések, megy a zene és gépelni is tudok, úgyhogy szerintem ennek mennie kell iPad-en is.
-
Ragnar95
félisten
válasz
adamssss
üzenetére
Én nem tudok ilyenről, pedig dolgoztam BT eszközökkel kód szinten, de ott is csak 2 eszközzel próbáltam a dolgot gyakorlati szinten. Viszont sehol sem találkoztam ilyen limitációval, hogy 2 eszköz lehetne egyszerre aktív, pedig elég sok doksin mentem át a témában. Persze ettől függetlenül még egyszer mondom, gyakorlatban nem próbáltam 2-nél több eszközt, majd valamikor kipróbálom, ha lesz nálam egy 3. BT eszköz.
-
-
aizen92
addikt
válasz
adamssss
üzenetére
Nagyon régóta így van

ilyenkor szétkapják, amit te beadtál, majd az összeguberált alkatrészekből csinálnak egy refurbished verziót. ( ilyet mondjuk itthon soha nem láttam )Amúgy nagyon nehéz sérülésmentesen megszerelni gondolom én.
Meg minek bajlódjanak vele heteket, meg tesztelni, hogy tényleg hibás, te meg közben toporogsz, hogy mi van a készülékkel.
Egyszerűbb újat adni. Ezek után gondolhatod, milyen drága a gyártási költség, ha minden alkalommal hozzád vágnak egy újat
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, átmenetileg jegelve
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, vmi farmos izé).