Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz Joe Swanson #11650 üzenetére
Ha van mellette egy iPhone uaz Apple ID-l, akkor a FT keresztül lehet hívni, fogadni.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
_adaml21_
őstag
válasz Joe Swanson #11650 üzenetére
Olyan értelemben, mint egy hagyományos telefonnal, nem.
Ha van iPhone-od, és közös wifi hálózaton van a két készülék, akkor át lehet irányítani a hívást iPadre. -
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék letölteni az iPademre egy játékot, de csak a kanadai appstore kínálatában található meg.
Megoldható valahogy a letöltése? -
Atikusz
senior tag
Az hogyan oldható meg, hogy az iPhone-on Safariban elmentett felhasználónevek és jelszavak az iPad-en is elérhetőek legyenek? Safari szinkronizáció és Keychain mindkét eszközön be van kapcsolva.
-
Ragnar95
félisten
válasz Kristof_94 #11657 üzenetére
Igen, ha regisztrálsz egy kanadai Apple ID-t, más megoldás nincs.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gzbotii
nagyúr
Azért ez már vicc, ahogy a kijelölés működik iOS 9 alatt [link]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!
A kérdéseim a következő lenne:
Van köztünk olyan tulaj aki rendelkezik Ps4 készülékkel is?
Ha igen akkor próbálta mar second screen opciót rajta?
Gondolok itt arra , hogy ha a tv foglalt akkor tudok játszani megosztott képernyővel ?
Akárhogy próbálom a mellékelt képtől nem tudok tovább lepni...
Köszi előre isXBOX LIVE: rolandinho007
-
blakey
titán
válasz gzbotii #11661 üzenetére
Ez valóban vicc, mert én Chrome alatt ilyet nem tapasztalok, néha belefagyott a Chrome, de mostanában egész jó.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
lacy86
addikt
válasz univerzita #11668 üzenetére
+1
-
Ragnar95
félisten
válasz univerzita #11673 üzenetére
Mondjuk lehet hogy mióta van iCloud kulcskarika, azóta nem kell, de korábban biztos, hogy visszaállította a wifi jelszavakat a network reset, azóta meg nem kellett használnom.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bagan
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok nekem mondani jol sikerult multiplayer fps jatekot? Respawnables jatekot szedtem le az elobb, egesz jo csak kar hogy ilyen meseszeru grafikaja van.
Nem ertem cod vagy bf szeria miert nem jon iosra is. Vagy varhato nagyobb jatek erkezese?
Udv! -
urbanjozsi
senior tag
Üdv Mindenkinek!
1 gen iPad 64GB-os modellt megéri venni 20-25e közt?
Semmi extra felhasználás, fb+net. -
ZS3NI
őstag
-
TheMarci
addikt
válasz urbanjozsi #11680 üzenetére
Szerintem nem, 30-ért már kapsz iPad 2-t, az azért bőven jobb.
Do You Dream?
-
Ragnar95
félisten
Annyit még talán megérhet, de készülj fel, hogy elég lassú lesz a készülék, hiszen egy 6 éves modellről beszélünk, ami a 4 főverzióval ezelőtti iOS-t támogatja csak és a 256mega RAM miatt a böngészés se lesz rajta egy álom.
-
Bagan
aktív tag
ha idegbeteg akarsz lenni akkor vegyel. semmire nem jo
-
vadászcsiga
félisten
Talán már fb sem fut rajta
-
pescara
aktív tag
Sajnos tenyleg pont ilyen!
-
Alex91
félisten
-
vadászcsiga
félisten
Par napja feltettem a 9.3 bétát, es most nem tudok tőle megszabadulni. Itunes nem tudja visszatenni a régit. Végig megy a kicsomagolás, aztán azt mondja hogy nem talalja az airt pedig ott van rajta a recoverys kábeles kép.
Van valami trükk? Korábbi itunes vagy valami?[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Hol lehet a legolcsóbban, és persze megbízható forrásból 13'-os MacBook Air-t venni?
Mi az ami még vállalható felszereltségre?Offices doksikat megeszi, és utána nincs vele kompatibilítási probléma?
Most azon agyalok, hogy meghagyom a régi win-es gépemet direkt win-es speckó programokra, minden másra MacBook lenne.
-
Ragnar95
félisten
Inkább az Apple laptop topikban tedd fel ezt a kérdést, mert oda való, így ott jobban tudnak segíteni.
Attól függ, mi "vállalható", hogy mire használnád a gépet.
Van MS Office OSX-re is, illetve az iWork is tud Office formátumba menteni.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Noxy
veterán
válasz vadászcsiga #11691 üzenetére
Nincs semmi trükk. A legutolsó iTunes is vissza kell hogy rakja.
Fel van töltve rendesen? Mert ez a hiba legtöbbször a döglött aksinál jön elő.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
vadászcsiga
félisten
Taccsra vágta a 9.3 béta. 2 napja csak a kabelt látom. Fel van töltve mert gépre van dugva. Elér oda hogy kicsomagolja az ipsw-t, majd azt mondja nem talalja az ipadet. Ma reggel sikerült végre egy 4005-os hibát kicsikarni. Évek ota csinálom, nagyjából sosem volt gond de kv 1 éve nagyon nehézkes a restore. 10-bol 8x hibát dob.
-
Noxy
veterán
válasz vadászcsiga #11697 üzenetére
Nem vághatja taccsra.
Sztm neked kábel, de inkább a PC-l lehetnek gondok. Kábel csere, másik gép?
Nem emlékszem rá, hogy hardverileg rendben levő i kütyüt, ne tudtam volna szoftveresen gatyába rázni.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Kölcsönkértem fater Ipad 2-jét, frissítettem 9.2.1-re, de valami kegyetlen lassú... Látom, hogy ez nem egyedi eset, de lehet ezzel valamit kezdeni vagy törődjek bele, hogy ez ilyen lesz már? Próbáltam ezeket beállítgatni,de nem lett érezhető gyorsulás. Az hagyján, hogy 1-2 játék játszhatatlan és random elfeketedig a képernyő és csak pár mp után lehet újra életet lehelni belé, de még sokszor a feloldás is laggol...
Esetleg factory reset érhet egy próbát? Netán downgrade?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 5th.128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3765
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest