Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Nem nagyon láttam 100 környékén Surface Pro 3-at. Azok még 200 fölött vannak használtan is szerintem. Igen, főleg a Z2, Galaxy S 10.5 és az Air 2 van versenyben. Több hasonló kaliberű gépet nem ismerek ezeken kívül.
-
egyedülülő
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Melóba sajnos nem vihetem magamal sem a laposomat, sem az asztali pc-t így kénytelen vagyok tabletben gondolkozni ezügyben. Azért kérdeztem jobb e ennyi pénzért egy Ipad Air2 mint pl egy androidos galaxy tab S 10.5 vagy xperia Z2.

-
egyedülülő
őstag
válasz
silmatauki
üzenetére
Értem, pedig mindenhol azt olvasom, hogy első az IOS és csak utána jön az android, illetve, hogy jobban optimalizálnak IOS-ra a kevesebb féle platform miatt. Akkor azt mondod az Air 2 nem túl időtálló már? S van olyan alternativa IOS fronton 100k körül, használtban ami szóba jöhet?
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Tabvásárláson töröm a fejem és eddig csak androidot néztem, de felmerült most az apple is. A kérdésem, hogy mennyire éri meg most Ipad Air 2-t venni? Két évre biztos kéne és főleg játék, film menne. Játékokból WoT Blitz és hasonló kaliberüek. Bírni fogja a hardver még addig, hogy max grafikán játszhassak? Lesz még támogatása a gépnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- i7-8700 vagy i7-9700 procit keresek (nem K, 65W kiadás)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest