- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
senzaj
senior tag
válasz
kicsipapucs #22898 üzenetére
Egy dolog hibádzik: GT430 a QX mellé?
-
zuchy
őstag
válasz
kicsipapucs #22897 üzenetére
Szia,
köszi a tippeket, hétvégén kipróbálom. Egyébként nekem is megfordult már a fejemben, hogy adni kéne még a VTT-nek. Amúgy összesen van 6GB ramom, de most csak 4-et használok. Ettől függetlenül adok az MCH-nak 1,36V-ot. Igazából nem akartam már 1.3-nál feljebb menni, mert 1.24-től kezdve ugyanaz volt a hibajelenség így gondoltam azt hogy nem ezzel van a baja. az MCH refet már visszatettem autora, én is sokalltam, mert nem volt már messze a választható feszültség lista alja...
-
-
Húha, szia.
Hazaértem nyaralásból, közben rendesen elláttad a topikot infóval.
A CPU és az MCH-ref értékek is a VTT feszültséggel vannak összefüggésben.6GB Ram, Xeon quad-proci... adnék az északi hídnak 1,36V-ot kezdésnek, aztán később lehet lejjebb venni, ha megy, de azzal az nem fog korlátozni, amíg kiteszteled.
VTT: 1,28-1,30V-ig feltolnám 471-es FSB-hez.
Ahogy mondtam, nálam az MCH-ref lefelé állítása szokott jót okozni, de ez lap és procifüggő. Szerintem a 0,85V nagyon sok lesz.Az OK gomb utáni BSOD instabilitásra utal.
Linkelted az én ajánlott beállításaim... A CPU Clock Skew-t tedd vissza 0-ra!
Elsőre ennyi jutott eszembe.
-
vuk777
aktív tag
válasz
Szokratész #22889 üzenetére
ASUS Rampage Formula (ROG)
-
Remus389
veterán
válasz
elistvan #22893 üzenetére
Én a Hyper TX2-t próbáltam, az nagyon jó az árához (kb 3000Ft használtan)
illetve most az Asus Silent Knight van, kicsit drágább, de jobb, szebb, imádom (kb 4-5000Ft használtan), szerintem ha veszek teljesen új gépet majd, megpróbálom majd átszerelni ezt a hűtőt, annyira bevált és tetszik (lehetséges universal lefogató-val, de ezt még körül kell szimatolni), a ventillátora pedig örökéletű lebegő mágnescsapágyas (nincs kopás), tuti cucc, még kék led is van benne
-
elistvan
őstag
A mostani konfigomba egy e5450-est tervezek beszerezni külföldről. (Néha van konvertálás renederelés.) Kérdés: Melyik a legalapabb hűtő amit érdemes rátenni. Nem 24/7be lenne izzasztva csak alkalmanként. Másik kérdés: Fogyasztáson kívül van különbség egy core2 extreme-hez képest? Avagy egy x5450-hez képest.
-
zuchy
őstag
Megpróbáltam a 4GHz-et ezzel a beállítással, de a ramokat én 7-7-7-24-re raktam és kevesebb feszt kaptak (1,84V) , illetve 2.00D-s szorzóval ment, mert a 2.00B-s szorzóval nem indul. Sajnos ugyanúgy eldobja a blendet fél percen belül. Most 3,7GHz-en jónak tűnik a blend. (10 perce megy)
Mit kellene még beállítanom, hogy meglegyen a 4GHz?
-
Milyen olcsóbb ddr3-as lapot ajánlanátok nagy fsb-re amivel lehet xeont húzni?
Baromira megtetszett hogy már 2-6eFt körül vannak kisebb E5405/E5410-asok, vettem is egyet (E5410) de a kukázott Giga P965-ös lapom nem szereti a nagy fsb-t és egyértelműen látszik hogy az a limit (bár elindul chipsetet agyonfeszelve 500-al is, de 400 felett minden instabil). Most ezt a gépet hagyom úgy ahogy van, megy eladásra. viszont szeretnék összerakni egy nagyobbat ilyenből. (most kicsiből 2eFt szállítással egy E5405 csak hát ugye jó lap kellene hozzá és így nem merem megvenni)
Milyen lap az ami szereti az 1600 feletti fsb-t azaz 2000 körülit és DDR3-as?(Pentium2-es óta nem volt intelem, de ez a xeon téma megtetszett nagyon, meg ennyiből amdből nincs erős proci)
-
gtamate2
veterán
válasz
Szokratész #22889 üzenetére
Nekem az a Gigabyte volt az etalon annak idején, szerintem az a legszebb ezek közül (na jó az xfx is azért ott van). Én tuti a gigát vennék, akkoriban úgyis a ddr2 volt még a divat
-
Szokratész
csendes tag
Hello még mindig alaplap téma
Három variáció lenne és nem tudom mit válasszak igazából..
Gigabyte GA-X48 DS5
ASUS Rampage Formula (ROG)
XFX 790i Ultra SLI
Ki mit választana egy QX9650-eshez?? Igagázból az XFX-hez húz a szíven de akkor venni kell DDR3 ramot is a proci hűtőm nem fér el a chipset hűtéstől. Meg jóvan drágább lenne a többi lapnál. A kérdés tud ennyivel többet az a lap hogy érdemes lenne annyival többet kiadni érte??
Az adjak el mindent és vegyek i5 vagy i7 és társai válaszokat mellőzzük kérem. Egy 2008-2009-es highend gépet szándékozom összerakni ami jól néz ki. Esetleg egy vízhűtés, húzás, sli talán(csak hogy elmondhassam hogy volt ilyen is). Régebbi játékokkal játszom, bőven elég ez a tudásszint.
-
zuchy
őstag
Most 1.28V-ot kapott az MCH, referenciának meg 0.81V-ot, de eldobja a blendet. Ilyen sok kellene 471 FSB-hez? Az én tudományom már megállt itt.
Small FFT jónak tűnik.
-
zuchy
őstag
Valamiért nem szereti a 0.89V-os MCH Refet és nem bootol vele. Most 0,81V-on van, az MHC pedig már 1.26-on de folyton eldobálja blendre, vagy az 1-es, vagy a 2-es magot.
Most visszaállítottam az MCH refet 0.77V-ra de azonnal eldobta a blendet.
-
zuchy
őstag
4GHz:
LLC bekapcsolva, VTT: 1,26V, CPU Ref: Auto, PLL: 1,5V MHC: 1,18V, MHC Ref: assem 0,85V körül.
Viszont amikor akartam feltölteni a képet és rányomtam az Ok-ra: kékhalál. Ez mitől lehet? (közben ment a prime)
Most adtam az MHC-nek 1,2V-ot Reference-nek meg 0,875V-ot.
Csak azt nem értem, végig 100%-on ment a proci és amikor rányomok az OK-ra kékhalál...
Gondolom a ramba töltött valamit és nem bírta az északi híd. De javítsatok ki, ha nem így van.Most futtatok Blend-et.
Na el is dobta Blendre az 1-es 2-es magot. Min emeljek, MHC Ref? Ramok amúgy 1066-osak és 2.00 szorzóval vannak.
-
echterion
nagyúr
Én se ehhez a rendszerhez vettem, egy i5-ös volt előtte. A megfelelő blokkokkal szinte bármilyen rendszert lehet vele hűteni. Persze, ehhez kell pár tízezres, mire mindent megveszel, ami persze nem mindenkinek ér ennyit.
(#22874) Remusz911: Pfff, azon a 100 Ft-on spórolni...
-
zuchy
őstag
Felpolíroztam a hűtőmet és a procimat is. 400-as papírral kezdtem, majd 600, 800 vizes és 800 száraz, majd 1000-es vizes és végül száraz. Sajnos csak 1000-es papírom volt a legnagyobb, jól jött volna 1500-ös és 2000-es is. A CPU hűtő alja elég púpos volt, csak azt csiszoltam másfél órán át. Az egész művelet kb 3-4 óra volt.
Régi:
Polírozva:
Kb 5-6 fokot nyertem.
Itt vannak a képek.
[link] -
Remus389
veterán
na sikerült eladni az E5200-ast, igen nyomott áron, 2550Ft-ért, de sikerült (2700-zat utalt, 150 volt a posta)
illetve volt egy fickó aki 3000-et ajánlott volna érte, el is jött volna érte, de addigra már elpostáztam
szóval így 14500 Ft-ba került a Xeon Quad (17000-2500)
nagy a túlkínálat így ha valaki pénzt akar egy ilyen kétmagos core2-esért, csak nyomott áron lehet eladni
2500 Ft vagy 3000Ft is jobb mintha a polcon kallódna, porosodna
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Jövőben tervezem, hogy Xeon procit vásárolok egy 775-ös gépbe. Olvasgattam, hogy ki kell metszeni picit a foglalatból, meg kell az adapter. Ezt leszámítva Win telepítés után semmi gondom nem lesz? Vagyis megcsinálom a módosítást, belerakom, felrakom a Win-t (Windows 7) és utána örülök? BIOS-ban nem kell állítgatnom semmit? Menni fog rendesen, szorzót tudja majd állítani?
Ha minden igaz akkor a tervezett lap egy ASUS P5Q lesz.
Köszönöm a segítséget.
-
Hát a gyári slájmot hőKÖZLŐnek hívni nagy bátorság, én inkább hőSZIGETELŐnek mondanám!
Készülj fel, úgy az újrazsírozás után már melegedni fog a chipset borda, lesz végre hőátadás.
Ja és ha már ott jársz, adj egy kis mx4-et a déli hídnak is, azon valami gézlapos marhaság van a hűtő alatt. -
zuchy
őstag
válasz
kicsipapucs #22864 üzenetére
A chipszet még eredeti hőközlővel van, de jó ötlet, átkenem ha majd szedem szét polírozni a hűtőt.
Plusz módosítanom kell egy kicsit a hűtőm lefogatását, mert a leszorító egyik felét kitámasztja a VRM hűtő. Szóval nem a legnagyobb leszorítóerővel van rajt és ha felcsiszolom + modosítom a lefogatást hogy optimális legyen, akkor remélem nyerek még jó pár fokot. -
Nekem is van egy olyan hűtőm, de gyönyörűen síkba csiszolva és felpolírozva. Sajna a TR hűtők alja mind olyan. 4,1-4,2GHz-ig jó leszel (70 fok alatt)
Szuper lap, szuper proci, jó hűtés, jó zsír, örülök, hogy egy igényes usert "ismerhettem meg" benned!
A chipsetet átkented mx2-vel? Sokat számít! -
zuchy
őstag
válasz
kicsipapucs #22862 üzenetére
Thermalright HR-01 Plus. Én félek tőle, hogy kevés lesz komoly eredményekre ez a hűtő. MX-4-es pasztát vettem hozzá. Ja és lehet majd felcsiszolom a hűtőmet, mert van benne egy szép hullám egyik irányban...
-
-
zuchy
őstag
3,8 GHz. VTT 1.22V, a többi mind normalon. Próbáltam a 4GHz-et 1,2 procifesszel de eldobta már hamar. Szerintem a VTT-n és a refeken kellene állítanom ehhez már.
Valószínűleg bekapcsolom az LLC-t is mert eléggé ugrál a procifesz ha nincs bekapcsolva. Pl most is ment 1.136 és 1.154 en is és 1.168-on is. -
válasz
Necro_Ramone #22847 üzenetére
Még mindig nem a processzor tápellátás fázisszámától függ a maximális elérhető FSB...
-
Remus389
veterán
válasz
belaazallat #22851 üzenetére
nekem is beesik 30 alá, de az elején amikor a sok tankk elindul, és füstöl
akkor érthető, és ez nem zavar, nincs jelentősége
gyakran viszont 40-50 fps, amikor megritkulnak a tankok a környezetemben
szóval jól fut
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
belaazallat #22857 üzenetére
Ja, aszittem BF3-ra írta, mert az volt legutóbb a hszben.
-
echterion
nagyúr
válasz
belaazallat #22854 üzenetére
Jött valami peccs, ami elvileg javít ezen az ipari hulladékon valamicskét.
-
echterion
nagyúr
válasz
Sztem nem kell már oda a 3,9 GHz, nálam 3,6-on 100%-os gpu kihasználtság van, igaz, én fullHD-ban nyomom egy 7770-essel.
-
Remus389
veterán
válasz
szerintem az árnyékokat és az élsimítást vedd le
-
-
Remus389
veterán
válasz
Necro_Ramone #22847 üzenetére
és feljebb nem megy?
-
Necro_Ramone
tag
Beleraktam az E5450-et a háromfázisú hulladék GA-P35-S3G-be, és vígan megy 3.6-on.
-
Remus389
veterán
válasz
echterion #22844 üzenetére
nálam a wot is szépen fut, most látom, neked 7770-es ati kártyád van, nekem 5850-es
az 5850-es 15%-kal gyorsabb
lehet az a baj, mindegy nálam jól megy, illetve annyira megy jól amivel én elégedett vagyok
tipp: vedd le az árnyékokat közepesre, látványban semmi, teljesítményben sok
-
Remus389
veterán
hú megérte megvenni ezt a Xeon Quad-ot, a gépemen most igen jól fut a Crysis 3!
Az árnyékok medium, a motion blur kikapcs, AA a legkisebb, de van
és szépen fut! full HD-ban
3,775-ön alapfeszen van, biztos van még benne tartalék, de egyelőre elegendő ez is, lehet még van benne 2-400mhz, de most ez így kellemes
-
robyg
senior tag
válasz
kicsipapucs #22839 üzenetére
Ez a fajta tuning mennyire gyilkolja cput?
Előfordulhat hogy emiatt 1 éven belül behal a proci?
Bocsi a sok kérdésért nem vagyok egy nagy tuning örült.
Csak kiváncsi lennék ha 3.6 on menne mekkora lenne a sebesség növekedés mert azért csak +600Mhz
Meg a ram is 1333 helyett 1600on menne.A Bf3 miatt kellen inkább mert a video settingsnél van két élsimátásos opció az meg a procit terheli le.
-
Szia!
3,60GHz max alapfeszen menni fog.
Ezeket módosítsd a mostanihoz képest:
PCI Expr. Freq.: 100 (kézzel)
DRAM Timing Select.: manual
alatta szépen sorban: 9-9-9-24System Voltage Control: Manual
(G)MCH Voltage Control: +0,1V (ha nem elég, akkor mehet +0,2)
CPU Voltage: 1,23750V (igen, alulfeszelve tuningolod, ez a legjobb érzés, kisebb feszültség mellett nagyobb teljesítmény elérése)Ha ezekkel bejön a windows és utána lefut a LinX legalább 15 kört és fel sem forr a proci, akkor 2 utad van.
1. Növeled az FSB-t, ezzel a ram és a proci órajelét is, a feszt meg hagyod itt, vagy
2. Tovább csökkented a proci feszültségét, megnézed, hogy meddig tudod azon az órajelen alulfeszelni. Ha szerencsés vagy, még 1,20V alá is becsúszhatsz! -
PAtr0n
addikt
Szia!
Nekem EP35-DS3 van, 430Fsb simán megy neki, a ramokat oszd vissza 2x-re, ne AUTO-n legyen, illetve ha 4 modulnyi ramod van, adj még minimum +2V-t nekik. MCH feszhez ne nyúlj még, a CPU viszont elviselne még +.0.5V-t simán, nézd meg hogy így stabil e a cucc. Szerintem az lesz, de mindjárt jön aki Q9650-ben jártasabb
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok kéne egy kis help.
Van egy Q9650es procim meg egy Gigabyte GA-EP35C-DS3R rev2.1 lapom.
A memóriák 1600ok. De a lap alapba 1333nak látja.A procit szeretném felhúzni 3.6 gigára ennyire lehet mert a ram itt éri el az 1600at.
A kérdés nem tudjátok hogy mennyit feszkót kell neki adni nincs valakinek tapasztalata pont erről a prociról?
Meg lehetne úszni feszkó emelés nélkül. Mert azt tudom sokan irták fórumba hogy ez a fajta lap nem nagyon birja a tuningot.
Az max 1.3 voltot elbírja-e még ez a lap? Ha lehet nem szivesen emelném voltot max két lépcsőt?
-
MrBrook
aktív tag
válasz
vuk777 #22834 üzenetére
jah, egyetértek
amúgy másik topikban is kérdezősködtem, ott egy forma azt javasolta,hogy, addig akár kijöhetnek a z97es lapok is, és azzal lenne érdemes már akkor a procit, hogy, később broadwellre tudjak váltani, bár kérdés, hogy haswellről érdemes lesz e, valszeg nem. mindenesetre ja, először melómelómeló, gyűjtök és majd visszatérek. utálom magamban,hogy előre elköltöm a lét
mikor még nincs a kezemben. mondjuk ramokat lehet,h beszerzem azért, úgy is kompatibilis lesz, ddr3 most is. vagy az is hülyeség? ezt néztem ki: [link]
mondjuk bf4en kívül másnak nem kell még 4gigánál több, amikkel játszok, (assetto corsa,raceroomracing, csgo, insurgency)
-
MrBrook
aktív tag
válasz
kicsipapucs #22832 üzenetére
Hali, tudom ,hogy off, csak a Ti véleményetekre adok igazán, ha minden jól megy(kopkopkop) végre újra pénzkereső leszek, és második fizumra összeraknék kb 150k jó magyar forintot, milyen 1150es alaplapot ajánlotok? egyébként i5 tetejét célzom meg 4670k személyében, mert mostanság nem nagyon vágok videót , és i7 meg kb csak abban lenne jobb, nem? szal játékokra a legerősebb i5 elég lenne biztos, szal milyen alaplap kellene alá, ami középút? asrock z87ext4 az megfelelne szerintetek? ramból meg felesleges 2400mhzes meg ilyesmi, nem? 8giga 1600 v. 1866 elég lenne? még csak lelkesedésből írok, bár lehet páran vágjátok,hogy már régebben is eljátszottam a gépfejlesztés gondolatával, de hátha most összejönne. ezeregybocsazoffértamúgy:S.
jah nem replyzni akartam, bocsi ezért is:S
-
Igen, a refekre gondolok GTL alatt. A cpu ref-et hagyd auton, az mch-ét pedig lődd be kézzel alapra, aztán onna teszteld, hogy fel-le kell-e neki.
Azt úgy tudod, hogy 1,20V-ra teszed a VTT-t és az mch ref-et 0,760-ra. Ahogy állítod a VTT-t, az viszi magával a GTL-t is. Proci és lapfüggő, de nálam eddig a 3-4 lépéssel lefelé állítás volt a legjobb. Azonos procifeszen betweakelve volt, hogy 50MHz-cel feljebb toltam így a stabilitás végét! Ebből gondolom érzed, hogy igenis érdemes velük játszani.
Nem kell a két refnek azonosnak lennie. Nálam duoval rendszeresen 0,650V-on van az mch GTL, a cpu-é meg 0,90V-on. -
zuchy
őstag
válasz
kicsipapucs #22830 üzenetére
Köszi! Igazából ez az eredmény nincsen finomhangolva, megpróbáltam a 3,6GHz-es eredmény feszültségével a 3,7-et, de az nem ment, így emeltem asszem 2 vagy 3 értéket a CPU feszen.
A GLT értékek alatt a CPU éa MCH reference-t érted? Én úgy tudom hogy az MCH és a CPU Reference-nek egyezni kell. Ezekkel érdemes játszani? Az előző procimnál ezeket az értékeket normálon hagytam és itt is most azon van. -
Ezek szép eredmények! Majdnem olyan jók, mint a legjobb Q9550-ek eredményei!
A helyedben használnám az LLC-t, azért van és 1,40V alatt semmi baj nem lesz belőle.
Valamit: megkeresném a lap és proci által kedvelt GTL értékeket, mert több lépcsővel alacsonyabb feszt eredményez. -
zuchy
őstag
Elkezdtem tuningolni a procit, egyenlőre 3,6GHz-nél járok. Elég sokat droppol ez a lap, 1,2V van beállítva a biosban. A régebbi procimnál nem droppolt ennyit, ott 1,4V-nál 1,36V-on járt az E6750. Az LLC-t kikapcsolva hagytam.
Belőttem a hőmérsékleti értékeket is kb valósra, megnéztem először a windowsba terheletlenül hány fokos, majd a biosban és 10 fokos eltérést mutatott, úgyhogy a RealTemp-ben e szerint módosítottam a Tjmax-ot. -
BenQhunria
tag
Sziasztok.
Terhelés nélkül nem sok egy kicsit?
Tudnátok ajánlani valami alacsony profilú hűtőt hozzá?
[img]http://imagerz.com/QBZAUUtvAwMDVAhJRQVQ -
jbl
senior tag
Ha valakit érdelek, van egy ilyenem eladó!
Intel Core 2 Quad Q8300 4x2,5Ghz -
válasz
PAtr0n #22816 üzenetére
Mással volt ott a gond
kicsipapucs kolléga elég sokat szöszmöszölt, amikor elment új biost hozni, szerintem akkor beleírt egy fsb limitet a lapba meg minden proci támogatását megszűntette, mert semmi felmutatható eredmény nem született
De első közös benchnek jó volt, nekem most érkezett meg a világ leggyorsabb 775-ös Xeon procija, egy 3,5GHz-es E0 steppinges X5270 Engineering Sample
Igyekszünk kiismerni és jelentkezem vele! -
zuchy
őstag
Most rákerestem ennek a procinak a Tj max-jára, beírtam 85 fokot a Real Tempbe és ugyanannyi lett mint az Aidában. Most akkor hány fokos a CPU-m?
-
zuchy
őstag
válasz
kicsipapucs #22817 üzenetére
Nem én írtam be, hanem az akitől vettem. zsolti40 Amúgy ez alapfesz, semmihez nem nyúltam még, csak beüzemeltem. Viszont mondtátok, hogy az Aida64 pontos hőfokokat ír, de nekem szobahőmérséklet alattiakat írt terheletlenül. Most épp 20-22 fokosak, ami nem lehet szerintem.
-
-
PAtr0n
addikt
Jó kis Prockó az, jelenleg én is ezt hajtom, egy gyengusabb lapban (P35-DS3), nálad elviekben nem lesz gond a zúzós fsb-vel, adjál neki, alapfeszen tudnia kell a 4Ghz-t simán
kicsipapucs:
Mekkora koczkulás lehetett, kár hogy nem voltam ott. Én csak pozítív energiát sugároztam volna, főleg 5 sör után
Mellesleg szép eredmény az L5430-al!Geza60:
Kiderült, hogy veled volt ott a gond, nem vagy jó hatással se a downgrade-re se az upgradre -
válasz
Geza60 #22813 üzenetére
Sajnos igazad van!
Többieknek: Tegnap Géza komámmal megtartottuk a nemrégiben alakult hwbot teamünk, a 2D Fanatix első bench sessionjét. És egyetlen, még csak akár átlagos eredményt sem tudtunk felmutatni. Csak Gez60 lapjával próbálkoztunk, valószínűleg annak a kiismeretlensége miatt nem jutottunk sokra sem duo, sem quad procikkal. Na de majd legközelebb.
Ahogy hazament, elvitte a negatív energiáit (), rögtön megindultak a procik a saját lapomban, a hwbotra felrakott kihívására reagálva, egy ilyen órajellel szálltam a versenybe a "ki tud magasabb órajelet felmutatni L5430 proci használatával" első helyét megszerzendő.
4MHz-cel, de átvettem a vezetést!
QX9770 és L5430 stabilitástesztek hamarosan várhatóak. -
PAtr0n
addikt
válasz
kicsipapucs #22807 üzenetére
Ne má', nem megy lejjebb? Ez így karcsú!
-
vuk777
aktív tag
-
DEV_NULL
őstag
válasz
kicsipapucs #22807 üzenetére
333x7?
-
-
korn
aktív tag
válasz
kicsipapucs #22804 üzenetére
Freezer 7 van rajta, de le van véve a fordulat 600-ra, nem is gyorsult be még linx alatt sem.
Lehet hogy nem is jól méri a hőt. -
Húúú, az én szájízemnek kedves eredmény (extrém alulfesz)! De egy kicsit azért ez meleg alulfeszes alapórajelhez...
Duo-hoz való Low Profile hűtő van rajta?Topikhoz: beszereltem a QX-et, benchelem!
korn: megnézem, hogy clock-to-clock én alulfeszelni meddig tudom és a hőfokaim hogyan alakulnak!
-
válasz
Szokratész #22800 üzenetére
Ha szeretnéd tartani a platformot, akkor az alábbi lapok közül javaslom azt, amelyiket be tudod szerezni:
Asus P5Q-Pro, -Deluxe, -E, -D, -D Turbo, -Premium
Gigabyte EP45-DS4, -DS5, -UD3R, -UD3P, -Extreme
Esetleg DFI Lanparty P45 lapjai közül egy, vagy Biostar TPower I45, de ezek ritkák és nehéz őket jól beállítani. -
DEV_NULL
őstag
válasz
Szokratész #22800 üzenetére
Platform csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Core i5 12500 (50e) + Core i9 12900 (88e)- 3 hó gari - hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest