- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
válasz
redraven85 #10999 üzenetére
LOL, már épp röhögni akartam
-
XaraX
addikt
válasz
redraven85 #10995 üzenetére
Alaplapnak megvan az oka,egy Gtx melegiti,ami némileg hosszabb és erőteljesebben fűt,mint a gt.
Egy 6 centis venti fúj rá némi levegőt leszabályozva,nem túl közelről,mert az istenért sem fér el. -
XaraX
addikt
-
redraven85
tag
-
redraven85
tag
Azám...B3 ..nekem volt legelsőnek 4 magosom..ahogy lement az ára 58 ra má futottam is a boltba
Szóval a legelső pár darabból jutott nekem. Viszont így nemtom mire képes
3,6 on futott már...legalábbis felált az XP auto fesz melett de nemvolt stabil.Meg a hőtermelés miatt nemis tudnám nagyon feljebb tornászni
Majd ha vizem lesz akkor talán.
-
m4rc!
őstag
válasz
redraven85 #10991 üzenetére
Jó korai darab, gondolom B3-mas..
Xarax: na megézem és is alapfeszen mit megy az enyém..
-
redraven85
tag
Képzeljétek..nekem olyan FPO számú procim van ami még talán senkinek
Ugyanis a neten nemtalálni..az adatbázisba sincs..és egyáltalán olyan mintha nemis létezne
L717A591 --> google 0 találat
Most ilyenkor mivan?
..nemfogom megtudni,hogy mennyin tudták húzni mások
-
XaraX
addikt
válasz
magnum_pi #10986 üzenetére
Hihetetlen,hogy neked semmivel nem akar összejönni....
Lehet,jobb lett volna a Ninja helyett mégis mást venni,mint ahogy javasolták,még ha némileg drágább is lett volna esetleg.
Kiváncsi voltam,ezért néztem neked egy auto feszes,C1,EIST-es tuningot a hőmérsékletek miatt..
Idle
Load FFT
Ja.és ez zárt házban,5 V-on járatott rendszerhűtők mellett.
Valami furaság van nálad,mert azért a Ninja többre kell,hogy képes legyen. -
redraven85
tag
válasz
magnum_pi #10986 üzenetére
Ha érdekel , az én lapomban ( P35-DS3P ) azért volt 10 fokkal forrób a proci mert a chipset borda szorosan az Infinity csövei melett volt és melegítette őt.Szerintem nálad is ugyanez lesz mert a Ninja és az Infinity majdnem egyformák. Amióta lecseréltem a gyári alaplaphűtést azóta 10 fokkal jobban érzi magát a proci
Lehet nálad jobban befűt a ninjának a lapod..
-
törölt tag
válasz
redraven85 #10969 üzenetére
Tévedés. Nem használja....
-
magnum_pi
tag
-
KrAt
veterán
Na megnéztem, mit tud a quad:
1.28V fesszel 3.4 körül simán elmegy, lefutott a Superpi
Csak mivel egy tökalap (mitn a gyári) hűtés van rajta, így nem nagyon próbálkozok nagyobb feszekkel, de menni fog ez sztem
-
DavideX
aktív tag
Üdv!
a kérdésem az lenne hogy a proci mennyire bírja a meleget?
jelenleg ezek a hőmérsékletek vannak full terhelésen: [link]
ez egy G0-ás SLACR proci.
Procinak a biosból 1.45Vot adtam, everest szerint 1.34V körül van a valós fesz.
345*9-es beállítás, ramok 1032Mhz/ 5-5-5-15 +0.4V-on mennek.
tehát ezek a 80 fok körüli mag hőmérsékletek beleférnek?
minőségi pasztával mennyit lehet javítani a hőmérsékleten? -
KrAt
veterán
Klubtag vagyok
-
magnum_pi
tag
válasz
redraven85 #10969 üzenetére
De azt ne hidd hogy az úgy realtime mint ahogy te látod. Az csak azért folyamatos mert már a videó a megfeleő FPS-el játsza le. Az valójában ment vagy 4-5 FPS-el de lehet sokat mondok
-
redraven85
tag
válasz
Superman #10966 üzenetére
Azért nemond,hogy nemesett le az állad amikor a végén robbant a 3000 hordó ...a pofám szétszakadt helyből a látványtól
Amúgy a crysis eddíg az első ami használja a 4 magot
Mellesleg ez nem benchmark...csak jácott a srác a pályaszerkeztővel..énis kipóbáltam ...de nemtudtam több ezer hordót letenni
..mindíg csak 1 et
-
Pubszon
veterán
válasz
magnum_pi #10932 üzenetére
Én is láttam, az tomshardware-s video volt és a quake 3 ment rajta, és tényleg csak leesett az FPS 1 alá mikor levette a bordát, mikor meg rárakta ujra ment tormálisan a game.
Pedig ott azért volt terhelve az intel, ha nem is primeal de akkor is volt. Az AMD-k meg csak dobtak eggy karikát és FINE. -
Superman
nagyúr
válasz
redraven85 #10953 üzenetére
Akkor én inkább maradok ennél, meg az ehhez hasonló játékoknál.
[link]
1680x1050-ben megy, de ami a legfontosabb: ha megnézed a bal felső sarkot, akkor látható, hogy 60 celsius sincs a proci és 1.46Voltot kap. A játékok korántsem terhelik le annyira, mint a jólismert benchmarkok. -
Larry303
addikt
válasz
magnum_pi #10962 üzenetére
ninja és a stock között mennyi különbség is volt?
ebből a képből sajna nem fog sokminden kiderülni, vedd ki a foglaltból és kupakkal párhuzamosan fényképezd, de neked ugye előbb észre kéne venni ugye a homrú ill domborúságát a kupaknak...próbáld így estefele, hogy a fény mennyire szűrődik át rajt...persze vmi nagyon sima egyenletes tárggyal kell vizsgálnod...
-
rolko
őstag
Üdv!
Q6600 B3-nak mennyi fesz egészséges 3,2Ghz-en? -
magnum_pi
tag
válasz
Gorneck #10956 üzenetére
Privátban zaklathatlak? Csinálok akkor képet is, de szerintem, rendben van a kupak, mert tök simának tünt. Raktam rá egy egyenes tárgyát és teljesen felfeküdt rá.
Ja és a tanácsodat egyből megfogadtam még akkor. Azonnal írtam a DS3-L topicban hogy van-e eseleg valakinek Q6600 és egyetlen válasz érkezett hogy itt nem nagyon van senkinek.
-
magnum_pi
tag
Erről ennyit:
http://www.youtube.com/watch?v=C4YPcDeyYd0
-
Gorneck
legenda
válasz
magnum_pi #10955 üzenetére
Robi írta mit kell csinálnod...két képet...proci és hűtő alja pasztával együtt...
Le kell szedni mert a paszta elkenődése alapján meg lehet mondani milyen a procid kupakja...
A másik dolog...a lapod topikjába majd segítünk beállítások szempontjából...nem egy prociról szóló topikot kéne a lapod beállításaival tele szemetelni...
-
magnum_pi
tag
válasz
Gorneck #10951 üzenetére
Miota én itt a problámámmal foglalkozok, te kb 4x írtál be de egyszer sem adtál tanácsot csak valami beszólást, és már vagy 5x írtam be beállításokat és hogy mikor mi mennyi még a droppot is írtam hogy terhelve meg idle-mennyi meg képeket is raktam, és egyszer nem mondtál volna semmit. Most meg amikor olyat látsz ami hülyeség egyből megy a lebaszás. Én elhiszem hogy hülyeséget csinálok, de senki nem tudott segíten és nem tudom elfogadni hogy 1,200von ( terhelve csak 1,164-et kap cpu-z szerint ), 50 fokos a mag és terhelve meg 72 ninjával. Szóval az a pár fok kb 25. Ezért végső elkeseredésemben csinálom.
Robi73: le tudom venni hogy megnézd de ha előbb megmondod mit akarsz látni akkor inkább megondom hátha nem kell leszedni.
-
redraven85
tag
Srácok..sztetek mekkora gép kell ehez?
4 gigás Quad?
video Mindenképp nézzétek végig...iszonyat durva. Neharizzatok,hogy ideírtam de komolyan leesett az állam amikor megláttam
-
magnum_pi
tag
Én nem értelek titeket. Most azért a CPU nem egy bomba amiről ha leveszed bordát felrobban. Azért szerintem kell vagy 3-4mp mire eléri a kritikus hőt idle-ben ha nem több.
http://www.youtube.com/watch?v=_e3oYZ5R22o
Itt megy quake vagyis terhelve van és kellett 3mp mire leszabájzod, és a P4ek is melegednek rendesen.
-
Gorneck
legenda
válasz
Robi_73 #10946 üzenetére
De pár fokon megy a xarakodás és ilyen rizikót vállal egy szart se érő mérés miatt...
Már rég csekkolnia kellett volna a kupakot és a lapjának topikjába érdeklődni hőfokok iránt...egy beállítás még nem postolt oda itt meg várja a megváltást...
3 illetve lassan 4 éve olyan hw cuccokkal van dolgom amikkel sokaknak sose lesz...láttam így kimúlni gépeket...de nem az enyém így a 200-300k lapért nem kér még ha Én vittem szándékosan a halálba...
-
Gorneck
legenda
És így szépen értelmét veszti a mérés...
Kezd viccbe torkollni a topik...szvsz.
-
Robi_73
őstag
válasz
magnum_pi #10932 üzenetére
Max akkor van szerintem esélye a procidnak az életre, ha nem húzod és alapfesz csinálod a tesztet. De ami biztos, ha túl is éli a proci, akkor sem leszel okosabb, mivel sokkal melegebb lesz mint amikor hűtővel hűtöd, és ezért így nem lesz pontos az összehasonlítás!
Ne a tápon legyen a kezed, ha nem kamerázz!!!
! Biost még mindig nem frissítettél?
-
magnum_pi
tag
válasz
redraven85 #10936 üzenetére
Ja pesz, előtte leveszek mindent amennyire csak lehet. Mivel pár napja volt egy bios resetem akkor alapból ha jól emlékszem 100as fsb-vel jött be proci. A mérésnél is annyin lesz.
-
Soak
veterán
válasz
redraven85 #10936 üzenetére
6x200 1.1V ...
-
-
redraven85
tag
-
magnum_pi
tag
válasz
redraven85 #10928 üzenetére
Én is láttam ilyen videókat, és azt is láttam hogy egyik intel sem főt meg borda nélül, mert leállította magát. Láttam egy olyat is amin ment a game, levette a bordát, a játék kb 5 másodperc alatt lefagyott visszarakta a bordát és újra beindult. Az AMD-vel nem fagyott le, az simán eldúrrant
-
KTompi
aktív tag
válasz
redraven85 #10881 üzenetére
Szerencsére a Ninja árában megkapom ventivel
(persze ez nem általános...)
-
magnum_pi
tag
Dehogy ég el. Amíg rajta van a borda max csak kurva gyorsan melegszik de nem 2mp. Amúgy meg amikor megfőtt a régi alaplap és meg akartam nézni hogy a procival minden ok-e ( C2D 6420 ) simán kibírta míg bejött a bios borda nélkül, de mondom valszeg addig ilyen mobilis lesz a borda.
Nem terhelés alatt fogom én levenni. Csak a bios hozom be és ott megnézem hogy egyezik-e a hőfok. kb 5-6mp, de kezem a tápon lesz ( haver meg mér)
-
redraven85
tag
válasz
Robi_73 #10926 üzenetére
Énis ezt mondom...szuper buli lesz
De komolyra fordítva...működésközbe lene merd venni külömben szétég a procid!
Amúgy a régi AMD-k ről ha csak úgy leemelted a hűtést szétdurrant az egész proci és átvitte az alaplapot is
..Youtube on van is róla egy szép video ahogy az alaplapon át az asztalt is amin ált a cucc átüti a szétsült proci.
-
magnum_pi
tag
-
magnum_pi
tag
Úgy néz ki sekierűlt szereznem egy infrás hőnérőt. Jövőhéten kiderül hogy hány fokos a proci
-
XaraX
addikt
válasz
redraven85 #10915 üzenetére
Fenéket,nem azért van,mert túl nehéz.
Viszont így kissebb a különbség a magonkénti hőmérsékletek között,igaz,csak 1-2 fokkal,de akkor is. -
XaraX
addikt
válasz
redraven85 #10909 üzenetére
Jujj,mi az a táp?
Akkor már nem az,ami a képen van szerencsére. -
XaraX
addikt
válasz
redraven85 #10908 üzenetére
Francokat sülne meg alul a tápos.
Fennt nem csak a saját maga által termelt hőt nyomja ki,hanem nagyban részt vesz a ház átszellőztetésében is.
Lennt viszont alig jut a saját hőjén kívül más neki.
[link] -
magnum_pi
tag
válasz
redraven85 #10909 üzenetére
Nem tudom mi a jó benne, nem én terveztem, de szerintem az hogy ne a prociból jövő 40-50fokos levegőt szívja be a táp hanem a 22fokos-t. A Proci hője megy egyből ki a ház hátulján
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Macska topik
- Trollok komolyan
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest