- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
laci laci #8212 üzenetére
Melyik problémára keressük a megoldást? Töltésre, vagy az OTA frissítésre?
Mit csináltál?
Töltésre vonatkozó:
Miután megkaptam tőled a telót, felraktam rá az XPERIA rom-ot. 2-3 nap után azt azért cseréltem le ZOPO romra, mert a GPS-t nem tudtam élesíteni, illetve a töltésnél ugyanezt csinálta. ZOPO romnál ilyet nem vettem észre, bármilyen akku állapotban töltöttem, bármivel. Sőt, teljesen lemerített aksit is töltötte.OTA-ra vonatkozó:
Beléptem TWRP-be, majd FR, s telepítettem a MIUI (Inew_v4.4.2_Miui-6_5.4.3.zip )romot. Ez volt a gépen.
Ez a hiba...
Most olvasgatom, hogy a Inew_v4.4.2_Miui-6_5.5.8.zip-et kell először feltenni. Hogy az a @&.....Mit csinál most?
Töltésre vonatkozó:
Tölt, 70 % körül van.OTA-ra vonatkozó:
OTA frissítésnél kéri az újra indítást., belép TWRP-be, belép az installba, felvillan, s nem csinál semmit, belépve az installba, error valami fogad.És ha rádugot PC-re mit csinál
Töltésre vonatkozó:
Tölt, épp a megfelelő zip-et másolom fel az SD kártyára.OTA-ra vonatkozó:
Feltelepítem, s megírom, hogy megy-e normálisan a frissítés...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest