- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lorena I.D.
csendes tag
Sziasztok! A legújabb (elvileg legújabb) 1.0.8.-as firmware-rel vannak már tapasztalataitok? Nekem sajnos (még csak az 1.0.1.-es firmware-em van), s a teljes tárhelyem (16 G lenne) nem látja a telóm, és sajnos nem működik rajta a makrofotózás sem.
El fogom vinni szervizbe a készülékem, hogy rootolják fel nekem és tegyenek rá új firmware-t, de sajnos nem tudom, melyiket merjem rárakatni. Az 1.0.4-.-et sokan szidták, azt semmiképp nem fogom...
Az egyik firware-től (nem tudom, melyiktől) pl. az akku teljesítménye is jóval komolyabbá válik, ami bizony messze nem mindegy ám, sőt!
Én mindenképp olyan firmware-t szeretnék a szervizessel felrakatni, amelyikkel a telóm látni fogja végre a teljes, és már igencsak szükséges tárhelyet (és használni is tudja!), emellett képes lesz a számomra fontos makrófotózásra, és megnöveli az akku sajnos igencsak csekélyke kapacitását! Az akku okostelókra jellemző kapacitásával igazából a "világon semmi gond" nem lenne, ha nem nyúlunk a telóhoz, csak az asztalon pihen készenléti üzemmódban, kikapcsolt nettel -- de ki az, aki erre vesz okostelót, nemde?
Tud valaki nekem egy ilyen hármas kombóra alkalmas firmware-re ötletet?
Személyes tapasztalatok? Melyik firmware-re van szükségem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest