Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dbius

veterán

válasz xcds #37556 üzenetére

Registryben való turkálással sikerült végül megoldanom, hogy ne váltson át Power Source Optimized profilról kiegyensúlyozottra.

Rákerestem a powerschemes találatokra - jó pár helyen el voltak tárolva az egyes profilok -, ezek között volt pár, amelyiknél az azonosítókban a kiegyensúlyozott szerepelt defaultként. No, ezeket ugyan nem engedte átírni, csökkentett módban sem, az engedélyeit sem tudtam módosítani, viszont ezen találatok mellett volt egy rapidresume érték, amiben a kiegyensúlyozott profil azonosító számai szerepeltek. Ebben az azonosítót átírtam a Power Source Optimized profil azonosítójára, elmentettem, és azóta nem vált magától profilt újraindítás után sem.

A kulcs, amit módosítottam, ez volt:

Számítógép\\HKEY_USERS\\S-1-5-21-1033913252-3468732621-260194245-1000\\Software\\Lenovo\\PWRMGRV\\Data\\RapidResume

(#37555) mitulabattyi: Köszi, hogy megnézted. A t@k@m tudja, mi a gondja a legújabb power managernek a géppel, vagy a rendszerrel, de most már kezd elegem lenni abból, hogy kb. egy hete csak tweakelgetem a rendszert az ssd-re váltás miatt. Oké, most csinálok képfájlokat, hogy szükség esetén ne kelljen napokat töltenem csak a számomra szükséges programok telepítésével, beállításaival, de akkor is... szop@s ez az egész.

Kár, hogy Linux alatt nem tudok mindent egy az egyben úgy kiváltani, ahogy szeretném, mert akkor az egész win menne a kukába, Linuxhoz képest csak vánszorog.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés