Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Sziasztok,
T430 billentyűzetén egy billentyűt hogyan lehet helyre tenni (egészen konkrétan az Fn billentyűt)? Egyszer csak azt vettem észre, hogy picit magasabban ül, mint a a többi billentyű. Megnéztem, és mikor bevilágítottam, akkor láttam, hogy a billentyű alatt van valami fehér műanyag "betét" aminek a fülei ilyen kis fém karomba kapaszkodnak, és a jobb felső sarokban a műanyag fül kint van, nem fogja a jobb felső fém karom.
Hogyan lehetne ezt helyre tenni? Próbáltam tűvel/manikűrszerszámmal betolni a kijött műanyag fület a helyére, de azzal nem sikerült, de erőltetni sem akartam túlságosan, nehogy letörjem. Gondolom úgy lehetne a legegyszerűbben visszapattintani a fület, ha előtte levenném a key cap-et, és úgy nem kellene oldalról nyúlkálni. Le lehet venni egyáltalán (úgy, hogy ne törjön/repedjen el a billentyű/key cap)? Mennyire macerás így hogy nem tart minden fül? Vagy jobban járok ha bemegyek vele valami szervízbe, ahol nagyobb eséllyel nem rontják el
? Köszönöm a segítséget.
Btw. szerintem akkor sikerült ezt a csodát művelni, mikor puha ruhával áttöröltem a billentyűzetet, több mint valószínű, hogy a ruha beakadhatott valami résbe a billentyűnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Vírusirtó topic
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PayPal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest