Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherka
addikt
válasz
papeti01
üzenetére
Én Precision M4700-al kapcsolatban tudok neked tapasztalatot mondani.
Másfél év alatt...
1. Ventilátor csere
2. USB panel csere
3. Kijelző csere.4 magos procim volt benne 3740QM és FirePro M4000-es VGA...kurva hangos a gép. Dupla venti ide vagy oda, szerintem mocskosul zajosak ezek a gépek. Ha kicsit megkergettem, asszony már nem tudott aludni mellettem.

Kevésnek tartom a hőleadó felületet. Ez lófing úgy ahogy van...
Szép nagy erős alu-magnézium ház. Könnyen szerelhető ez igaz. De nagyon súlyos kis darabok ezek. Ha töltőt is cipelni kell 4-5 kilós teherrel simán számolhatsz. Maga a gép 4 kilót veri. Ez egy idő után nagyon zavaró tud lenni. Akkora töltő van hozzá mint egy féltégla. 180W-os.
Ha használni akarod a pöcökegeret, akkor a DELL az egy nulla sajnos a ThinkPad-hoz képest.
Lehet hogy cserélhető a DELL-ben a VGA, mert sokan ezzel dobálóznak, hogy huhhh...de jó. Aha...amikor szépen megrendeled és nem illeszkedik bele, akkor jön a nagy pofára esés, meg nem ad képet stb, mert nem támogatja a BIOS...aztán lehet hack-elni. stb Ez nem asztali gép sajna. Arról nem is beszélve hogy rohadt drágák az MXM VGA-k.
Nálam sajna már a DELL nem befutó...maradok a ThinkPad-nál.
W541-et nyúzok most és lehet sokan fikázzák, de ezzel semmi rossz tapasztalatom nincs. Úgy jó ahogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest