- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
Összeomlott a tegnapi friss Win7 telepítésem délután az X40-en...
Épp pdf-eket olvasgattam, mellette ment egy ablakban a Chrome. Valamit meg akartam nézni a neten, erre megfagy a rendszer, majd kék halál (sajnos a hibakódot nem írtam fel).
Oké, semmi gond, bekapcsológombot folyamatosan nyomva tartva kikapcsoltam a gépet. Visszakapcsolom, BIOS képernyő bejön, utána viszont csak egy villogó kurzor jelenik meg. Nem reagál a gép semmire, csak két dologra:
- ctrl + alt + del -re újraindul
- ha lecsukom a notit, mintha elmenne sleepbe (csipog, világít a félhold). Kinyitom, újra csak a villogó kurzor fogadOké, akkor rendszervisszaállítás usb-ről. Bedugom, boot pendrive-ról, oké, minden megy szépen, de amikor választanom kéne, hogy mit is szeretnék, szintén fekete képernyő, csak az egérkurzor látszik (lehet mozgatni). Többször próbálgattam, ugyanaz az eredmény...
Persze mindezt úgy csináltam, hogy először bent hagytam a tegnap vett memóriamodult, utána pedig kivettem - ugyan az az eredmény. Egyébként sajnos valami baja van a modulnak, több hibát is dobott a memtest, egész éjjel futott.
Na ekkor már kezdtem kétségbe esni, de semmi gond: jöhet az XP. Külső DVD-meghajtóról bootolok, szépen be is jön. Mutatja, hogy 1 partíció van, ahogyan azt tegnap megcsináltam. Rányomok, hogy törölje a partíciót. Valami hiba miatt nem engedi.
Rendben, akkor települj rá - a meghajtóval kapcsolatban ismét hibát jelez, és kilép a telepítőből.Van valakinek ötlete, tippe, megoldása, hogy mi lehet a baj? Már eléggé kétségbe vagyok esve, nem vagyok valami pro sajnos, magamtól eddig jutottam.
Lehetséges, hogy bekrepált az SSD? Vagy a memória zavart be (kivettem, úgy is ugyanezeket produkálja - az XP telepítést már nem is próbáltam úgy, hogy bent volt az új modul)?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest