- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
fi:zi'k #84788 üzenetére
nem tudom melyik probook, de olyan nem is járt nálam, sztem nem is fog
amit szeretek az új elitebookokban, letisztultak, nagyon könnyen szerelhetőek, touchpad fenomenálisan jó - cserébe viszont a stick értelmetlen, van, de nincs hozzá középső gomb- dedikált gombok calculatornak v explorernek, hangnémítás, wifi...ez nagy hülyeség
, ezt nem szeretem, viszont tényleg minőségi hatása van, full alu ház, fedlap, macbook feeling, kicsiknél ami bajos az ips kijelző ugye, szóval akinek ez fontos mint nekem is nem választja, tn ami bennük van azért annyira nem gáz, de tényleg csak arra használom én is ha nagyon kell nézni valamit, egyébként meg htpc
kis szépség
volt x220-am ips-sel, semmi bajom nem volt vele, az teljesen más világ, mivel igazából nem használtam ki így ment is tovább, mindkettőt ugyanúgy megvenném most is ha nem lenne és kellene kis gép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Parfüm topik
- Xbox Series X|S
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Warhammer 40.000
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Lenovo mini laptop suli kezdésre!
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V330-15IKB: i7-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest